Mladík Komety přesvědčil: Třebíč ho zapsala na soupisku

Foto: Sabina Prokešová, hstrebic.cz

Dvacetiletý útočník Jakub Malý uspěl na zkoušce v Třebíči a měl by zde začít sezonu. Naopak dva místní odchovanci nastoupili ve druhé lize za Žďár nad Sázavou, o jejich budoucnosti se ještě rozhodne.

Zpátky ale k brněnskému talentu.

„Na soupisku byl doplněn útočník Jakub Malý. Počítá se, že talentovaný mladík v Třebíči začne sezonu," informovala Horácká Slavia na své facebookové stránce.

Malý se připojil k třebíčskému kádru už v srpnu a stihl za Horáky pět duelů.

Třebíčské prostředí už dobře zná, však na Vysočině působil formou střídavých startů minulou i předminulou sezonu.

„Počítá se, že talentovaný mladík v Třebíči začne sezonu."

Předešlý ročník nastoupil také do 12 extraligových zápasů za mateřskou Kometu, v šesti případech pomohl i brněnskému béčku ve druhé lize.

Válel ale hlavně v juniorské soutěži, kde posbíral v základní části 72 bodů ve 41 zápasech. Byl tak šestým nejproduktivnějším hráčem celé ligy.

Třebíčští junioři David Michalčuk (útočník) a Adam Svoboda (obránce) nastoupili v úterý za druholigový Žďár nad Sázavou.

Jak to s nimi bude dál?

„Ti v dresu Žďáru odehrají ještě jedno přípravné utkání a poté se uvidí, jaký bude další vývoj," informovala Třebíč, která chystá na 12. září tiskovou konferenci, kde představí nové dresy i logo k 95. výročí od založení klubu.

Aktuální kádr SK Horácká Slavia Třebíč

Brankáři: Pavel Jekel, Jan Mičán, Lukáš Vejmelka.

Obránci: Lukáš Forman, Michal Furch, Jiří Hunkes, Daniel Poizl, David Tureček, Antonín Bořuta, Adam Svoboda.

Útočníci: Ladislav Bittner, Martin Dočekal, Radim Ferda, Miroslav Holec, Václav Krliš, David Michálek, Matěj Novák, Matěj Psota, Vojtěch Šilhavý, Michal Vodný, Matyáš Svoboda, Jakub Malý, David Michalčuk.

Foto: Sabina Prokešová, hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz