Jak to má Petra Janů s láskou? Užít si hezké chvilky a pak rychle papá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jak to má Petra Janů s láskou? Užít si hezké chvilky a pak rychle papá

Změna v obličeji byla naštěstí jen dočasná.
Změna v obličeji byla naštěstí jen dočasná. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Mária Rušinová)

Zpěvačka Petra Janů (69) je od smrti milovaného manžela Michala Zelenky (†63) sama. Doposud se podle ní totiž nenašel nikdo, kdo by se jejímu muži vyrovnal. I tak by ale ještě chtěla zažít ty zamilované motýlky v břiše. Jak to tedy plánuje udělat?

Nedávno byla Janů v Městském divadle dr. Josefa Čížka, aby podpořila finalisty soutěže Muže roku. „Jsem spíše takový pozorovatel, protože tyto věkové kategorie jdou opravdu mimo mě a mohli by to být podstatě moji vnuci,“ pronesla se smíchem zpěvačka pro Expres.cz. V reálu podle ní chlap nemusí být žádný krasavec, ale musí mít charisma. Po boku svého manžela Michala Zelenky byla šťastná přes 30 let a podle zpěvačky to byla osudová láska, která se neopakuje.

Petra Janů o Hance Zagorové: Pamatovat si ji budu se sklenkou šampíčka

Video se připravuje ...

„Teď jsme to probíraly s Heidi v šatně, protože ona je na tom stejně. Řekly jsme si, že by šel takový ambulantní vztah, užít si hezké chvilky a pak rychle papá, protože obě jsme měly osobnosti. Silné chlapy, kteří věděli, kde je sever. Prostě máme nějakou laťku, kterou nikdo jen tak nepřekročí,“ vysvětlila Janů, která si je s kamarádkou Heidi Janků velmi blízká. Tak snad holky najdou, co hledají.

Heidi Janků (59) 5 let od smrti manžela (†84): Randí o sto šest! Mužů se už nebojí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.