Moje sladké tajemství

Dočká se své druhé svatby?

Moje sladké tajemství

Bojí se, že jí partner uteče?

Herečka, modelka, moderátorka, kuchařka a spisovatelka Markéta Hrubešová (50) se rozešla s exmanželem, fotografem Davidem Krausem (54), již před mnoha lety. Dnes už má dlouholetého přítele Petra Sysla. A šušká se, že by se půvabná zrzka ráda vdala.

S rozvodem Markéta (50) a David (54) vyčkávali. Podle slov Markéty nebyl na pořadu dne, protože vše vyřešili jako rozumní lidé. Po několika letech k němu přece jen došlo a oba již mají nové partnery. Podle prstýnku, který Markéta nosí, to vypadalo, že se bude konat veselka.

Má Markéta v plánu vstoupit podruhé do chomoutu? Ikonická zrzka žije pár let s Petrem Syslem a zdá se, že jim to klape. Na levém prsteníčku nosí prsten již od roku 2016 a vypadalo to, že se bude konat veselka.

Markéta však překvapila tím, že kroužek na prstu je pro ni významným šperkem, nicméně není to snubní prstýnek, ale dárek. Podle toho, že si větší životní kroky důkladně

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden