Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slavné krásky na vodě! Kdo by řekl, že je paddleboarding tak sexy?

/
  • Které slavné krásky propadly paddleboardingu?
    30. srpna 2022 ● 05:00

    Pokud zrovna nepatříte mezi příznivce paddleboardingu, teď už budete! Vodní sport, při kterém se jezdec na prkně pohybuje pomocí dlouhého pádla, je totiž oblíbenou kratochvílí slavných krásných žen. Podívejte se, jak jim to jde!

  • 1.

    Jenna Bentleyová

    Playmate z časopisu Playboy Jenna Bentleyová (33) se v sexy hnědých bikinách pokoušela ovládnout paddleboard na ostrově Maui. Vydrželo jí to asi hodinu, pak své úsilí vzdala. Dobrou náladu jí to ale nezkazilo!

  • 2.

    Laura Andersonová

    Hvězdička Laura Andersonová, která se proslavila díky reality show Love Island, si zapádlovala během luxusního výletu do Dubaje. 

  • 3.

    Elisabetta Canalisová

    Italská herečka Elisabetta Canalisová (43) vzala na prkno rovnou i svého pejska! Během pádlování v moři u Sardinie jí to moc slušelo. 

  • 4.

    Crystal Renayová

    Crystal Renayová (36) si se svým manželem, zpěvákem Ne-Yo, vlastním jménem Shafferem Chimerem Smithem (42), vyrazila na Havaj. Při té příležitosti vlezli i na prkno! Moc jim to ale nešlo... 

  • 5.

    Cindy Pradová

    Kráska Cindy Pradová (30) vyrazila do vln se svou dobrou kamarádkou, modelkou Lauren Goodmanovou v Miami. Ven je tehdy s dobrou náladou vyhnalo rozvolnění některých restrikcí spojených s covidem-19. 

  • 6.

    Bianca Gascoigneová

    Britská modelka Bianca Gascoigneová (35) si paddleboarding vyzkoušela během své dovolené na Ibize. Oblékla si k tomu sexy bikiny s leopardím vzorem a ozdobnými rukávy.

  • 7.

    Tallia Stormová

    Zpěvačka Tallia Stormová (23) si zasportovala během rodinné dovolené na Barbadosu v roce 2016. Tehdy jí bylo 17 let. 

  • 8.

    Alexandra Rodriguezová

    Herečka Alexandra Rodriguezová (27) si sport vyzkoušela v Miami poté, co ji její bývalý přítel Justin Bieber (32) pustil k vodě kvůli Sofii Richieové (24). Zřejmě tehdy potřebovala upustit trochu páry!

  • 9.

    Ali Landryová

    Modelka, herečka a miss USA 1998 Ali Landryová (49) se paddleboardingu oddávala během pobytu na ostrově Maui na Havaji.

  • 10.

    Christine McGuinnessová

    Anglická modelka a televizní hvězda Christine McGuinnessová (34) nasedla na prkno v moři u Španělska, kam vyrazila se svým manželem – moderátorem a komikem Paddym McGuinnessem (49). Několikrát skončila ve vodě, nijak jí to ale nevadilo. 

  • 11.

    Katie Alexová

    Katie Alexová, známá z reality show Real Housewives of Cheshire, si na paddleboardu užívala při pobytu ve Španělsku na začátku letošního srpna. 

  • 12.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte v naší galerii pod videem. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Domky ve Zlaté uličce: Takto vypadají uvnitř! A surfování na Vltavě v Praze: Jak to ustát? Matěj Smlsal, David Vaníček, Hudebnibanka.cz

    Fotogalerie
    37 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

Athina: Prosím přestanete dávat neustále ty koncovky “ova” k příjmení. Z vašeho popisu není možné ani přečíst jméno. Nejedna se ani o česká příjmení, takže použití koncovky není nutné.

(30. 08. 2022 14:21)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy