Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

„Jájínek" Meghan Markle dráždí Británii. Měla pronést projev o rovnosti, padesátkrát zmínila sebe

Meghan Markle: Měla pronést projev o rovnosti, padesátkrát zmínila sebe
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 2 fotografie

Návštěva prince Harryho a Meghan Markle ve Velké Británii je plná kontroverzí. Nejnověji je to projev, který vévodkyně ze Sussexu pronesla na konferenci mládeže v Manchesteru. Ten měl být zaměřen na rovnost pohlaví, experti v britském tisku jí vyčítají to, že mluvila hlavně o sobě.

Britové jsou na to, co Meghan Markle při své první návštěvě od ohlášení separace od královské rodiny řekne nebo udělá, velmi citliví. Jak píše britský Daily Mail, byl to její první projev od doby, co se spolu s Harrym rozhodli přestat vést královský život a přestěhovat se do USA. Vévodkyně ze Sussexu měla svůj projev o rovnosti pohlaví přednést na summitu One Young World. To se také stalo, experti jí ale vyčítají hlavně obsah řeči.

Když nastupovala, aby svou řečí zahájila summit, přivítání bylo velmi vřelé. Meghan pak mluvila o tom, jak jí mateřství velmi změnilo život, a zmínila i velké životní změny - zřejmě odchod z královské rodiny, zmiňuje Daily Mail. "Nedokážu si představit, že dva tisíce lidí rozumělo, co chtěla svým projevem říci, " říká pro list Ingrid Seward, šéfeditorka magazínu Majesty. "Nemyslím si, že by věděla, o čem mluvila. Bylo to jen já, já, já. Vše vztahovala jen k sobě," dodala.

Vévodkyně poprasků

Kouč, který se zabývá řečí těla, si dal na Twitteru tolik práce, že vyznačil v projevu Meghan Markle všechna místa, kde mluvila o sobě. Čtyřiapadesátkrát během sedmi minut. Experti se pozastavují hlavně nad tím, že projevy z královské rodiny vždy spíše upozaďovaly ty, kteří je pronášeli, a dávaly do popředí obyčejné lidi. To zřejmě Meghan Markle dost dobře nedochází.

Vévodkyně ze Sussexu už způsobila minulý týden pořádný poprask. Obří vlna nevole se na ni snesla poté, co poměrně nevybíravým výrokem na adresu nositele Nobelovy ceny za mír Nelsona Mandely urazila jeho rodinu. Osvobození jedné z nejvýraznějších afrických osobností totiž v rozhovoru pro časopis The Cut srovnala s vlastní svatbou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy