Radek Kašpárek: Kvůli problémům se srdcem skončil v nemocnici!

Přidat na Seznam.cz

Známý šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Česko Radek Kašpárek (41) včera 31. 8. skončil v nemocnici. Poté, co ho dovezla záchranná služba, jeho nejbližší zažívali chvíle strachu. Michelinského šéfkuchaře dostal do nemocnice tlak na srdci a brnění rukou.

„Ano, je to pravda,“ uvedla těžkým hlasem Andrea Kašpárková s tím, že může potvrdit srdeční problém, právu potvrdila pro Životvcesku.cz.

Ve vinohradské nemocnici v Praze, kam byl záchrannou službou převezen, se Kašpárek podrobil celé řadě vyšetření.

„Na srdci jsem cítil velký tlak, začalo se mi hůře dýchat. Dost mě znepokojilo, že mi začala brnět levá ruka,“ řekl Radek Kašpárek pro Životvcesku.cz

Po všech vyšetřeních se ukázalo, že se nejedná o problémy se srdcem, ale o celkové vyčerpání zapříčiněné stresem. Ještě v noci byl tedy Kašpárek propuštěn do domácího ošetření a byl mu nařízen klidový režim.

Před pár dny známý kuchař sdílel fotku z dovolené v Turecku, kterou si s manželkou a dětmi očividně užívali. Pracovní povinnosti a stres si i přesto vybraly svou daň.

„Ve středu jsem byl na stavbě nové restaurace, kterou budeme otevírat. A dostavila se zdravotní indispozice vlivem stresu. Máme termíny a je řada věcí, které nejdou jako po másle…,“ svěřil se Kašpárek.

Zdravotní problémy měl Kašpárek už loni během loňského natáčení soutěže MasterChef Česko, kdy se musel podrobit operaci páteře.

Zdroj: Životvcesku.cz, Blesk