Tereza Maxová vyrazila s neteří, Jitka Schneiderová s dcerou. Jak jim to slušelo?

Prestižní soutěž Elite Model Look se tento rok konala v Česku. Španělský sál Pražského hradu byl místem, kde se v úterý večer zrodily nové hvězdy světového modelingu. Podívejte se, jaké modely na tuto událost zvolily české celebrity.

Svět módy má zase nové tváře. O tom, že je Elite Model Look významná soutěž, která některým začínajícím modelkám a modelům může změnit život, není pochyb. V minulosti se takto proslavily například Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford nebo Denisa Dvořáková. Tento rok zvítězili Majda John Peter z Jižního Súdánu a Serghi Shan ze Španělska a porazili dalších 30 finalistů z celkových 100 zemí světa.

Česká republika se může pyšnit významným prvenstvím, co se počtu krásných žen týče. Jako země jsme totiž v počtu vyhraných světových finále první. Mezi zvučná jména modelingového průmyslu patří například již zmiňovaná Denisa Dvořáková, Linda Vojtová, Eva Klímková, Barbora Podzimková, Jana Tvrdíková anebo vítězka loňského ročníku Amélie Konšelová.

Móda v hlavní roli

V Česku si tak významnou událost samozřejmě nenechaly ujít známé celebrity. Soutěž přišla zhlédnout například Monika Babišová, Dagmar Havlová, Tereza Maxová, Eva Perkausová, Paľo Habera a Daniela Peštová, která vyhlašovala vítěze. Většina z nich se samozřejmě nechala zvěčnit u fotostěny, jelikož je zdobily nádherné šaty a šperky od známých návrhářů nebo oděvních značek.

„Je to takový krásný bonus k našemu povolání. To, že si párkrát v roce můžeme připadat takhle krásné, i když to není ta nejdůležitější věc na světě, každá žena se ráda blýskne,“ řekla Jitka Schneiderová deníku Blesk. Herečka na akci vyrazila se svou dcerou Sofií Anou a moc jim to slušelo. Magazínu Showtime prozradila, že by jí nevadilo, kdyby dcera zkusila dráhu modelingu, ale ráda by, aby u toho studovala. Tereze Maxové dělala společnost čtrnáctiletá neteř Sofie. Vypadá to, že tuto slečnu čeká v modelingu zářná kariéra jako její tetu.

Daniela Peštová na sobě měla šaty ze své vlastní tvorby, které do společnosti nevytáhla poprvé. Modelka jde prý v duchu udržitelnosti.

Celebrity oblékly širokou škálu barev. Nejčastěji jste na nich sice mohli vidět elegantní černou, ale nechyběla ani výrazná sexy rudá, svěží zelená, romantická růžová nebo třeba uklidňující modrá, kterou na sebe oblékla extravagantní rapperka Sharlota. Elite Model Look se pravidelně koná už od roku 1983. Česko ji pořádá od roku 1992.

Sdílejte článek
Štítky soutěž móda Dagmar Havlová celebrity Česko Tereza Maxová modeling Jitka Schneiderová modelky Elite Model Look Daniela Peštová Denisa Dvořáková Barbora Podzimková módní návrháři Elite Model Look 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.