hledat

Tags:

Haades, kterej by mohl školit i Tylera Durdena, je zpátky ve hře s novým singlem Julius Meinl

Sdílej

Haades aka Haades Pes je po pěti letech opět ve studiu a hlásí se o slovo s prvním singlem z připravovaného alba s příznačným názvem „Jsem v Píči, ale je mi krásně“. Součást ZNK smečky vydala svůj poslední hudební nosič „Deep Space 9″ v roce 2017 a od té doby o něm nebylo kromě singlu „Ben Afflex“ (2020) moc slyšet.

Haades, oproti kterému je nějakej Tyler Durden naprostým žabařem, není pacientem na oddělení léčby závislostí ani neskončil ve výkonu trestu, jak mu mnozí předpovídali a v současnosti nahrává v pražském A2Z studiu svou novou desku, která by měla vyjít ještě tento rok.

Avízované album se představuje video singlem „Julius Meinl“ a načrtává to, že Haades se nehodlá od své dosavadní tvorby rozhodně odklánět a bude se i nadále věnovat „toxo-street“ tématice jako doposud. Není divu, právě tenhle styl si našel svoje příznivce a striktní rap show Haadese si naživo můžete vychutnat na křtu nového alba Sodomy Gomory, který proběhne 30. září na půdě pražského Storm clubu.

Videoklip má kompletně na svědomí samotný Haades, což slibuje standardní výživnou podívanou. Na podobu alba „Jsem v Píči, ale je mi krásně“ si budeme muset ale ještě nějakou chvíli počkat,

 

Tagy: