Reportér MSNBC Mehdi Hasan ve středu prohlásil, že je „velmi nebezpečné“, aby zpravodajská stanice informovala o „obou stranách“ jakéhokoli příběhu. (Foto: Twitter / MSNBC)

„Existují dvě slova, která bychom nyní měli odstranit z našeho mediálního slovníku, a to je ‚obě strany‘,“ řekl Hasan v rozhovoru s bývalým reportérem New York Times Benem Smithem.

Hasan pokračoval: „Tato základní berlička, toto spoléhání se na ‚obě strany‘ jako druh líného způsobu, jak informovat o naší politické situaci, je velmi nebezpečná.“

Hasan dále prohlásil: „Existuje řada důležitých otázek, v nichž neexistují obě strany,“ a uvedl: „V otázce změny klimatu neexistují obě strany. V otázce nadřazenosti bílé rasy nejsou obě strany. V případě demokracie nejsou obě strany. Ben, v otázce holocaustu neexistují obě strany.“

„Ve velkých otázkách naší doby, v otázce, zda by lidé měli mít možnost volit, zda by se měli dostat k volební urně, zda by jedna strana měla mít možnost zvrátit volby, ne, nejsou obě strany,“ tvrdil dále Hasan.

Podívejte se: Hasan se v roce 2017 rozhodl, že bude vítězem voleb:

V případě myšlenky, že již probíhá občanská válka, však existují „obě strany“, že? Protože přesně to dělá MSNBC už měsíc od chvíle, kdy Joe Biden označil polovinu země za „polofašisty“ a následně za násilné extremisty ohrožující duši národa.

Existují také „obě strany“, které právě vysílají naprosté dohady o jakémsi spojení mezi mrtvými aktivy CIA a Trumpem, který drží citlivé dokumenty:

Existují také „obě strany“ příběhu o ruském spolčení. Jednou stranou byl fakt, že podle vyšetřování zvláštního poradce Roberta Muellera k žádnému ruskému spolčení nedošlo, a druhou stranou je už šest let konstatování, že Trump je ruský agent. Věrna Hasanovu přání, MSNBC samozřejmě pokryla pouze jednu stranu tohoto příběhu.

Zdroj: summit.news