VIDEO: Několik mostů, podchod nebo mimoúrovňová křižovatka. U Postoloprt se začne stavět dálnice. Jak bude vypadat?
Zdroj: ŘSD
Chomutov

Postoloprty - Podívejte se na vizualizaci budoucího úseku dálnice D7 vedoucího kolem Postoloprt. Hlavní trasa o délce 4848 metrů řeší 8 mostních objektů na dálnici, 2 mosty nad dálnicí, 3 na ostatních komunikacích a 1 podchod. Stavba zahrnuje nejen okružní, ale i mimoúrovňovou křižovatku Březno s celkovou délkou větví 750 metrů. Součástí stavby je také 5 protihlukových clon o délce 1060 metrů, 3 clonící stěny v délce 1028 metrů a 5 opěrných a zárubních zdí. Na trase se nachází celkem 7 drážních objektů.

V rámci přípravy stavby nyní probíhá aktualizace dokumentace pro vydání územního rozhodnutí, inženýring pro územní řízení a jsou zahájené práce na projektovou dokumentaci pro vydání stavebního povolení. Také již probíhá jednání s vlastníky dotčených pozemků.

https://www.youtube.com/watch?v=msAWvNTgOSs

Jedním z nejdůležitějších důvodů přestavby stávající silnice I/7 je zajištění dopravní obslužnosti průmyslových zón u Mostu, Loun a Postoloprt, zejména průmyslové zóny Žatec – Triangle. Stavba „D7 Postoloprty, zkapacitnění obchvatu“ je součástí souboru staveb zkapacitnění stávající dvoupruhové silnice I/7 na čtyřpruhovou dálnici D7. Hlavní silniční tah D7 Praha–Chomutov–hranice se Spolkovou republikou Německo (hraniční přechod Hora Svatého Šebestiána–Reitzenhain) umožní po přestavbě rychlé a hlavně kapacitní spojení českého vnitrozemí s oblastí Chemnitz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru