Eva Burešová konečně vyrazila na procházku s Tristanem: „První smečkovej výlet, všichni spali“

Herečka Eva Burešová (29) už si týden užívá svého novorozeného synka Tristana Williama Forejta a konečně s ním mohla vyrazit na první procházku za účasti celé rodiny. Jak to dopadlo?

Eva si dvojnásobné mateřství užívá a všem, kteří se naváželi do neobvyklého jména pro synka, dala jasně najevo, že je to její věc.

„Jeden z nejodvážnějších rytířů kulatého stolu Tristan a největší z dramatiků William, to jsou jména, která nosí náš syn a já věřím, že mu dají silný základ. Cítím se nádherně, úžasně, božsky. Ale o tom až jindy. Každopádně jsem nějakou dobu teď nebyla pořádně na těch internetech, takže jsem se nedostala k tomu, jakou debatu u některých lidí Tristanovo jméno vyvolalo. Tak bych jen chtěla říct, že to vyvolalo i u Nathana a za celých 5 let se mu nikdo nikdy nesmál,“ stála si za svým Burešová před hejtery.

Teď už se však soustředí jen na synka a konečně si mohla dopřát první vycházku s malým Tristanem.

„Tak mám za sebou první smečkovej výlet. Skoro dvě hodiny v autě s dítětem lásky číslo jedna a dítětem lásky číslo dvě, plus slečna Nairobi. Vše jsme zvládli na jedničku. Všichni celou dobu spali. Což je překvapením. Já nespala. Já si užívala cestu a pořád jsem se tak usmívala, protože mi bylo celou dobu strašně krásně. Pořád mi je strašně krásně,“ rozplývala se Burešová nad svou rodinkou. Nairobi je také novým přírůstkem do rodiny, ale psím.

Zdá se, že Eva Burešová bude teď nějaký čas hotová reklama na štěstí.

Zdroj: Instagram, redakce