Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2022 10:07:00

Pěšky jako za vozem

Pěšky jako za vozem

Komentář na facebookovém profilu k cenám energií

 Situaci okolo cen energií můžeme okomentovat dvojím způsobem.

Buď, že trh zcela selhal, protože ho zničili idiotští politici svojí zelenou politikou a idiotskou ekonomickou válkou s Ruskem, kdy jsme vyhlásili ekonomické sankce zemi, na které jsme ekonomicky závislí...

...nebo, že trh naopak vůbec neselhal, ale pouze reaguje na naši idiotskou zelenou politiku a idiotskou ekonomickou válkou s Ruskem, kdy jsme vyhlásili ekonomické sankce zemi, na které jsme ekonomicky závislí.

Ale ať to čteme zepředu dozadu nebo naopak, vyjde to nastejno. Pěšky jako za vozem. Suma sumárum, dovolili jsme, že nám tu vládnou regulérní idioti, kteří panáčkují před šílenou Gretou, a z historie si pamatují pouze posledních šest měsíců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama