Chrudimské noviny Dynamo oslaví v Chrudimi sté výročí

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Dynamo oslaví v Chrudimi sté výročí

Chrudim – Součástí oslav sta let pardubického klubu jsou i cesty po Východočeském kraji. A právě první zastávku udělá Dynamo v Chrudimi na Resselově náměstí už tuto sobotu, 10. září odpoledne. Těšit se můžete na autogramiádu, soutěže, rozhovory s legendami, střelnici i stánek fanshopu!

Akce věnované výročí 100 let pardubického hokeje začínají již tuto sobotu od 13:30 v Chrudimi, ve městě, kde bude Chance ligu nově hrát pardubický B tým. A nabitý program je určitě lákavý pro pardubické i chrudimské fanoušky.

Autogramiády se od 13:45 do 15:00 hodin zúčastní místní odchovanec Ondřej Rohlík s kapitánem Patrikem Poulíčkem, těšit se můžete i na Daniela Rákose s Milanem Kloučkem a na legendy klubu Vladimíra Martince a Tomáše Rolinka.

Právě bývalé útočníky a mistry světa Martince a Rolinka vyzpovídáme a necháme Vás nahlédnout za oponu jejich kariéry, dozvíte se i zajímavá fakta z připravované knihy vznikající společně s projektem Bez frází.

Dozvíte se také více informací k chystaným oslavám v průběhu sezony, ať už půjde o knihy, výstavu, film, či další aktivity. 

V průběhu akce budete také mít možnost zúčastnit se soutěže o vstupenky i věcné ceny, nebo vyzkoušet hokejovou střelnici HC Dynamo Pardubice.

Kromě toho si můžete zakoupit předměty z čerstvě vydané kolekce klubových předmětů ke stoletému výročí.

Vyzkoušet si tak půjde nejen klasickou střelbu na hokejového brankáře, ale také více poznat esport a užít si hru NHL 2022, a to rovnou s členy profesionálního týmu Dynamo Eclot.

Uvidíme se od 13:30 na Resselově náměstí v Chrudimi již tuto sobotu, 10. září. Těšíme se na Vás!

 

Petr Dejnožka

Reklama