Litoměřická nemocnice má nové vrchní sestry na chirurgickém a anesteziologicko-resuscitačním oddělení
Ilustrační foto. Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - V Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnici Litoměřice, a.s., došlo od 1. září ke změnám ve vedení dvou klíčových zdravotnických pracovišť. Vrchní sestrou chirurgického oddělení se stala Bc. Katarína Vlčková. Na této pozici vystřídala Bc. Miroslavu Ikoniakovou, která vedla nelékařský personál oddělení 20 let.

Vrchní sestrou anesteziologicko-resuscitačního oddělení a mezioborové jednotky intenzivní péče (ARO a MOJIP) byla jmenována Mgr. Kateřina Cermanová, která post převzala po Petruši Mezerové. Ta na oddělení působila jako vrchní sestra 27 let.

„Chtěl bych poděkovat paní Ikoniakové a paní Mezerové za skvělou práci, kterou v pozici vrchních sester pro litoměřickou nemocnici odvedly. Vedení společnosti si toho velmi váží. Novým vrchním sestrám přeji hodně sil a jsem rád, že obě tyto nové pracovní výzvy přijaly,“ uvedl v souvislosti s personálními změnami na pozicích vrchních sester ředitel litoměřické nemocnice Ing. Vladimír Kestřánek, MBA, DiS.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru