Válka mezi kráskami z Playboye? Drzá Dominika naštve hostitelku Soniu

Prostřeno! XXVI (8) – Střelba

Ve středu v soutěži amatérských kuchařů pohostí soupeře moderátorka rádia Kiss, Sonia Edde. S některými hosty to nebude mít jednoduché. Nepříjemná, hladová Dominika na střelnici dá Sonie najevo, že se nebaví. To hostitelku zklame.

Středeční hostitelka Sonia Edde k vaření příliš vřelý vztah nemá. S přípravou večeře jí tedy v kulinářské soutěži vypomůže kamarád Aleš. Mají v plánu servírovat grilované žampiony portobello plněné krevetami s česnekem a chilli, plněná grilovaná rajčata, na grilu připravená žebírka se zelným salátkem a domácím škvarkovým chlebem, sladkou tečkou pak bude osvěžující okurkový sorbet se žlutým melounem.

Sonia o sobě tvrdí, že je šťastný a vděčný člověk, váží si toho, že může dělat, co ji baví, je zdravá a má kolem sebe lidi, které má ráda a oni ji. Jde si za svými sny a občas práci proloží nějakou párty a zábavou. Proto se dnes hosté nudit určitě nebudou.

Už v úterý Sonia hosty poprosila, aby dorazili v oblečení ve vojenském stylu, které se hodí ke zvolené zábavě. Ta se odehraje na střelnici, ještě než začnou hosté konzumovat alkohol. Kdo přijde hladový, musí si počkat. Střelba nadchne téměř všechny, ovšem při pohledu na výraz Dominiky Mesarošové je jasné, že se už těší ke stolu. „Kdo mě překvapil trošku negativně byla Domča. Protože přijela hladová, nedočkavá na jídlo a myslím, že si střelbu neužila, což mě hrozně mrzí, protože Domču jsem tipovala, že se jí to bude líbit,“ popíše Sonia své rozčarování.

Jak hostitelka situaci ustojí, se můžete podívat ve středu vpodvečer. „Přišla mi taková, že ji to úplně nebavilo,“ míní Sonia. Sama Dominika později uzná, že se nechovala nejlépe. „Mně stačí málo, ale pravidelně. Jak byl člověk hladový, tak mě to vykolejilo, až jsem byla skoro protivná,“ popisuje sebekriticky Dominika. Napětí mezi blondýnkami během večera ještě zhoustne.

Podívejte se, co radí hostitelce Dominika ohledně partnerských vztahů:

Potřebuje Playmate radu, jak na muže?

Sonia je Playmate – fotila titulní stranu časopisu Playboy stejně jako Dominika. Je velmi otevřená, hlučná, samý vtip a srší energií. Ostatní jsou její osobou fascinovaní. Například Petr Vojnar má potřebu Soniu pořád hodnotit. Podle něj má prořízlou pusu, je nedospělá a nezodpovědná. „Mě by třeba zajímalo tvoje první rande, ty se musíš hrozně hlídat, ne?“ zeptá se jí. „Ani ne, já jsem přirozená. Možná proto to je tak, jak to je,“ odvětí Sonia. K tomu se pak v zákulisí vyjádří i Dominika: „Ten recept na to šťastný manželství je, že láska prochází žaludkem. A to u Soni nevím.“ Že by mezi kráskami byla nějaká nevraživost?

Sonia je také certifikovaná koučka a bude chtít ostatní naučit metodu pozitivního myšlení a odbourání smutku. Cvičení spočívá v tom, že se člověk musí smát s otevřenou pusou dokořán, což prý uvolňuje hormony štěstí. Hostům se do toho ale moc chtít nebude a prý si to nechají na doma. Jak soutěžící ohodnotí hostitelčino vaření? Proč někomu nebudou chutnat žebra? A kdo si nedá dezert kvůli alergii na meloun? Bude to skutečně napínavý večer.

Sdílejte článek
Štítky vaření styl vztah Playmate Prostřeno! recepty Andrea Pomeje Petr Vojnar Playboy Dominika Mesarošová bydlení FTV Prima vaření Sonia Edde Štěpánka Decastelo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.