LaLiga - souhrn 4. kola: Šlágry pro Real a Barcelonu

02.09.2022, 22:51, aktualizováno 05.09.2022, 22:57
Komentáře a souhrny
Vinícius Júnior (© AFP)
Real Madrid po boji přehrál Betis a zůstává stoprocentní, Barcelona je po úspěchu v Seville stále na dostřel. Atlético naopak podruhé ztratilo, a to po remíze v San Sebastianu. Valencia po dvou porážkách zabrala a Getafe nadělila potupného bůra...

Real Valladolid - UD Almería 1:0

05.09.2022 21:00

Góly: 90+3. Shon Weissman

Prvního vítězství v sezoně se dočkal i Valladolid. V pondělní dohrávce udolal jedinou brankou Shona Weismanna a to až ve třetí minutě nastaveného času!

Pro domácí Real to byla ideální příležitosti konečně zvítězit. Na Estadio Municipal José Zorrilla se hrálo pěkně od podlahy a spíše než brankové příležitosti byly k vidění fauly. Až ve 34. minutě se položil do Plaňova centr Guardiola a brankáře Fernanda zachránilo břevno! O pět minut později to byl znovu Guardiola, ale jeho zásah nebyl kvůli ofsajdu uznán.

První poločas žádnou branku nepřinesl a rovněž druhá půle byla dlouho bez úvodního gólu. Boj o každý metr hřiště pomalu spěl do bezbrankového konce. Deset minut před koncem Weismann narazil na pozorného Fernanda a diváci už pomalu přestávali doufat.

Shon Weismann nakonec ale bezgólovou plichtu odmítl. Ve třetí minutě nastaveného času poslal Pérez parádní průnikovou přihrávku a Weismann sklepl balón do branky. Almería měla ještě několik minut na odpověď a mohla vyrovnat, jenomže ani v deváté minutě nastavení jí nebylo přáno.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Getafe CF 5:1

04.09.2022 21:00

Góly: 7. Toni Lato, 14. Samuel Lino, 16. Samuel Castillejo, 65. Nico, 68. Hugo Duro - 78. Gastón Álvarez

Valencia rozebrala obranu Getafe a nasázela jí pět branek. Na hřišti dnes figurovalo prakticky jen jedno mužstvo a do sítě hostujícího Getafe se dostalo pět branek! Domácí svatyni překonali oslabení hosté jen jednou v celém zápase.

Valencia vstupovala do dnešního utkání jako jasný favorit a málokdo pochyboval o vítězství svěřenců trenéra Gattusa. Ten od prvních chvil nasadil do hry útočné trio Castillejo, André a Lino, které mělo brankáře Soriu pořádně prověřit. Hrdinou úvodních minut byl ale někdo jiný. Obránce Toni Lato, který dostal na hranici vápna v 7. minutě hodně prostoru a nádhernou ranou poslal míč přesně pod víko!

Takhle rychlé inkasování Getafe rozhodně nečekalo a na jeho hráčích bylo vidět, že jim tahle situace ubrala hodně větru z plachet. A to nebylo to nejhorší. Ve 14. minutě totiž Yunus Musah našel krásným míčem nabíhajícího Samuela Lina a ten z blízka po rychlém kontru překonal brankáře Soriu. Getafe se na Valencii v těchto fázích hry vůbec nechytalo a jen za další dvě minuty inkasovalo už potřetí.

Tristní koncentraci hostující obrany potrestal nováček na hřišti, Samuel Castillejo. Hráč, kterého AC Milán prodal jako prakticky nepotřebného, měl víc štěstí, než rozumu. Brankář Soria totiž vytvořil obrovskou minelu a nahrál soupeři přímo na kopačky. Pro zkušeného křídelníka už bylo celkem snadné dostat míč do poloprázdné brány a povedlo se mu to na jedničku - 3:0 pro Valencii.

Lin se o pár minut později pokoušel vypálit a jeho rána zamířila jen těsně vedle tyče. A pak se zase Valencii povedlo během dvou minut jasně demonstrovat svou převahu na hřišti. Nejprve se mladý záložník Nico González dostal k míči a po nahrávce od Huga Guillamóna hlavičkoval dostatečně razantně, takže brankář Soria nedokázal míč udržet.

Valencia pokračovala v demolici svého soka a další ránu mu zasadila v 61. minutě. Po přihrávce Musaha se dostal do výborné střelecké pozice a razantní hlavičkou dokázal dát další branku! Valencia v těchto chvílích na hřišti jasně kralovala a trenér Gattuso si mohl oprávněně gratulovat. Přesto ale nebylo vše ideální. Patnáct minut před koncem dostal příliš volného prostoru hostující Gastón Ramírez a krásným volejem po rohu dokázal překonat brankáře Mamardašviliho.

V hektickém závěru se hosté pokusili vyvolat u sudího dojem penalty, ale ten po zhlédnutí opakovaného záběru usoudil, že Mamardašviliho penaltě nevystaví. Naopak za ostrý šlapák Arambarriho na Guillamóna hostujícího záložníka vyloučil.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Elche CF 4:0

04.09.2022 18:30

Góly: 26. Gerard Moreno, 36. Giovani Lo Celso, 89. Francis Coquelin, 90+4. José Luis Morales

"Žlutá ponorka" dál pluje LaLigou bez výraznějšího zaváhání a i po čtvrtém kole bude v popředí tabulky. Villarreal doma porazil Elche vysoko 4:0 a přitom znovu udržel čisté konto. Jeho ofenziva spustila již v první půli a nejprve se trefil Gerard Moreno a po něm Giovani Lo Celso. Další dvě trefy přišly až v samotném závěru z kopaček Francise Coquelina a Josého Luise Moralese.

Elche bylo prakticky okamžitě pod tlakem a jen s velkým štěstím neinkasovalo už v první čtvrthodině. Villarreal v tomto časovém úseku vyprodukoval čtyři střelecké pokusy a všechny mohly skončit gólem. Trenér Emery jen schovával obličej v dlani po šancích Pedrazy, Jacksona a Piny. Ve 22. minutě už sice rozvlnil síť Gerard Moreno, ale prozatím Elche zachránil zdvižený praporek.

Nápor Villarrealu ale sílil a ve 26. minutě už to bylo zaslouženě 1:0 pro domácí. Femeníův centr doklepl zblízka nadvakrát za záda Badíi Gerard Moreno. Elche se nechytalo a Emeryho svěřenci ještě v prvním poločase odskočili na rozdíl dvou branek. Jackson šikovně posunul balón na Giovaniho Lo Celsa, jenž ho z rohu malého vápna poslal nekompromisně pod břevno.

Trenér Unai Emery mohl být s výkonem svého mužstva naprosto spokojen. Villarreal využil převahu dvěma góly a i po změně stran měl zápas pod svojí kontrolou. Po hodině hry přicházely další šance a nástřel Pedrazy nedosáhl Mina a Chukwuezeho tečovaná střela skončila na boční síti.

To už se rozeběhla závěrečná čtvrthodina a nic nenasvědčovalo tomu, že by bylo Elche schopné výsledek zdramatizovat, vyrovnat či dokonce otočit. Naopak Villarreal neměl dost a v samotném závěru postupně zvýšil na rozdíl čtyř branek. V 86. minutě ještě neproměnil stoprocentní tutovku Capoue, ale dokořán otevřená obrana Elche posléze stejně inkasovala.

Nikým nehlídaný Francis Coquelin si počkal na Chukwuezeho přihrávku a halfvolejí k tyči dal na 3:0. V nastaveném čase byl sám před brankářem i José Luis Morales a Badíu si vychutnal rychlou kličkou a střelou do prázdné branky.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 0:1

04.09.2022 16:15

Góly: 83. Martin Braithwaite

Tak tomu říkám debut. Poprvé dnes nastoupil útočník Martin Braithwaite v dresu druhého barcelonského celku, Espanyolu. Katalánský klub hrál na půdě Athleticu Bilbao dlouho nerozhodně, ale nakonec to byl právě Braithwaite, kdo svým gólem pokořil domácí Basky.

Přitom od úvodu bylo mnohem aktivnější domácí mužstvo. Athletic pořádně zkoušel pozornost brankáře Fernándeze, ať už to byly střely Nica Williamse, Álexe Berenguera nebo Ikera Muniaina. Se všemi si ale brankář hostí poradil a dobře dirigoval obranu před sebou. Na opačné straně se hnal za delším míčem Javi Puado, ale nakonec balon ztratil ještě před tím, než dokázal vypálit.

Velmi zajímavou šanci spálil po dvaadvaceti minutách Iñaki Williams, který si naběhl k tyči na pas od Berenguera, ale poslal ho v pádu mimo tři tyče. Pak na delší dobu tempo hry zvolnilo. Vlastně až v nastavení se zase dostali diváci do varu. Postaral se o to faulující Cabrera, který poslal k zemi Williamse těsně před vápnem. Vesga pak posunul míč na Berenguera, který orazítkoval jen břevno! Ani druhý poločas nebyl příliš atraktivní a zejména hosté se dopředu moc nehnali.

Ke konci utkání se Athletic pokoušel delšími nákopy ohrozit vápno soupeře, ale finální nahrávky mu dnes vůbec nevycházely. A v tom to přišlo. Do konce utkání zbývalo sedm minut, když dlouhý pas zpracoval nabíhající Martin Braithwaite. Nedávná posila z Barcelony si míč zpracovala, obešla kličkou protihráče a zakončila přesně k tyči, na což brankář Simón nedokázal reagovat!

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Rayo Vallecano 2:1

04.09.2022 14:00

Góly: 54. Aimar Oroz, 90. Rubén García - 75. Florian Lejeune

Rayo smutní a z Pamplony se vrací s prázdnou. Ještě v 90. minutě ale drželo nerozhodný stav a bod by byl dostačujícím úspěchem, jenomže Rubén García byl zásadně proti. Všechny branky padly při výsledku 2:1 až ve druhém poločase.

Osasuna se chtěla před vlastními fanoušky předvést v tom nejlepším světle a je pravdou, že už po 180 sekundách mohla vést. Moi Gómez ale velkého zaváhání hostující obrany nevyužil a jen nechal vyniknout Dimitrievskiho. O několik minut později zase Oroz promáchl centr Ávily. Domácí byli mnohem nebezpečnější, ačkoliv co se držení balónu týče, byla statistika vyrovnaná.

Každopádně první poločas branku nepřinesl a vše podstatné se událo až po změně stran. V 54. minutě Aimar Oroz jen nastavil kopačku po zpětné přihrávce Brašanaće a Osasuna vedla 1:0. To nemuselo trvat dlouho, protože o pět minut později sudí nařídil pokutový kop ve prospěch Raya, který ale nakonec po poradě s VARem odvolal.

Vallecano se dočkalo vyrovnání čtvrthodinu před koncem. Florian Lejeune se postavil k volnému přímému kopu z ne úplně ideální pozice, nicméně zkusil to na branku a dobře udělal. Střela prosvištěla k přední tyč a znamenala vyrovnání.

Remíza by asi byla spravedlivá, ale o vítězi se rozhodlo v poslední minutě. Výbornou práci odvedl Ezzalazouli, který zavedl balón až do šestnáctky, kde si všiml před brankou úplně volného Rubéna Garcíi. Trestuhodné nepokrytí stalo Rayo hodně draho.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 0:3

03.09.2022 21:00

Góly: 21. Raphinha, 36. Robert Lewandowski, 50. Eric García

Měl to být jeden ze šlágrů čtvrtého kola, bitva dvou účastníků Ligy mistrů a celkově dvou evropských špičkových mužstev. Jenomže aktuální rozpoložení Sevilly a Barcelony je zcela rozdílné a na hřišti se to potvrdilo. Barcelona vyhrála 3:0 díky další brance Roberta Lewandowskiho, ale také Raphinhy a Erica Garcíí. Dvakát asistoval Jules Koundé, teprve nedávno zaregistrovaný na soupisku pro LaLigu. Viktoria Plzeň, která se na Camp Nou představí už ve středu se má na co těšit.

Seville se vstup do sezony nevydařil a jak jinak odškodnit zhrzené fanoušky, než domácí výhrou nad Barcelonou. Pro tuto chvíli na to ale musí Andalusané rychle zapomenout. Posílená Barcelona úřadovala i na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána a snad definitivně potvrdila, že to myslí s mistrovskými ambicemi vážně.

Domácí chtěli začít aktivně a to se jim také podařilo. Barcelona neinkasovala jen díky velkému štěstí a nemohoucnosti jejího bývalého hráče Ivana Rakitiće, který sám před ter Stegenem pohořel. Nutno podotknout, že německý brankář předvedl vskutku výtečný zákrok. Pak už to bylo zcela v režii Katalánců. Ve 21. minutě táhl rychlý kontr Dembélé, Lewandowski po jeho přihrávce přeloboval Bounoua, ale Fernando balón odvrátil jen k Raphinhovi a ten už hlavou nasměroval Barcu do vedení. V prvním poločase se hosté prosadili ještě jednou. Parádní pas Koundého zužitkoval kanonýr Robert Lewandowski a během čtyř kol vsítil už svůj pátý gól. Ještě do poločasu mohlo být definitivně hotovo, nicméně třetí branku zatím Katalánci nepřidali, protože technický lob Dembélého se vykroutil mimo tři tyče.

Na hřišti bylo jen jedno mužstvo a tím byla Barcelona. Pět minut po přestávce si obrana Sevilly nepohlídala centrovaný balón a Eric García na malém vápně v klidu trefil odkrytou branku. A ani potom neměla Barcelona dost. Robert Lewandowski se akrobaticky položil do centru Sergiho Roberta a Bounou vytěsnil na tyč. Polský kanonýr znovu neuspěl ani čtvrthodinu před koncem, kdy se pokusil o přehození Bounoua a dorážející de Jong trefil jen Montiela.

Zápas byl už dávno rozhodnut a v závěru i Barcelona pustila nohu z plynu. Není se čemu divit, už ve středu jí totiž čeká Liga mistrů a zápas s Viktorií Plzeň. Zmátořit se musí i Sevilla, kterou čeká ohromně těžký duel s Manchesterem City.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 1:1

03.09.2022 18:30

Góly: 55. Umar Sadiq - 5. Álvaro Morata

Po bodu si ve 4. kole připisují Real Sociedad a Atlético Madrid. Souboj na Anoetě poslal do vyšších obrátek brzkou brankou Álvaro Morata a až po změně stran vyrovnal Umar Sadiq. Vyrovnanou partii mohl ještě v závěru strhnout na svojí stranu madridský celek, ale výtečný Remiro změnu stavu nedovolil.

Na Anoetě se potkaly dva ambiciózní týmy - Real Sociedad, který by rád usiloval o umístění v první čtyřce a Atlético Madrid, tradiční pronásledovatel gigantů Realu Madrid a Barcelony. První poločas nabídl spoustu brankových příležitostí a jeden gól v podání zkušeného kanonýra Álvara Moraty. Tomu stačilo šest minut, aby si počíhal na šťastně odražený balón a uvnitř šestnáctky trefil úplně odkrytou branku.

Real Sociedad musel zvýšit aktivitu a výsledkem byly dvě příležitosti. David Silva trefil jen brankáře Oblaka a Merino zase brankovou konstrukci. Na Oblaka nevyzrál ani Mendez, který to zkoušel technickou ranou ze zhruba dvaceti metrů. Snaha Basků narážela na propracovanou defenzívu soupeře a Atlético na svoje další šance vyčkávalo a přesně po půlhodině hry dostalo balón do sítě. Mělo to ale háček a Moratův gól kvůli hře rukou neplatil.

Krásný fotbalový okamžik viděli diváci na Anoetě ve 38. minutě. Střela Giméneze mířila do horního rohu a Álex Remiro předvedl dechberoucí zákrok. Na druhý poločas poslal Imanol Alguacil i letní posilu Umara Sadiqa a byl to perfektní tah. Cho poslal do šestnáctky vynikající centr a hlavičkující Umar Sadiq se stal hrdinou - 1:1. Do konce utkání ještě zbývala porce času, ale žádný z týmů už neměl vyloženě navrch.

Teprve v závěrečné desetiminutovce měl na kopačce vítězný gól Correa, jenomže balón nasměřoval přímo na postaveného Álexe Remira.

Hlavní arbitr Soto nastavoval ještě dlouhých sedm minut a během nich měl obrovskou šanci na vítězný gól Félix. Jeho ránu Remiro s vypětím všech sil vyrazil a následující dorážka Kokeho už se mezi tři tyče nevešla. Příznivci La Realu si mohli vydechnout. Real Sociedad si rozdělil body s Atléticem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Betis 2:1

03.09.2022 16:15

Góly: 9. Vinícius Júnior, 65. Rodrygo - 17. Sergio Canales

Obhájce titulu Real Madrid už je jediným týmem LaLigy, který ještě neztratil ani bod. V souboji dosud stoprocentních týmům porazil sevillský Betis 2:1 a pojistil si první místo. Hosté odehráli na Santiago Bernabéu vyrovnaný zápas, avšak ve prospěch Realu hrála větší kvalita v zakončení. Brankáře Ruie Silvu postupně překonali Brazilci Vinícius Júnior a Rodrygo.

Na Santiago Bernabéu se potkaly dva stoprocentní týmy. Jak Real Madrid, tak i Betis měl na svém kontě devět bodů a bylo tedy jasné, že minimálně jeden z nich ztratí. Navíc Verdiblancos neprohráli na Realu Madrid od roku 2017! Ale každá série jednou končí.

Real Madrid na tom začal pracovat hned od úvodní minuty a dlouho na první gól nečekal. Vinícius Júnior dostal už po deseti minutách přesnou přihrávku na hranici ofsajdu a s přehledem přeloboval brankáře Ruie Silvu. Pro Betis to navíc nebyla jediná pohroma, protože jen o dvě minuty později musel odkulhat ze hřiště zraněný Nabil Fékir a to byla velká ztráta.

Nicméně ani Pellegriniho svěřenci nezůstali dlouho po zadu a v 18. minutě bylo vyrovnáno. Skvělou práci odvedl po autovém vhazování Borja Iglesias, jehož přihrávku zužitkoval pohotovou střelou Sergio Canales - 1:1. Na to mohli domácí také rychle odpovědět a Rodrygovu pobídku poslal nad Vinícius. Madridští ještě zůstali u balónu a hlavičku Tchouaméniho zlikvidoval i s pomocí tyče Rui Silva. Betis se statečně držel a po prvním poločase remizoval s Realem Madrid 1:1.

Domácí byli na začátku druhého poločasu opatrnější a respekt ze soupeře byl patrný. To však nezastavilo Luku Modriće, aby si v 55. minutě navedl balón na střelu a pořádně provětral Silvovi rukavice. Real Madrid ale strhl vedení na svojí stranu a to po hodině hry. Střídající Valverde poslal balón za sebe na osamoceného Rodryga, jenž vstřelil rozhodující gól. A nemuselo zůstat o jednoho gólu, protože zakrátko Rodrygo zakončoval z úhlu a hostující svatyni netrefil. Betis sehrál s Realem vyrovnanou partii, ale scházela mu přesnější koncovka. Real Madrid těsné vedení uhájil a v LaLize už je jediným stoprocentním týmem.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Girona FC 1:1

03.09.2022 14:00

Góly: 87. Antonio Raíllo - 90+2. Samu Sáiz (pen.)

Celých 87 minut se na stadionu Iberostar hrálo bez branek a nakonec viděli diváci celkem dva góly. Bermellones přiblížil ke třem bodům Antonio Raillo, ale v nastavení srovnal na konečných 1:1 z pokutového kopu Samu Sáiz.

Remíza je poměrně očekávaným výsledkem a průběh utkání tomu i odpovídal. O první rozruch se postarala Girona, konkrétně střelecký pokus zpoza vápna Rodriga Riquelmeho minul vzdálenější tyč. I ve druhé šanci byli hosté a Reinierovi na poslední chvíli odpálil balón jeden z obránců. Mallorca si překvapivě žádnou větší příležitost nevypracovala a i po změně stran zůstávala o něco nebezpečnější Girona.

Katalánci odmítli vedení i v 57. minutě, když se dostal k odvrácenému balónu Riquelme a branku přestřelil. Ke střelbě se dostali i Bermellones, byť to pro Carlose neznamenalo větší nebezpečí. Domácí fanoušci už byli zřejmě smíření s tím, že zápas skončí 0:0, když v tom jim dal naději Antonio Raillo. Katalánci úplně propadli při bránění rohového kopu a Raillo měl najednou spoustu času přesně zakončit, což také úspěšně učinil.

Výhra z toho však nebyla. V nastavení fauloval v pokutovém území Copete a Samuel Sáiz tvrdou ranou do protisměru srovnal na konečných 1:1. Sudí de Merta ještě nechal nastavovat zhruba čtyři minuty, ale remízový stav už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Cádiz CF 3:0

02.09.2022 21:00

Góly: 56. Iago Aspas, 62. Óscar Rodríguez, 75. Iago Aspas

Celta Vigo dokázala ve čtvrtém kole LaLigy zdolat Cádiz 3:0. Utkání, které zejména v úvodním poločase nabídlo minimum vyložených šancí, rozhodl po změně stran dvěma zásahy tradiční zachránce klubu z Viga Iago Aspas, jenž se trefil ve všech dosavadních ligových duelech. Piráti tak po další porážce nejenže čekají na první bodový zisk, ale dokonce také na první vstřelený gól.

Los Celestes se v posledním kole v Gironě konečně zmohli na první ligové vítězství a pro zisk tří bodů na vlastním stadionu mohl jen těžko přijet schůdnější soupeř. Celta totiž doma porazila Cádiz čtyřikrát z posledních pěti případů. Také tentokrát chtěla spoléhat především na Aspase, neboť zkušený útočník letos nasázel tři ze čtyř branek svého týmu. To hosté se o gólech mohli bavit jen v teoretické rovině, jejich poslední přesný zásah totiž přišel ještě na konci minulé sezony.

Start utkání byl od obou celků vlažný a plný nepřesností. Během úvodní půlhodiny se diváci ve Vigu nedočkali žádné střely na branku. První vážnější ohrožení soupeře bylo k vidění až v závěru poločasu. Óscar Rodríguez sice poslal střelu doprostřed brány, i tak ale nadělal hostujícímu gólmanovi problémy se zlikvidováním razantního pokusu.

V úvodu druhé půle vyslal nenápadnou střelu z voleje domácí stoper Unai Núňez a jen o kousek netrefil branku. V 56. minutě už se fotbalisté Celty dočkali gólové radosti. Z hranice velkého vápna vypálil Aspas a i díky teči obránce hostů se ikona klubu mohla radovat ze svého čtvrtého zásahu v sezoně. A o několik minut později bylo ve Vigu ještě veseleji, Jörgen Strand Larsen našel krásnou přihrávkou volného Rodrígueze a ten rozvlnil síť podruhé. Žlutí byli nadále neškodní, naopak na druhé straně znovu udeřil Aspas, který se trefil povedenou střelou zpoza vápna, a uzavřel tak gólový účet utkání.

Celta tedy předvedla Cádizu lekci z produktivity a podle očekávání zvítězila. Další střetnutí ji čeká 10. září, kdy zavítá na hřiště Atlétika Madrid. Cádiz ve stejný den sehraje těžký domácí duel proti Barceloně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid440011:412
2.FC Barcelona431011:110
3.Villarreal CF43109:010
4.Real Betis43017:39
5.CA Osasuna43016:39
6.Athletic Bilbao42115:17
7.Atlético Madrid42115:37
8.Celta Vigo42117:67
9.Real Sociedad42114:57
10.Valencia CF42026:36
11.RCD Mallorca41214:35
12.Girona FC41124:44
13.UD Almería41124:54
14.Rayo Vallecano41123:44
15.Espanyol Barcelona41124:74
16.Real Valladolid41122:84
17.Sevilla FC40133:81
18.Elche CF40131:91
19.Getafe CF40132:111
20.Cádiz CF40040:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (251)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nakonoec sa Celta v druhom polčase prebrala a nasádzala tam jeden gól mrajší než druhý.

Cádiz je fackovací panák súťaže a verím, že ďaľšie kolo na lavičke už bude nový tréner. Skóre 0:10 to celé podtrhuje.

Reagovat
smazaný uživatel

*krajší

Reagovat
santini

Akože ten prvy polcas to bola fakt tragedia. Potom uz zacal uradovat principe de los bateas a bolo hotovo. Iago moze este kľudne 2-3 sezony potiahnut na tejto irovni, ten manik nestarne

Reagovat
Akinfeev

Aspas Škoda, že mu to nikdy mimo Vigo nevyšlo..

Reagovat
santini

Našťastie stihol pochopiť pomerne zavčasu ze je stvorený len pre jeden klub, kym si dokafrať karieru niekde na upršaných ostrovoch

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ve Vigu prší málo...

Reagovat
santini

Paradoxne máš pravdu. Keď som tam pristaval, pršalo ako z krhly. Ale zas mimo jesene a jari je to raj na zemi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Phillipinho

Naprostej top hrac. Doufam, ze letos udela dalsi Zarru a stane se rekordmanem

Reagovat
misinho7

Tchouameni uplne top. Asi vedeli preco Caseho pustaju bez nejakych vacsich problemov. Taktiez Militao dneska bestia vzadu.

Celkovo dobry vykon, golov sme mohli dat viac. Podstatne je ale dalsie vitazstvo.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Kily8

Reagovat
zasranej malíř

Skvělý výkon dnes mohlo to být i o víc gólů

Reagovat
M.Vaza

Přesně tak, škoda těch šancí, zbytečné nervy..

Reagovat
smazaný uživatel

Real nebezpečnejší a popráve 3 body ostali doma, aj keď to mali rozhodnúť a kontrolovať skôr.

Čuanemi skvelý zápas a tá záloha po odchode Caseho bude viac futbalovejšia.

Betis sympatický výkon, najmä ta odvaha hrať aj pod tlakom a iba neodkopávať lopty. Výkon v obrane vlažný a bez skvelého Silvu v bráne by Beticos dostalo naloženo. Snáď odveta už aj s Carvalhom a Fekirom.

Reagovat
smazaný uživatel

Pezzella chyběl citelně, on by se do tohoto typu zápasu hodil daleko víc, než Edgar. Musím poznamenat, že Luiz Felipe do toho naskočil výborně, věřím tomu, že tu obrannou řadu posune zase o stupeň výš, navíc je to přirozený lídr.

Reagovat
dextroza_m

Zdálo se mi to, nebo říkal komentátor pořád Carlos Vinicius?

Reagovat
misinho7

Tchouaméni bol zvolený najlepším hráčom dnešného zápasu!

Ta nasa zaloha ci uz teraz abo do buducna, to je lahodka.

Reagovat
zidane78

Trocha to prehanas,len si este pockajme.Az ked bude podavat "vykon" proti superom v LM a Barce + silnejsim superom v PD tak mozeme zacat s chvalou.Zatial su to "iba simpaticke" zablesky,aspon pre mna.

Reagovat
misinho7

jasne este nebol v tazkych zapasoch, to je pravda suhlasim. Ale zatial v tom co hral vyborne vykony a vyzera to cele velmi nadejne.

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Griezom je to naozaj pravda? to fakt bude celo sezonu tam chodit na menej ako pol hodinu aby neplatili Barcelone prachy? to je sialenstvo

Reagovat
Kluivert9

Trapárna...

Reagovat
Frony

Ze strany Barcelony, že to chce nějak řešit je to extrémní trapárna.

Reagovat
Kluivert9

Jak jinak.

Reagovat
Frony

A ne snad? Však jim je úplný hovno do toho, jak jinej tým využívá hráče a skládá sestavu.

Reagovat
sylarko

atletico sa dohodlo ze im zaplatia 40m ak odohra 50% hracieho casu. a teraz SCHVALNE ho davaju hrat na 30m aby nemuseli platit, tak kto tu je trapny???

Reagovat
Frony

Barca, která chce kecat do toho jak dlouho má kdo hrát v jiném týmu.

Reagovat
sylarko

ide o to, ze atletico to robi iba kvoli tomu aby nemuselo platit, tam nejde o vykony hraca. ako atletico ho nemusi davat vobec hrat, ale toto vidi aj slepy.

Reagovat
Frony

Ale Barcu přece nikdo nenutil s tím souhlasit. Samozřejmě je to vychcaný, ale Barca do toho nemá co kecat, když ty podmínky odsouhlasila.

Reagovat
sylarko

tie podmienky odsuhlasili obe strany predsa.

Reagovat
Frony

Což ale vůbec nic nemění přece.

Reagovat
Phillipinho

Si blbej? Oni souhlasili v podstate s tim, ze kdyz to neodehraje, tak penize nedostanou. Si uplne mimo.

Reagovat
sylarko

Ale sak ja rozpravam uplne o niecom inom. Ze moralne ste proste jebnuty. Diky ze ste nas aspon na 2 roky zbavili jeho platu kkte

Reagovat
Phillipinho

Tak Griezmann je porad vybornej hrac. Ty delas jako kdyby meli bejt v Atleticu smutny, ze ho maji v tymu. Stejne to skonci tak, ze se domluvi na minimalne o polovinu nizsi castce za prestup a bude spokojena Barcelona, Atletico a hlavne Cholo.

Reagovat
Gazdo

Je blby… ani nereaguj a usetris si cas. Ja to tak riesim pri vybranych uzivateloch uz dlhsie

Reagovat
Talker

Na což má Atletico úplné právo, takže v tom není žádný problém.

Reagovat
Edgar Davids

Takze myslis, ze s tim nema teda problem hrac? ze ho to nesere? ja tam teda vidim dost velkej problem narozdil od tebe...

Reagovat
Čenda

Ano, HRÁČ možná. Barcelona by měla držet picu.

Reagovat
Edgar Davids

Vsak ja reaguju na to talkerovo ze na to ma Atletico pravo, ne na to, ze Barcelona fnuka, ze jim nekdo ublizuje. Mne to totiz prijde jako dost velkej podraz od Atletica vzhledem k hraci, ale resi se jen ty kluby...

Reagovat
Čenda

To by me popravdě zajímalo, vědí hraci o takovýchto dolozkach, nebo teda mají na to vůbec právo ? Protože pakliže to věděl, pak by mel držet picu i on(což zatím dela, podle vseho).

Reagovat
Neutron

tak vy chcete prachy, pretoze ich proste potrebujete tak je jasne, ze tu budete picovat, ale v skutocnosti je vas do toho hovno a nic s tym nezmozete

Reagovat
sylarko

Tak pokial by aspon nieco neskusili tak by boli este za vecsich blbcov

Reagovat
Neutron

to uz je take chytanie sa stebla travy, ale nech skusaju co chcu, podla mna s tym nezrobia nic.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Phillipinho

Cholo to prohlasenim na tiskovce vicemenne potvrdil.

"I think that you've all known me as a coach for the last 10 years. I am a man of the club and I always will be."

Chudak, ze klubu zarucil 10 let po sobe pravidelnou ucast v LM a vedeni se mu odvdeci takovym zpusobem

Reagovat
Eichel

hlavne sa čudujem, že Griezmann neremcá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, to mi povídej

Reagovat
Talker

Proč by ne? Hostovačka supersub na rok "zdarma", pak ho vrátí a nemusí to řešit.

Reagovat
Pinturicchio

V pořádku, čím míň peněz Barcelona dostane, tím rychlej zkrachuje.

Reagovat
Cracker10

Vem si prasek.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kluivert9

Klid, vždycky se nejde nějakej tým bez perspektivy typu Everton, nebo Juventus, kam se uklidí...

Reagovat
Pinturicchio

Kapesník? Nebo radši další úvěr?

Reagovat
Kluivert9

Kapesníky nenabízej, vzhledem k výkonům Juventusu jich budeš v této sezóně opět potřebovat hodně

Reagovat
Pinturicchio

Nabídnu, jsem empatický, a když tobě klub zkrachuje, tak výkony mého jsou oproti tomu nic

Reagovat
Kluivert9

Barca má dluh aktuálně o 100 mega větší, než Juventus... docela zklamání, co?

Reagovat
Pinturicchio

Kapesník?

Reagovat
drussbarb

Kdyby nás kvůli korupci šoupli do nižší ligy, to by byla poslední kapka

Reagovat
Pinturicchio

Vás tam stoupnou na základě krachu

Reagovat
drussbarb

Furt lepší než korupce, nemyslíš?

Reagovat
Pinturicchio

Až se něco takového stane, dám ti vědět.

Reagovat
blaugrana

Pathetico skonci mimo prvych 6 a to ich vyjde viac ako 40

Reagovat
maxton

z toho čo som zatiaľ videl by som chcel zablahoželať Barcelone k víťazstvu La Ligy 22/23

Reagovat
2miguel1

Barcelona hrá skvele

Reagovat
dextroza_m

?

Reagovat
misinho7

Reagovat
torcida

s křížkem po funuse, ale ďakujeme.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Jasná věc

Reagovat
Baronne

No mohlo by to bejt vyrovnaný a aspoň zajímavej souboj o ten titul, nicméně Real je pořád favorit, Benzema je dlouhodobý zvíře La Ligy, Vinicius raketa a nově sestavená záloha jim funguje. My konečně letos vypadáme konkurenceschopně, tak to snad bude zábavný přetahování

Reagovat
LAM

Až na velmi špatných prvních 20 minut velmi dobrej zápas. Gólů jsme měli dát o hodné víc.

Gavi snad už příště ne, ten dneska sotva dohrál.

Raphinha ty nahrávky ve druhým poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Raphinha se ukazuje jako docela speciální hráč, který toho hodně zajebe, ale hodně i vymyslí. Dnes se mi zdálo, že hraje v nějakém zbrklém transu, ale přesto mohl mít hokejové statistiky.

Reagovat
Xavi

Gavi byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu.

Reagovat
Gazdo

Ja si myslim ze skor naraza na to aby sme ho neutavili tak ako prednedavnom Pedriho

Reagovat
Xavi

Aha, je pravda, že toho odehrál dost.

Reagovat
sylarko

gavi moze kludne na plzni oddchovat a rovnako aj buduci vikend

Reagovat
vladino10

Aká to istota. Stačí aby nevyšiel pár hráčom zápas, kvalitný betón od plzne a skončí to Xkom, za mňa každé podcenenie súpera a strata v tejto skupine znamená riziko EL. Ja by som teda, aspoň za Bayern určite nestaval nejakú zostavu kde sa bude rotovať a šetriť

Reagovat
sylarko

pri tak sirokom kadry proste rotovat musis. nemozu hrat vkuse tí istí. kukni jak to dopadlo s pedrim ktory pod koemanom odohral celu sezonu + OL + ME a potom sa zranil na svalove zranenie na 2-3 mesiace. a podobne to moze skoncit aj s gavim. nevravim aby hralo Becko, ale napr v utoku kludne depay ci v zalohe, miesto gaviho, kessie

Reagovat
vladino10

Ok, potom sa chápeme, ten komentár mi znel ako "oddýchnime si, však iba Plzeň", čo by však mohlo skončiť dosť tragicky

Reagovat
blaugrana

ten Lewow odchod do Barcy ta tak strasne dodrbal, ze mas potrebu komentovat tak casto Barcelonu?

Reagovat
vladino10

Ty kokos, pozrel som si včera real aj barcelonu a potom otvoril diskusiu = som dodrbany

Podľa tejto tvojej hlúpej logiky si ty potom z realu madrid dodrbany celý život

Reagovat
blaugrana

v poslednej dobe komentujes Barcelonu pravidelne, co tu po minule roky nebolo, tak sa tak pytam...a najdi mi teda moje komentare v realu madrid :)

Reagovat
vladino10

Barcelonu komentujem a sledujem odvtedy, čo začali byť úplne tragicki a na smiech. Nie, tým nemyslím prehru 8:2, to je šport, to sa stane. Myslím tým žobranie peňazí od svojich hráčov na to, aby za peniaze čo ušetria na ich plate mohli priviesť nových hráčov, ktorým dobre nasypu a potom budú pýtať zníženie aj od nich. Som zvedavý, či môže takýto športový projekt fungovať, túto sezónu to vyzerá že hej. Ale uvidíme

S robom to nemá nič, mal som z neho rozporuplné pocity - v lige a v skupine LM vždy ťahal, v play off LM často zmizol. Som zvedavý ako sa bude Bayernu v tých veľkých zápasoch dariť bez neho. Keď súperi kvalitne pokryli Mandzukica, tak stále vedel vykúzliť nejaký gól z hovna hlavou, lebo tu hlavu mal top. U Roba mi toto často chýbalo, streliť nejaký gól v zápase v ktorom ide všetko zle. Plus teda sezónu čo sezónu reči o jeho odchode a o tom ako chce odísť, časom to začne nudiť, rozhodne som mal v tom kádri viac obľúbených hráčov

Tvoje komentáre hľadať nebudem - nemyslím si, že si to zaslúži moju pozornosť. Však ty vieš

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Lemiux66

Ze si ty dva odstavce nad tim pozornost zaslouzili.

Reagovat
vladino10

áno, ďakujem.

Reagovat
dextroza_m

Z Garcii se stal zazrakem super stoper, Ferran nema sebevedomi, Kounde super, od stavu 3:0 dohravacka...

Reagovat
Gazdo

Eric hral posledne dva zapasy velmi dobre u neho je problem pri jeho vyske to ze je k tomu este aj strasne pomaly ale kym hrame takto tak to tak nebije do oci

Reagovat
Petrinho17

Garcia určite nie je pomaly

Reagovat
Gazdo

Je a strasne. On sice vyzera v tom sprinte ze strasne maka (coz aj mama) ale ta rychlost proste nie je. Ale za to nemoze nie kazdy moze mat rychlost Bolta

Reagovat
patas92

S Lewou zatím s přehledem nejlepší hráč po těch pár zápasech sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodov z Anoety a Pizujánu

Tento rok to vyzerá, že Sevilla bude po dlhej dobe v bielozelených farbách, ten los Rojiblancos vyzerá dosť hrozivo najbližšie týždne.

Reagovat
Phillipinho

Jako po tehle vysledcich ocekavat v dalsim tydnu prijezd City s Haalandem No nechtel bych. Tohle nemuze Lope ustat…

Reagovat
sylarko

no jedine nejaka zazracna vyhra nad city mu zachrani stolicku. inac to tiez vidim na vyhazov.

Reagovat
Kenneth

Ze Sociedadu vezete posledni roky pravidelne

Reagovat
rave

Nechápu, proč má ten zápas pořád takovou auru, když tam Barca za posledních 6 let ztratila 4 body.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Spíš na Bilbau a Celtě jsou pravidelný problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

To sme vozili aj z Bernabea donedávna , ale človek si to o to viac váži, keďže to tam historicky bol vždy problém. Podobne to mám zafixované ešte aj s El Sadar.

Reagovat
misinho7

Tento rok to vyzera na hodne dobry suboj o titul

Reagovat
sylarko

dnes super vykon od 20 minuty a hlavne druhy polcas. pre mna dnes najlepsi raphina s gavim. skoda tych zahodenych sanci. uz mohol mat druhy hattrick po sebe jak haland . dembele sice vyzeral aktivne, ale ta koncovka a to jak neprihral na konci prveho polcasu lewovi ma tak najebalo ze az. bohuzial ferran je uplne bez sebavedomia a vyzeral uplne bez zaujmu hrat. je strasne pod dekou. rovnako slabucky bol aj fati, ktory bol pomaly a casto pridrziaval lopty a potom zbytocne stracal lopty ked mal nahravat. len tak dalej. tento rok mam konecne radost z toho futbalu.

Reagovat
sylarko

samozrejme som myslel lewu s tymi sancami na hattrick

Reagovat
dextroza_m

Super byl i Kounde s Garciou

Reagovat
Gazdo

Inak ale Stegen zatial chyta tuto sezonu vyborne… a to ho tu niektori predavali. Aj vdaka nemu mame len jeden inkasovany gol

Reagovat
Eichel

veľmi sa zdvihol

Reagovat
MarcoBanco

Nepovedal by som že sa zdvihol, zamňa bol vždy jeden z top brankárov len mal blbé obdobie spolu s celou Barcou, kedy sa nedarilo

Reagovat
Eichel

Posledné dve sezóny skutočne nebol žiadnym ťahúňom mužstva, tak ako tomu bolo po odchode Brava. Skôr sa hovorilo o jeho nahradení. Túto sezónu ale vyzerá znova veľmi dobre.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

zatím je super

Reagovat
LAM

Jinak včera obrana a záloha mimo Sergia zase velká budoucnost:

Balde 18, Garcia 21, Araujo 23, Konde 23, Pedri 19, Gavi 18.

Jsem zvědavej koho za rok dotáhneme na to DM. Ten tým spolu může hrát opravdu dlouho

Reagovat
blaugrana

Pisalo sa o Zubimemdim zo Sociedadu. Rodri nemozny, Fabinho asi tiez. Mozno vystreli Nico.

Reagovat
2miguel1

Dal by som tam sancu z jednemu z najinteligentnejsich hracov - Frenkiemu

Reagovat
LAM

Proč by ne, ale dle mě by ho tam musel Xavi zkoušet celej rok, aby si zvykl na to, co se od něj bude chtít.

Už teď proti Plzni bych dal De jong, Kessie, Pedri

Reagovat
blaugrana

De Jong nie je DM a nikdy nebude

Reagovat
Gazdo

Uz tam odohral niekolko zapasov v rade alebo s nim stale zalepujeme zostavu kde sa da?

Reagovat
messi80

Rubena nevesa z wolves by som bral hneď.

Reagovat
blaugrana

to aj ja, ale to bude tiez 80

Reagovat
Eichel

Reagovat
2miguel1

Portugalcov v Barcelone nie.

Reagovat
Eichel

Deco

Reagovat
blaugrana

to bol Brazilcan

Reagovat
Rattlesnake

Semedo

Reagovat
Mönchengladbach

Figo

Reagovat
Mass

Zubimendi je dobrej, ale neni defenzivní záložník. Spíš zataženej tvůrce hry. Lezl by si s Pedrim do zelí.

Reagovat
Ed_Hazard

Pise sa to Kounde (just saayin)

Reagovat
Csaplárova past

Barceloně se nelíbí Griezmannova situace

Antoine Griezmann hostuje v Atléticu z Barcelony a madridský celek se snaží vyhnout tomu, aby musel Francouze odkoupit za 40 milionů eur. Posílá jej tak do zápasů až po 60. minutě hry, což se nelíbí vedení katalánského klubu, jehož právní oddělení již situaci studuje.

Reagovat
Registrujisejenproto

Ubozaci z barcelony

Reagovat
sylarko

sam si ale dobre

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

A co Kounde? Už teda bude registrovanej?

Reagovat
Csaplárova past

Asi není potřeba. Právní oddelění Barcelony studovalo i tohle

Reagovat
sylarko

co by si robil na ich mieste ty? ked sa s niekym na niecom dohodnes, tiez to potom porusis? ty si jeden z tych co ked si pozica dvacku, tak ten druhy sa jej v zivote nedocka.

Reagovat
Miguel19

A vy jste se s nimi dohodli na tom, že těch 60 minut hrát?

Reagovat
Csaplárova past

Pokud je mi dobre znamo, na uplatneni opce je potreba, aby odehral 80% zapasu a stravil na hristi vice nez 30min.

Reagovat
Miguel19

Tak nevím, proč tady sylarko vyšiluje...

Reagovat
sylarko

bolo tam 50% nie 80%....

Reagovat
misinho7

ale vy ste sa dohodli na tom ze ak tolko odohra..nie ze musi tolko odohrat, to je rozdiel..

Reagovat
sylarko

ved hej ale atletico to zrobilo uplne jak uplní uboziaci, ale zasa je barcelona ta zla. pravnicky s tym barca asi nic neurobi, ale nevidim nikoho kto by tu za to kritizoval atletico. zas moze za vsetko len barca...proste ten hate na barcu je az do oci bijuci.

Reagovat
DreamTeam

Zlá ani ne, spíš banda retardů. Takhle stupidně psát klauzule a potom ještě chtít vymáhat něco jiného než si sami potvrdili podpisem.

Idioti.

Reagovat
sylarko

tak hej no, ale na ich mieste by si sa o nieco pokusil aj ty podla mna. za pokus nic nedas aj ked tam islo hlavne o ten jeho plat si myslim.

Reagovat
DreamTeam

Hele asi ne.

Pokud se s někým na něčem domluvím a on to nijak neporušuje, nevím co jako bych měl řešit.

Reagovat
sylarko

ono ale dohoda bola obojstranna, aj ked v tomto zrobila barca chybu, tak atletico mohlo aspon z moralneho hladiska dohodu dodrzat. keby nemuseli platit 40 mega, tak sa stavim, ze griezz hra viac ako tych 30minut. podla mna v tom case slo barcelone sa hlavne zbavit jeho platu. tam az neslo az tak o tych 40m. dufali ze atletico dohodu dodrzi a ze za tie 2 roky sa ta fin. situacia vyriesi.

Reagovat
teenz

Reagovat
MarcoBanco

Stále nechápem kde je problém Atletico nič neporušuje, tým ako stavajú Grieza sa snažia vyhnúť nutnému poplatku 40M, pokial majú dosť široký káder, prečo to tak nerobiť

Reagovat
r3

Reagovat
Csaplárova past

Samozrejme, ze za vse zle si muze Barcelona sama, jinak bychom to tady ted neresili. A Atleti ubozaci? Jediny, kdo je tady ubozak je opet Barcelona. Aby tuto sezonu existencne nezanikli, museli se vzdat svych prijmu v nasledujicich deseti, dvaceti a triceti letech.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Csaplárova past

Taky jsem se tomu smál. Prodat něco na 30 let, vzdát se příjmu z toho plynoucích a říkat tomu příjem ... holt blbec by si tohle nikdy nevymyslel ...

Reagovat
Kluivert9

Taky se tomu směju. Jak někdo má potřebu pořád řešit 5% rozpočtu Barcy

Reagovat
Csaplárova past

Tak co taky napsat nekomu, kdo zaslepene tvrdi jak se vsichni spikli proti Barcelone.

PS: kdyz jsi zadluzeny jak rozvojove zeme, tak 5% rozpoctu je dost

Reagovat
Kluivert9

Možná nejlíp nepsat nic, když nás v každé diskuzi obohacuješ tím, že o tom vůbec nic nevíš

Reagovat
Csaplárova past

Dobře. Díky, rozšířil jsem si obzory. Já totiž pořád žil ve světě, ve kterém Barca vůbec nic nevěděla. Moje chyba ...

Reagovat
Registrujisejenproto

Vsak jo, protoze jste ubozacky klub

Reagovat
Csaplárova past

Prosim te, Atleti se dobodli s Barcelonou, ze bude uplatnena opce pokud odehraje urcite minuty. Oni se ale nedohodli na tom, ze ty minuty musi odehrat. Nikdo neni povinnen stavet Griezmana do zakladu. Takhle otazka nestoji. Otazka stoji JAK Barcelona hodla dokazat, ze Griezman hraje malo minut jen kvuli tomu aby nebyla uplatnena opce. Myslet si muzeme vsichni co chceme, ale tohle nemuze mit sanci na nejaky uspech v nejakem sporu. Atleti proste reknou, ze Griezman nema formu na zakladni sestavu a vice nez 30 minut a NAZDAR. A nebude to ani lez

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

Na druhej strane, komu majú čo dokazovať? Aj keby to robili naschvál a priznali to. No a? Však to je naprosto nevymožiteľná vec

Reagovat
2miguel1

Právne oddelenie Fc Barcelona už ale v danej veci koná. Možno ale stačilo si prečitať tvoj koment že? Nemuseli zbytočne tak pol roka robiť na tom.

Reagovat
Ed_Hazard

What? To čo za konštrukciu skúšaš? Čiže právnici konajú výhradne iba v prípadoch, keď je ich strana v práve? Ja si pod vetou "právne oddelenie FC Barcelona už v danej veci koná" živo predstavujem, ako to idú len proste skúsiť (možno sa Cholo zlakne a začne ho stavať už od 59. min)

Reagovat
2miguel1

Vieme tak 0,001% čo v kontrakte medzi Barcou a Atletikom je. Vy neviem či si predstavujete zmluvy za miliony eur, ze je tam v dvoch vetach napisane "a Barca dostane 40 mil eur len ak Griezz odohra viac ako 60% ". Aj Braitw dostal len 150tis eur za termination kontraktu aj ked mal dostať 5mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

A pak se diví fanoušci Barcelony, že jsou za kurvy, když vymrdají s hráčemi a lidé fandí jiným klubům, aby vymrdaly s Barcelonou.

Reagovat
Kluivert9

A přitom se celé léto vymrdávalo jen s Chelsea

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
sylarko

ale je pochopitelna vec, ze sa o to pokusia. vy by ste to na ich mieste zrobili rovnako.

Reagovat
Csaplárova past

Co bysme zrobili rovnako?

Jako ze bychom sli do sporu, ktery nemuzeme nikdy vyhrat?

Reagovat
Ed_Hazard

A to berieš odkial, že by sme to na nich skúšali? A nestalo sa náhodou to isté pri Moratovi keď bol u Atletov (alebo skôr v Juve)?

Reagovat
sylarko

sak pravnicky to nemaju ako dokazat, ale stanu sa z nich uplne svine. dufam ze bude tu na nich podobny hate jak na barcu. u mna klesnu uplne a to som im donedavna celkom fandil. ked sa s niekym na niecom dohodnes, tak by to malo platit. proste jak sa povie slovo chlapa....

Reagovat
Error

lol

Reagovat
Jordi Alba

Ty jseš taky dobrej výmaz.

Reagovat
sylarko

Dobre pozicaj mi 100 euro a ja ti ich nevratim. Dohodnute ty pes

Reagovat
Miguel19

Naprosto stejné přirovnání

Reagovat
Neutron

wtf

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

čo ti jebe, toto je čo za úkaz

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
sylarko

Haf haf

Reagovat
Phillipinho

Na cem ty jedes

Reagovat
sylarko

Ked ti to vase jednanie pride normalne tak nwm na com jedes ty. Griezmann musi mat radost ze nemoze hrat len preto lebo nieste schopny platit

Reagovat
Phillipinho

Nadseny neni, ale tak snad ti je jasny, ze se to poresi ne? Mezi obema kluby.

Reagovat
sylarko

tak hej no

Reagovat
Bakary3

Pro pomalejsi, barca se s atleticem dohodli, ze kdyz odehraje x zápasu, atletico doplati.

Atletico si to ale vyhodnotilo tak, ze za to jeho vykonnost nestoji a dle toho ho nasazuji.

Vím, ze Atletico se tady ridi striktně smlouvou, ktera je tu pro fanousky barcy sprosty slovo a radsi daji právě na slovo chlapa "frenkie, cukni nam s platem na půlku, nam to nevadi, ze jsme spolu uzavreli nejakou smlouvu, jsme prece chlapi", je to skandální, ale barca at je rada, ze ji griezmanna atlerico aspon zbavilo.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
sylarko

Ano mas pravdu. Moje vcerajsie reakcie boli kus prehnane kedze som bol pod vplyvom alkoholu. Takto sa aspon z casti chcem ospravedlnit

Reagovat
Bakary3

Tak to smekam

Reagovat
r3

Za sebareflexiu mas velky plusovy bod.

Reagovat
Infi

Reagovat
DelPiero137

Boli svine ked ste si konecne oddychli ze ste sa zbavili jeho platu? Spravili ste chybu jeho prichodom a chcete z toho vyrieskat maximum, lebo Barca.

Reagovat
r3

Reagovat
Talker

Vždyť to Atletico neporušuje. To by musel odehrát ten čas a následně neuplatnit opci, aby to, co píšeš, dávalo smysl.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
sylarko

ale sak hej ale uz som to pisal vyssie kde je moja pointa.

Reagovat
Csaplárova past

Ne. Ty tady furt tocis neco o nejake dohode, pritom dohoda jeste platit nezacala

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Neutron

ale oni nic neporusili...

