InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy obrazů Josefa Synka se křtem monografie

    neděle 19.5 16:00 - Muzeum, Blatná

  • Vlastivědný výlet na Pravětínská lada

    neděle 19.5 7:40 - Volyně – sraz na náměstí Svobody

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florbal: Přátelský turnaj starších žáků v Milevsku ovládly Strakonice

MILEVSKO – Florbalový oddíl FBC Došwich Milevsko dnes uspořádal pro své starší žáky v rámci přípravy na novou sezonu přátelský turnaj na domácí palubovce, ve kterém Došwiháci změřili síly se Strakonicemi, Netolicemi a s Jindřichovým Hradcem. Milevšťáci pod vedením trenérů Adama Černého a Jaromíra Hrůzy na úvod turnaje utrpěli krutý příděl od prvních Strakonic (0:11). Kromě nich nestačili také na Jindřichův Hradec a naopak porazili Netolice. Přestože trenéři na turnaji v rámci přípravy výsledky příliš neřešili a třeba domácí hlavně chtěli zapojit co nejvíce hráčů, aby v přípravě dostali šanci všichni, tak první Strakonice všechny své zápasy s přehledem vyhrály a ukázaly svým krajským soupeřům, že budou v letošní sezoně pro všechny týmy velmi silným protivníkem. Druhý skončil Jindřichův Hradec, který nestačil jen na dnešní vítěze, třetí domácí Milevsko a poslední se třemi prohrami Netolice.

Do mistrovské soutěže, Ligy starších žáků – skupiny 5, jižní Čechy, vstoupí Milevšťáci opět se dvěma týmy – modrými a bílými. Soutěž se bude hrát košovým systémem, modří začnou v nejvyšším elitním koši a bílí ve třetím ze čtyř. První zápasy jsou na programu v sobotu 17. září.

Konečné pořadí: 1. Strakonice 9 bodů, 2. Jindřichův Hradec 6 bodů, 3. Milevsko 3 body, 4. Netolice 0 bodů.

Hodnocení trenéra Jaromíra Hrůzy najdete ve středečních Milevských novinách. Prozradí, s jakým záměrem šel tým do celého turnaje, co jim nastavilo zrcadlo, nebo na čem musí tým do začátku sezony zapracovat!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace