Natáčení třetího dílu minisérie Forma do Filmu

15. srpna ve Fitness Dolní Břežany natáčel již třetí díl minisérie Forma do Filmu. Má pojednávat o relaxaci, zdravotním cvičení a zdravém stravování a můžete se v něm těšit na nejnovější přírůstek do týmu úžasných lidí, co tvoří Formu do Filmu, Kláru Kolomazníkovou.

Ač Klára naskočila do rozjetého vlaku, zapadla do party téměř hned a svojí role protikladu postavy Lucie Vojtové, která Petra má honit a cepovat, se zhostila na jedničku, včetně lehce odhalujících scén v soláriu.

Projekt však není jen o pobytu ve fitku, ale má i charitativní přesah, krom sázky o které pojednává minisérie na YT, pravidelně tým vyráží do Dětských domovů, nejblíže ho teď čeká dopoledne pro děti v DD Unhošť a to 4. září 2022.

Třetí díl je ke shlédnutí zde: youtu.be/roema-do-filmu

Forma do Filmu je mediální projekt s charitativním přesahem. Začal velmi prostě, jednalo se o natočení pár příspěvků pro sociální sítě Fitness Dolní Břežany, avšak slovo dalo slovo, tým se rozrostl a nyní se natáčí minisérie o tom, jak Petr H. Batěk trénuje formu na natáčení, tým objíždí dětské domovy po české republice, kde se snaží vykouzlit úsměvy na tvářích dětem a s rostoucím počtech partnerů organizuje akce a plánuje další vývoj do dalších let.

Účinkují:

Petr H. Batěk – herec, zpěvák, básník a kočovný umělec, spojený mimo jiné se seriály TV Prima, s blížící se premiérou filmu Cirkus Maximum, plánovaným natáčením druhého dílu zmíněného filmu, a jezdící a moderující akce po celé ČR.
Lucie Vojtová – mladá, nadějná, perspektivní, divadelní a seriálová herečka
Klára Kolomazníková – zpěvačka, moderátorka a původní členka dívčí skupiny Holki

You may also like...