Reagovat
CHONG

Barceloně se nelíbí... To by si ty fňukny mohly dát do znaku.

Reagovat
Robbie

A co když Griezmann nato nemá aby hrál v Atleticu základ ?

Reagovat
LAM

Má v pohodě. Akorát Atleti riskujou špatný výsledky kvůli tomu,aby nemuseli platit.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
vladino10

Tak prečo ste si ho potom nenechali keď je taký skvelý

Reagovat
Kluivert9

Vážně se na tohle ptáš s Moratou v sestavě?

Reagovat
Phillipinho

Tak to je zrovna momentalne nejlepsi strelec tymu, takze na ukor toho by pravdepodobne fakt nehral.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Ed_Hazard

Morata sa dlhodobo velmi podcenuje..

Reagovat
Gazdo

Podcenuje ale aj tak ma neskutocneho agenta

Reagovat
Phillipinho

Jo, to je jasny. On je to dost komplexni utocnik, kterych je v Evrope jako safranu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
icemike

Morata se celý život velice přeceňuje

Reagovat
EaP

Ale na druhej strane , góly zatiaľ dali len dvaja hráči Atletika. Morata a Griezz. A keď si sledoval tie zápasy , Antoine sedí celkom za trest. Keď nastúpil, vždy zahral lepšie ako väčšina v základnej zostave. Čiže ten pobyt na lavičke nieje celkom opodstatnený výkonmi.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Kluivert9

Tak jasně, když je to jedinej útočník, co smí hrát a dostává minuty

Reagovat
Phillipinho

Emery ten svuj styl dotahl k dokonalosti. 0 inkasovanych golu, 9 vstrelenych. Top 4 je letos nemine.

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatok majú skvelý, uvidíme, kde budú s Betisom pred WC. Karty zamiešajú aj zápasy v európskych súťažiach, kde viac verím Emerymu ako Pellemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Emery má širší soupisku a může víc rotovat.

Reagovat
Mass

Podle jistých analýz mají nejlepš defenzivu v Evropě.

Reagovat
MarcoBanco

Ešte som zvedavý, ako na tom budú ak sa náhodou Moreno zraní.. Čo dúfam že nie, celkom im fandím.. Len po minulé roky to bol dosť rozdiel s Morenom na ihrisku a bez neho

Reagovat
PP

Tak on ten střed Lo Celso a Coquelin je docela drsný.. Oba poměrně prasata, soupeře to tam musí sakra bolet..

Reagovat
Rssa

S tím Griezzmanem má částečně každý pravdu. Jasně, že si Atlético může nasazovat jak se jim zlíbí a Barca s tím reálně neudělá nic.

Na druhou stranu je to podraz a nečisté chování vůči hráči, který u nich udělal mnoho, vydělal jim těžké prachy a pak se i vrátil v podstatě za hubičku. Jestli tady nebyla dohoda s hráčem (což pochybuji, že jakýkoli hráč bude dopředu souhlasit s tím, že hrát v podstatě nebude), tak ho měli vrátit a on by šel někam, kde může ještě delší dobu hrát na nejvyšší úrovni.

Takže právně asi ze strany Atletica ok, lidsky ne.

Reagovat
Bakary3

Jako s timhle se da souhlasit.

Pravda je ale i ta, ze griezmann urcite znal pravidla prestupu a bylo na nem si tu cenu obhajit. Kdyby asi valel jak mel, mozna by se Atleti takhle ted s jeho nasazováním necukali.

Kdyz ale od návratu vykazuje (soudim spis dle statistik) na jeho poměry velmi podprumernou vykonnost, muze se divit?

Reagovat
Rssa

Právě co jsem četl tak vykony právě má na to, aby šel v základu.

Reagovat
Bakary3

Tak on uz je hodne neproduktivni a otazka tu zni jinak - ma vykony na to, aby za nej Atletico chtelo dat tech 40m?

Jak je videt, tak si to výhodnotili, ze ne.

Reagovat
Ángel di María 22

Tedy je spíš úsměvný to, že po nátlaku na hráče na snižování platů ve velkém je nyní hned Barcelona ta, která se takhle rozčiluje. Přitom i "lidsky" (nehledě na právně) mi tedy přijde daleko horší ten tlak na snížený platu dle platných smluv na registraci nových hráčů. O dost.

Reagovat
Rssa

Taky neříkám, že v Barce je to ok. To ale nesnižuje toto chování Atletica. Holt každý klub dělá hlavně rozhodnutí dobré pro klub samotný, hráči jsou figurky na šachovnici.

Reagovat
Kenneth

Kdyby Griezmann podaval vykony, ktere by odpovidali castce 40 mio za odkup 31 leteho hrace, pak by hral vice. Atletico postupuje podle dohody. Vubec nechapu co se Barcelona tady snazi udelat zase za "skandal"

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
drussbarb

Kde nám o prachy, tak prskáme, ale o skandálu snad není řeč. Tuplem, když se nové vedení snaží řešit problémy toho předchozího i přes mrtvoly

Reagovat
Kenneth

No chcete to resit pravne ne?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
vladino10

Však sa hovorí, že ho ATM chcelo vrátiť, Barcelona ho kvôli platu odmietla

Reagovat
Ed_Hazard

Atletico hradi cely jeho plat? Lebo ak ano, tak by mi aj z jeho strany prislo logickejsie hravat 30 min tyzdenne za povodne peniaze ako riesit navrat do Barcelony, v ktorej by tuto sezonu zostal (a zazival natlaky ohladom znizenia platu) alebo si hladal novy klub, ktory by mu s pravdepodobnostou bliziacou sa k istote neponukol preplatenie mzdy v takej vyske, aku preplaca Atletiko. Tym padom je aj argument ohladom ludskeho pristupu pre mna pase a to ako to prave je, je vyhodne aj pre Grizziho aj AM.

Reagovat
sylarko

takto som to myslel cely cas. akurat som to nevedel spravne interpretovat.

Reagovat
Kokesh

A proč jako lidsky ne? Co mu je Atlético dlužné? Když měl možnost, prchl z klubu ihned co mohl...těžko se sním bude zacházet jako s Tottim.

Kdyby ho opravdu chtěli, z Barcy ho vykoupili...využili situace, kde se ho Barca musela chtíč nechtíc zbavit, nechápu co by mu měli být lidsky dlužní...ono to s těmi návraty Torrese, Suareze atp. nebyla žádná sláva, nevím proč se dělá z Griezze něco, co už dávno není, tak jako předtím jmenování...

Reagovat
drussbarb

Souhlasím

Reagovat
sylarko

Inac sa ospravedlnujem za vcerajsie chovanie. Bol som opity a akurat najebany bo som vypadol z pokroveho turnaja. Taze berte moje vcerajsie prispevky za irelevantne.

Reagovat
Kenneth

Alkoholik, gambler, dement a fanousek Barcelony. To se ti to seslo.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
JM

Reagovat
Edgar Davids

Usmevne, od nekoho, kdo se tu zaregistroval pod neexistujicim spanelskym slovickem, nacez aby se jeho novej nick stal jednotkou blbosti na Eurofotbalu. Tleskam, to je jak moralizujici Babis

Reagovat
teenz

Reagovat
Čenda

Reagovat
sylarko

Ked ma chces urazat tak kludne pokracuj. Ja sa na tvoju uroven opät neznizim

Reagovat
sylarko

Za druhe ked beries poker ako hazard vidno ze si ho nikdy nehral. Ano musis mat aj stastie ale isto to nieje to iste ako automaty

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele