»Tydýt« Pavlásek: Svatba s kráskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Tydýt« Pavlásek: Svatba s kráskou!

Svatba Lukáše Pavláska
Svatba Lukáše Pavláska (David Kundrát)

Do roka a do dne svatbu kvůli pandemii nestihli! Komik Lukáš Pavlásek (44) řekl »ano« své půvabné snoubence Denise Cingelové až včera – dva roky po zásnubách. Zatímco pro PR manažerku to byla první svatba, komik už má jednu veselku za sebou, a to s herečkou Ivou Pazderkovou (42).

A ta velmi překvapivě nechyběla mezi hosty, které novomanželé pozvali na velmi romantické místo – Trojanův mlýn v Suchdole. I když svatbu tajili, stejně se našli kamarádi, kteří o jejich velkém dnu leccos prozradili. Jako třeba to, že svatební taneček měl být okolo 17. hodiny.

Komik Lukáš Pavlásek se v létě podruhé ožení! Jaké má další plány?

Video se připravuje ...

Magický čas

Za manžele je oddávající prohlásil v magický čas 13.31, a pak začalo pršet. Zřejmě štěstí. Hostům, kterých bylo okolo stovky, to nevadilo, protože personál okamžitě vytáhl deštníky a mohlo se novomanželům gratulovat. Ženich byl v obleku tmavě fialové barvy a nevěsta v bílém, s čelenkou ve vlasech a závojem připnutým vzadu na hlavě.

Cesta kolem světa: Pavlásek se ztratil v poušti a otrávil závodního velblouda!

Video se připravuje ...

Slavní kolegové

Mezi hosty byla i herečka Marie Doležalová (35) s přítelem, tanečníkem Markem Zelinkou (35), a dětmi, nebo herec Tomáš Matonoha (51) či zpěvák Radek Banga (40) s manželkou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.