TOP 6: nejlepší letní parfémy pro ženy

Zjistěte, které nejlepší parfémy pro ženy jsou letos nejpopulárnější – vybrali jsme je na základě kvality, trvanlivosti vůně a názorů.

Všechny ženy si jsou dobře vědomy síly správně vybraného parfému. Pomocí něj můžete zdůraznit svou individualitu a charakter, vytvořit tajemnou atmosféru nebo dokonce získat větší sebevědomí. Nejtěžší je vybrat ten nejlepší parfém, který přidáte do své kolekce. Zjistěte, které nejlepší parfémy pro ženy jsou letos nejpopulárnější – vybrali jsme je na základě kvality, trvanlivosti vůně a názorů.

Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice

Tato energická vůně přitahující pozornost oslovuje silné ženy, které jsou vždy v centru pozornosti. Jedinečná kombinace ovoce, růžových květů a pižma jistě přitáhne pozornost ostatních a okouzlí vás svou majestátností. Pokud jste jistá ve svých rozhodnutích a cítíte, že jste připravena na dobrodružství, pak tento dámský parfém vás dokáže inspirovat k tomu, abyste změnili svůj život.

Dolce & Gabbana Light Blue

Křišťálová čistota a pronikavá modř mořské vody v kontrastu s oslnivým sluncem tvoří svůdnou vůni Light Blue pour Femme od elitního italského módního domu Dolce & Gabbana. Svěží parfémy pro ženy inspirují a přináší pocit radosti každý den. Více dámských parfémů najdete na webových stránkách MAKEUP, stačí kliknout zde https://makeup.cz/categorys/324237/.

Futurino - vune

Trussardi Donna

Další oblíbená dámská vůně vytvořená pro charismatické, luxus milující dámy, které jsou sebevědomé a vždy vědí, co chtějí. Kompozice orientálních květin vyzařuje ženskost a je výjimečně stylová. Recenze ostatních zákazníků umožňují říci, že se do této vůně zamilujete na první čichnutí.

Tom Ford Orchid Soleil

Intrika je základem této vůně. Má spoustu složek, které se skvěle kombinují mezi sebou. Růžový pepř a hořký pomeranč dodávají kyselost, zatímco lilie a tuberóza dodávají svůdný sladký nádech. Provokativní a sexy parfém Orchid Soleil se perfektně hodí na večer. Žena, která použije tento parfém, se stane magnetem, jehož síle neodolá žádný muž. Hluboká sladkost vanilky, smyslná orchidej a mnohostranné pačuli tvoří luxusní závoj.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Výrazná a slunečná vůně je podobná většině dámských květinově-ovocných vůní. Svěží citrusový akord se nahrazuje koktejlem malin, liči, švestek a bílých květinových tónů. A v závoji jsou lehké dřevité motivy. Tato vůně vás okamžitě přenese do rajské zahrady!

Yves Saint Laurent Libre

Tato silná vůně přitahující pozornost je ideální pro ženy, které znají svou hodnotu, ale které si v životě nejvíce cení svobody. Jedná se o květinovou vůni, v jejíž kompozici hraje hlavní roli levandule, která se prolíná s jasmínem a přechází do akordů hřejivé vanilky, muškátového oříšku, ambry a cedru. Takové dámské parfémy se nejlépe hodí na večer nebo zvláštní příležitost.

Zdroj foto 1: New Africa / Shutterstock.com

Zdroj foto 2: Farah Azreen / Shutterstock.com

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
22113
10095