Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hořký svět u diváků vítězí nad Pálavou: Pochvalují si především Matouše Rumla se synem

Matouš Ruml si v seriálu Hořký svět zahrál po boku svého syna Nathanaela.
Zdroj: Se svolením TV Prima
+ Dalších 7 fotografií
Seriál

Seriál Hořký svět z dílny TV Prima má za sebou úspěšnou premiéru. Diváci na sociálních sítích si počin režiséra Martina Koppa (39) po prvním díle nemohou vynachválit a často ho srovnávají s Pálavou, které drtivá většina diváků zatím příliš nefandí. Chválou na Facebooku zasypali nejen tvůrce, ale i herce, zejména pak Matouše Rumla (36), jenž si v seriálu zahrál po boku svého syna Nathanaela (13). Právě jejich neuvěřitelná podoba mnohé diváky zarazila.

Jako noc a den. TV Prima během jediného týdne vyslala do světa hned dva nové seriály, jejichž kvalita je podle diváků naprosto nesrovnatelná. Nejdříve na úvod týdne přišla premiéra seriálu Pálava, následně o pár dní později zase zaznamenal debut komediální počin Hořký svět. A právě ten se podle většiny diváků tvůrcům náramně vydařil. "Nesrovnatelně lepší než Pálava. Na nic si to nehraje," napsala na Facebooku Jana.

Nešlo přitom o jedinou pochvalu, která se v diskuzích objevila. "Koukala jsem, je to pěkné, má to děj, dobré obsazení, spád, za mě super," pochvalovala si Anděla. Na herecké obsazení poukázala i Marcela. "Hořký svět mě zaujal hned od začátku jak dějem, tak hereckým obsazením. Za mě tak snad budou vydařené všechny díly," přála si Marcela.

V seriálu se objevila celá řada známých tváří, jmenovitě například Berenika Kohoutová, Jakub Štáfek, Bolek Polívka nebo Eva Holubová. Srdce diváků si ale získal především Matouš Ruml coby hlavní postava Štěpán Berka. "Tak dnes bych klidně zvládla dva díly, Matouš Ruml výbornej," zhodnotila úvodní díl Hanka. "Nikdy bych nevěřila, že se z Lexy vyklube takový sympaticky herec," napsala Alice a narážela na Rumlovu nejznámější roli ze sitcomu Comeback.

Jako vejce vejci

Podobně to vidí i Lukáš. "Člověk ho má pořád zafixovanýho jako Lexu a už má syna, kterej by pomalu mohl toho Lexu hrát," podivoval se. Ruml si totiž v seriálu zahrál se svým třináctiletým synem Nathanaelem, který je svému tatínkovi neuvěřitelně podobný. Ostatně si toho všimli i diváci.

"Aniž bych to věděla, v jedné scéně, jak byl ten malý po tom závodě teď v prvním díle, úplně jsem si až řekla, že vybrali super podobnýho kluka," neskrývala překvapení Lenka. A nebyla sama. "Nechápal jsem, jak se podařilo tvůrcům vybrat Rumlovi takhle podobného kluka. Když jsem pak zjistil, že je to jeho syn, pochopil jsem. Jako vejce vejci," napsal Karel k seriálu, který má na ČSFD po prvním díle 53 %.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy