Dnes
Teplota: 9.5 °C

Úterý, 06.09.2022Atletika -víkendové závody

Atletika -víkendové závody


Nejdříve v sobotu 3.9. odjel Jiří Bruha s trenéry na tzv. baráž o postup do Extraligy mužů do Prahy na Děkanku.Pořadatelem byl atletický klub Spartak Praha 4.Podle očakávání se družstvo Hvězdy Pardubice A celkovým vítěztvím udrželo v nejvyšší soutěži družstev mužů.Velkou měrou se o tento úspěch zasloužil i Jirka Bruha,který jak na 100m časem 11,30sec.,tak i na 200m trati výkonem 22,68sec. skončil celkově na 7. místě. Přispěl také svým výkonem ve štafetách na 4x100m i 4x400m.Takže i pro příští rok budeme v Extralize a to je velký úspěch i pro celou tréninkovou skupinu Jiřího Vondřejce.Opravdu je veliký výkonnostní rozdíl mezi Extraligou a první ligou.
V neděli pak odjela početná skupina mladých atletů na 4. kolo KP družstev staršího žactva chlapců a dívek do Ústí nad Orlicí.
Trenéry každý potěšil nejen svými výkony,ale i bojovností a celkovým vystupováním.
Výsledky jsou opět na:www.atletika.cz

PS: V příloze zasíláme fotku ze soboty v Praze, kde je s trenéry Jiří Bruha. A také z nedělních závodů,kde jsou : ležící Tereza Maršíková,pak zleva Sofie Piechová,Simona Kolářová,Lea Hovádková,Adéla Vajsarová a Kateřina Krombholzová. Dále zleva stojí trenér Ing.Jiří Vondřejc,Jan Bernard,Štěpán Ptáček,Matěj Lukáš,Tomáš Vítek,Matyáš Kraml s hlavním trenérem Jiřím Vondřejcem/ještě chybí Tereza Doležalová a Nela Wittvarová/.

JV


Atletika -víkendové závody Atletika -víkendové závody

Atletika -víkendové závody Atletika -víkendové závody

Další zprávy /