PŘEHLED: Co můžete v Mostě zažít do konce týdne? Zkusit můžete třeba výrobu historického člunu a mnoho dalšího
Rozpracovaný pravěký člun na nádvoří muzea. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Mostecko - Blíží se víkend, za zábavou ale můžete vyrazit už dnes. Pokud si trochu máknete. Třeba jako při výrobě dřevěného pravěkého člunu. Do konce týdne v Mostě a okolí ale můžete zažít i koncerty, prohlídku dopravního podniku či techniky hasičů. A samořejmě velkou Mosteckou slavnost.

Výroba pravěkého člunu

8. 9. 2022 15:00, Oblastní muzeum a galerie

Muzeum vyzývá dobrovolníky z řad veřejnosti a studentů k zapojení do vyrobení repliky pravěkého člunu tzv. monoxylu, a to pouze za pomocí technologií z doby bronzové. V případě zájmu kontaktujte Mgr. Jiřího Šlajsnu na tel.: +420 414 120 246 či na  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Rockový koncert Dost času

9. 9. 2022 20:00, Rokáč Vinohrady

  • V hudebním klubu na Zahražanech vystoupí mostecká skupina Dost času (alternativní rock).
  • Rezervace vstupenek na e-mailu. Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Vstupenky si poté vyzvednete na místě v den konání koncertu od 19:00 do 19:30 hodin.

Mostecká slavnost

9. až 10. 9. 2022, areál u Děkanského kostela

  • Po pandemií způsobené pauze je tu opět velká Mostecká slavnost, tentokrát jako dvoudenní festival s několika pódii, skvělými kapelami a doprovodným programem. Ten přinášíme na tomto odkazu.
  • Vstup: zdarma

Den otevřených dveří dopravního podniku

10. 9. 2022 9:00, Dopravní podnik v Mostě

  • Pro zájemce z řad veřejnosti přichystal dopravní podnik Den otevřených dveří. K vidění budou současné i historické vozy, bude probíhat doprovodný program např. kolo štěstí, skákací hrad, stánek BESIP, stánek policie, fotobox. Dále budou zdarma i k prodeji reklamní předměty DP.
  • Vstup: volný

155 let sboru dobrovolných hasičů

10. 9. 2022 10:00, areál děkanského kostela

  • V rámci Mostecké slavnosti se 10. 9. 2022 bude konat i akce k výročí sboru dobrovolných hasičů v Mostě. V prostoru za rybníčkem u děkanského kostela, konkrétně jak stál bývalý kostel sv. Valentýna, si budete moci prohlédnout současnou a historickou hasičskou techniku.
  • Vstup: volný

DHK Baník Most X SG BBM Beitigheim

11. 9. 2022 14:00, Chomutov

  • V rámci Ligy mistrů se házenkářky Černí andělé utkají 11. 9. 2022 v RockNet aréně Chomutov s týmem SG BBM Beitigheim. Přijeďte podpořit svůj tým. Vstupenky zakoupíte zde.
  • Další zápasy: 24.9. 2022 DHK Baník Most:Krim Mercator, 22.10. 2022 DHK Baník Most:FTC-RAIL Cargo Hungaria

Neděle ve středu

11. 9. 2022 15:00, Radniční park

  • 15:00 – Artmosféra - zajímavá kapela s vlastní tvorbou a českými texty, 16:00 – The Villains - kapela, jejíž začátky sahají neuvěřitelně až do r. 1966, kdy se na střední škole potkali 4 kamarádi a založili kapelu, 17:00 – Circus Ponorka - jednočlenný orchestr v průběhu show Honzy Ponocného
  • Vstup: volný
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru