InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihočeští hasiči zahájí v Táboře unikátní výstavu fotografií V kouři a plamenech

TÁBOR - Ojedinělá výstava fotografií z hasičského života s názvem V kouři a plamenech bude zahájena ve středu 7. září v 17 hodin v Galerii 140 v Táboře. Autorem fotek je táborský hasič Martin Petrák.

Martin Petrák, který je vyšetřovatelem příčin vzniku požáru, fotí nejen tak, jak potřebuje pro výkon své služby, ale dokáže zachytit i neobvyklé momenty ze života a činnosti profesionálních hasičů v Táboře. Prostřednictvím fotografií vyjadřuje svůj pohled na zásahovou činnost táborské jednotky nebo zachycuje okamžiky každodenního života na stanici. Jeho fotografie nejsou pouze dokumentární, ale mají i umělecký přesah.

Výstavu uspořádal HZS Jihočeského kraje územní odbor Tábor ve spolupráci s městem Tábor. Vernisáže se zúčastní mimo jiné například nejvyšší zástupci vedení jihočeského sboru Milan Hořava, statutární zástupce HZS Jihočeského kraje, Petr Hojsák, ředitel územního odboru Tábor či zástupci složek integrovaného záchranného systému.

Neobvyklé fotografie budou k vidění v Galerii 140 od 8. září do 6. listopadu. V září každý den od 10 do 12 hodin a od 13 do 17 hodin. V říjnu a listopadu vždy od úterý do neděle od 10 do 12 hodin a od 13 do 16 hodin.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace