LaLiga - preview 5. kola: Almería proti Osasuně

09.09.2022, 11:44, aktualizováno 12.09.2022, 08:54
Previews
Chimy Ávila (© AFP)
Osasuna za sebou má hodně povedený vstup do nové sezony, ze čtyřech zápasů uhrála sedm bodů a v pondělí večer dostane šanci posunout se na příčky znamenající evropské poháry. K tomu potřebuje vyhrát na půdě nováčka z Almeríe...
UD Almería - CA Osasuna  (pondělí 21:00)
O pondělní dohrávku LaLigy se tentokrát postarají UD Almería a CA Osasuna. V dosavadním průběhu ligy si lépe vedou hosté z Pamplony, ale Almería před vlastními diváky porazila Sevillu a vyrovnané utkání tu sehrála také s Realem Madrid.

Jinými slovy Almería bude chtít být doma úspěšná a to znamená získat tři body. Před týdnem se to ve Valladolidu nepodařilo, protože jediný gól zápasu vstřelil domácí Shon Weissman už v nastaveném čase. Almeríe se tak zároveň nepodařilo navázat na senzační výhru nad Sevillou, která je dosud nejzářnějším momentem právě probíhající sezony.

Každopádně na nováčka si Rojiblancos La nevedou vůbec špatně a hosté z Pamplony se budou muset mít na pozoru. Osasuna vstoupila do letošního ročníku výborně a zatím zvládla za tři body všechna svá domácí utkání. Venku je bilance horší a není nijak směrodatná, protože Osasuna sehrála venku jen jedno utkání. Betisu podlehla nejtěsnějším rozdílem.

V nejvyšší soutěži se Almería potkala s Osasunou v sezoně 2013/2014 a to už je nějaká doba. Před rokem je zase svedl dohromady los v Copa del Rey a úspěšnější byla po penaltách Almería.

Domácím budou v pondělí chybět čtyři hráči - Ivan Martos, Juanjo Nieto, Inigo Eguaras a Gonzalo Melero Otazník visí i nad startem Cesara de la Hoza. Osasuna je na tom lépe a vedle Kikeho Saveria zřejmě nebude ani Rubén Peňa.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez - Pozo, Ely, Babić, Akieme - Robertone, Portillo, Costa - Baptistao, Sousa, Ramazani
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, U Garcia, D Garcia, Sanchez - Oroz, Moncayola, Torro, Gomez - Budimir, Avila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.12 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - RCD Mallorca  (neděle 14:00)
Nic jiného, než další vítězství, se neočekává v neděli odpoledne od Realu Madrid. Na Santiago Bernabéu domácí prakticky neztrácejí a v této sezoně napříč všemi zápasy neztratili ještě ani bod. Dokáže RCD Mallorca vychýlit španělské i evropské šampiony? Naposledy se jí to podařilo v roce 2009.

Květnová porážka v derby od Atlética byla na dlouhou dobu tou poslední, která se na ligové scéně udála. Real Madrid suverénně kráčí od vítězství k vítězství a i když nejsou některé výsledky tak přesvědčivé, získává tři body a to bez výjimky.

Realu Madrid zatím není moc co vytknout, vyhrál všechny své zápasy a to jak v lize, tak i v Lize mistrů. V milionářské soutěži se zatím představil jen jednou a byla z toho výhra v Celtic Parku 3:0. Další představení má královský celek ve středu na Santiago Bernabéu proti RB Lipsku a i tady se očekává výhra svěřenců Carla Ancelottiho.

Italský kouč ví, že Real čeká v souboji s Mallorcou dobývání obranné hráze. Sám se o tom zmiňoval na předzápasové konferenci. "Mallorce se v posledních zápasech dařilo. Dobře bránila, když inkasovala jen tři góly a navíc všechny z penalt. Určitě budou hrát na obranu a na protiútoku," prohlásil Ancelotti.

Fakt, že Mallorca ještě neinkasovala gól ze hry, dává fanouškům Bermellones poměrně slušné šance na dobrý výsledek. Hosté prohráli jen jeden zápas doma s Betisem, jinak pravidelně bodují. Jistě, že z domácího zápasu se Gironou šlo vytěžit víc, než jeden bod.

Mallorca vyhrála na Santiago Bernabéu naposledy v roce 2009! Od té doby dokázala Real Madrid porazit pouze jednou před třemi roky na Mallorce. O favoritovi zápasu tedy není a nemůže být pochyb.

Do nedělního utkání ještě nezasáhne Karim Benzema ani Éder Militão, oba si přivodili v zápase se Celticem zranění. Nikoho dalšího už Ancelotti nepostrádá. Pokud jde o hosty, těm budou chybět Iddrisu Baba, Amath Ndiaye a Ángel Rodríguez. K dispozici nebude ani Dominik Greif.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Rudiger, Alaba, Mendy - Kroos, Tchouameni, Camavinga - Rodrygo, Hazard, Vinicius
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Copete, Raillo, Valjent - Maffeo, Battaglia, Sanchez, Rodriguez, Costa - Muriqi, Kang-in
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.72 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Athletic Bilbao  (neděle 16:15)
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Palacios, Roco, Bigas, Clerc - Morente, Gumbau, Mascarell, Collado - Ponce, Marti
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Marcos, Vivian, Alvarez, Lekue - Berenguer, Sancet, Vesga, Muniain - I. Williams, N. Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.79 - 3.63 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Real Sociedad  (neděle 18:30)
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Angileri, Mitrović, Duarte, Iglesias - Portu, Alvarez, Maksimović, Aleňa - Mayoral, Unal
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Elustondo, Muňoz - Mendez, Zubimendi, Merino, D. Silva - Cho, Sadiq
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.69 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Ruibal, Felipe, Gonzalez, Moreno - Rodriguez, Guardado - Canales, Joaquin, Rodri - Iglesias
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Femenia, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Lo Celso, Capoue - Morales, G Moreno, Pino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.37 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Valencia CF  (sobota 14:00)
Na sobotní odpoledne má Gattusova Valencia jasný plán. Vrátit se z Madridu se třemi body po boji s domácím Rayem Vallecano. To se ale Valencii v lize nepovedlo už více než devět let a ani tentokrát nedá domácí Rayo svou kůži lacino.

V minulé sezoně trenér Andoni Iraola sklízel nejednou chválu ze všech stran za to, jakým herním projevem se jeho mužstvo prezentuje a za to, že umí obrat o body i mnohem větší jména. Letos to zatím taková hitparáda není. Iraola sice s Rayem dokázal obrat Barcelonu o body dvakrát v rozmezí čtyř měsíců, ale jinak se Rayo spíš hledá.

Ve čtyřech duelech si připsalo jen jednu výhru a dvě porážky. Především pak ve dvou minulých kolech určitě plánovalo větší bodový přísun, protože se utkalo s Mallorkou a Osasunou, tedy týmy ze spodních pater tabulky. Iraola je ale přesvědčen, že i proti Valencii se jeho týmu povede solidní zápas, snad s dobrým koncem.

V rozhovoru pro deník Marca Iraola sdělil: "Zápas s Valencií pro nás bude dobrým testem. Může nám odhalit naše slabá i silná místa, protože se jedná o nesmírně kvalitního soupeře. Samozřejmě nás mrzí poslední porážky, neplánovali jsme je. Ale můžeme se z nich jedině poučit. Některé věci, které se nám nepovedly, jsme se pokoušeli odstranit. Hodně spoléháme na naše fanoušky, kteří pro nás představují další motivaci."

S Valencií obecně nemá Rayo moc dobré statistiky, ale pokud hraje na Estadio Teresa Rivero, je to něco úplně jiného. Valencia totiž nedokázala na tomto stadionu vyhrát už od roku 2014 (pohár Copa del Rey) a v lize ještě o rok déle.

Netopýři nezvládli dva velké zápasy a Athleticu s madridským Athléticem nechali všechny body, ale v minulém kole si spravili chuť. A to docela rázně, protože do sítě jiného madridského celku, Getafe, poslali míč rovnou pětkrát! Po čtyřech odehraných duelech se tým z Valencie usadil ve středu tabulky, přičemž od pohárů dělí Gattusovy svěřence jen dva body.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia - Ciss, Valentin - Palazón, Trejo, A. García - Falcao
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Comert, Mosquera, Lato - Musah, Guillamón, González - Castillejo, Duro, Lino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.01 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Sevilla FC  (sobota 16:15)
Sevilla zažívá naprosto tragický úvod do sezony a ztrácí jeden bod za druhým jak na poli evropských pohárů, tak v domácí soutěži. Právě zde bude hledat východisko ze své situace při výjezdu do Katalánska. A s Espanyolem si rady většinou ví.

Espanyol navíc sám neprožívá zvlášť povedenou sezonu a má dost svých vlastních starostí. Ať už je to situace Raúla de Tomáse, který dosud čeká na svůj první letošní start a kterého se trenér Diego Martínez rozhodl zatím nevyužít kvůli možnému (a nakonec neuskutečněnému) přestupu. Nebo ať je to situace v obraně, která zatím dokázala udržet jen jedno čisté konto.

Espanyolu ale vyšly poslední dny přestupového období, v nichž se do barev katalánského celku oblékl soused Martin Braithwaite. A sotva naskočil do svého prvního utkání v nových barvách, hned z toho byl vítězný gól. V samém závěru minulého kola totiž zkušený střelec jedinou brankou potopil naděje Athleticu na body.

Espanyol tak vyhrál vůbec poprvé v sezoně a hned si vylepšil pozici. Po čtyřech odehraných kolech mu patřilo 15. místo a má tři body k dobru právě nad Sevillu. Problémem by pro něj ale mohla být situace na marodce, kde jsou v tuto chvíli hráči jako Fernando Calero, Keidi Bare, Adria Pedrosa nebo Pol Lozano.

Sevilla s Espanyolem neprohrála už od roku 2017 a bude doufat, že tuhle sérii ještě protáhne. S ohledem na její aktuální formu se ale může stát prakticky cokoli. Sevilla letos ještě nevyhrála a v LaLize dokázala dát za čtyři zápasy jen tři góly! Navíc jich sama dostala už osm a v obou směrech má horší statistiky než právě Espanyol.

Sevilla proto zaujímá v současné době až sedmnácté místo! Aby toho nebylo málo, tak tým trenéra Julena Lopeteguiho předvedl velmi špatný výkon i v Lize mistrů. Hrál sice doma, ale jeho výkon nebyl hodný milionářské soutěže. Od Manchesteru City dostal čtyři branky a tohle číslo mohlo být ještě mnohem vyšší.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Gil, El Hilali, Cabrera, Olivan - Darder, Melamed, Souza - Braithwaite, Joselu, Puado
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Rekik, Nianzou, Acuña - Jordán, Fernando, Delaney - Suso, Dolberg, Mir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.21 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cádiz CF - FC Barcelona  (sobota 18:30)
Cádiz je jediným týmem v celé lize, který nejenže ani jednou nebodoval, ale on se dokonce ani jednou střelecky neprosadil! A tentokrát asi taky plný počet bodů nehrozí, protože do Cádizu přijede Barcelona evidentně posílená úspěchem nad Plzní.

Jediný klub v LaLize si ve čtyřech duelech nedokázal zajistit ani jeden bod. Cádiz. A na vině je jak bezzubý útok (dosud nedal Cádiz ani jednu branku), tak obrana. Ta je zcela prostupná, inkasovala už desetkrát. To jej uvrhlo až na poslední příčku ligové tabulky, odkud se Cádiz bude chtít co nejdřív dostat. Pro loňského nováčka první ligy, který skončil předminule na druhém místě Segundy, to opravdu nejsou snadné časy.

A ví to i trenér Sérgio González, který před zápasem s katalánským gigantem zmínil: "Barcelona je skvělý tým a myslím, že zápas s ní přišel v tu nejhorší možnou dobu. Na druhou stranu, můžeme jen překvapit, nikdo od nás nečeká vítězství. A to je naše silná stránka. Rozhodně nehodláme Barceloně nic usnadnit a je pravda, že možná budou její hráči víc unavení než my. V takovýchto zápasech ze sebe musíte vydat ne sto, ale sto deset procent," uvědomuje si González.

Jeho tým paradoxně překvapit umí a to dokonce i slovutnou Barcelonu. Proti Blaugranas totiž v dubnu tohoto roku sehrál parádní utkání a vyhrál díky brance Lucase o jednu branku. Camp Nou vyloupil, ale nebyl to ojedinělý úspěch. V posledních čtyřech vzájemných duelech totiž Cádiz s Barcelonou neprohrál a dvakrát z toho dokázal vyhrát!

Je to samozřejmě zkresleno dlouhou neúčastí Cádizu v první lize, ale faktem je, že Barcelona vyhrála v Cádizu naposledy v roce 2005. Tentokrát je ovšem maximálně na koni. Vyhrává jeden zápas za druhým a především svého soupeře vždycky přestřílí. Poslední čtyři duely v rámci všech soutěží Blaugranas vyhráli a to s úctyhodným průměrem čtyř vstřelených branek na zápas.

Domácím budou zřejmě scházet zranění Garrido s Alcarazem, zatímco trenér Xavi má luxus kompletního kádru. Do něj se vrací i Sergi Roberto.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Zaldúa, Hernandez, Chust, Espino - Alarcon, Alex, Blanco - Sobrino, Pérez, Alejo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Araujo, Koundé, E. Garcia, Baldé - Gavi, Busquets, Pedri - Dembélé, Lewandowski, Raphinha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.00 - 5.43 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Celta Vigo  (sobota 21:00)
Sobotní program pátého kola LaLigy zakončí atraktivní duel domácího Atlética Madrid, jehož protivníkem se tentokrát stane Celta Vigo. Ta už v posledních dvou duelech nedostala gól a ráda by v této tradici pokračovala. Celý souboj bude pikantní i proto, že oba týmy dělí v tabulce od sebe jen skóre.

Tým trenéra Diega Simeoneho má za sebou oproti Celtě náročnější program, neboť zasáhl do skupinových bojů Ligy mistrů. A nevedl si špatně, neboť Porto je často nesmírně silný soupeř. Atlético ale dokázalo svého soka porazit, byť to muselo nejednoho fanouška stát zdraví. První branka padla v první nastavené minutě a pak se skóre měnilo během dalších deseti nastavených minut ještě dvakrát! Vítězný gól nakonec zaznamenal opět Antoine Griezmann až v jedenácté nastavené minutě.

Minulé kolo LaLigy se ale Colchoneros zas tak moc nepovedlo. Real Sociedad je totiž dokázal obrat o bod a Atléticu nepomohla ani brzká branka Álvara Moraty. Real Sociedad totiž dokázal reagovat díky nové hvězdě, Umaru Sadiqovi. Start do nové sezony je v podání Atlética spíš průměrný a na vedoucí Real v tuto chvíli ztrácí už pět bodů.

Trenéra Simeoneho to ale nijak neznepokojuje a dál se soustředí vždy jen na další zápas. "Sezona je velmi dlouhá a náročná. Tentokrát to bude zase něco jiného kvůli přestávce na mistrovství světa a myslím, že to s mnoha týmy taky trochu zamává. Nehodlám dělat nějaké závěry po prvních čtyřech kolech. Máme dobrý a zkušený tým, posílili jsme na správných místech a já jsem spokojen s tím, jak si vedeme. Důležité bude soustředit se vždycky jen na další kolo."

S Celtou Vigo má jeho tým velmi pozitivní zkušenosti. Přeci jen, Celta svého soka porazila na jeho půdě jen dvakrát za posledních patnáct let. Tentokrát se ale Atlético připravuje bez několika hráčů. Mimo hru jsou zranění Cunha, Reguilón a Savić, zatímco kvůli kartám si teď nezahraje ani bek Nahuel Molina. Celtě pro změnu schází duo Paciência - Denis Suárez.

Tým trenéra Eduarda Coudeta nezačal sezonu zrovna nejlépe a za první dva duely utržil jen jediný bod. Poslední dobou se ale jeho situace zlepšuje a momentálně se Celta už dvakrát v řadě radovala z výhry. Nejprve porazila Gironu a gól pak nedostala znovu ani od posledního Cádizu.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Reinildo, Witsel, Giménez - Llorente, Lemar, Koke, De Paul, Carrasco - Morata, Félix
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesín - Mallo, Aidoo, Núñez, Galán - Tapia - Cervi, Beltrán, Rodriguez - Perez, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.51 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Real Valladolid  (pátek 21:00)
Tradiční páteční předkolo španělské LaLigy tentokrát zprostředkují týmy Girony a Realu Valladolid. Což bude především pro hosty velká výzva, neboť na půdě Girony jim nikdy pšenka nekvetla.

Je to až s podivem, ale Real Valladolid sehrál na Estadio Municipal de Montilivi už sedm duelů a ani jednou neodešel jako vítěz. Ve dvou případech se body dělily a čtyřikrát se z výhry radovala Girona. Tentokrát mají ale domácí jeden výrazný deficit a to jsou absence. Těch má kádr trenéra Míchela pět a v případě Garcíi, Stuaniho a Herrery se jedná o hráče základní sestavy.

Míchel ale přesto v počtech nehodlá hledat výmluvu. "Je pravda, že bych ty hráče měl rád k dispozici, ale to se nedá nic dělat. Musíme si poradit se ztrátou kohokoli a od toho jsem tady, abych našel alternativu. Jsem si jistý, že nás naši fantastičtí fanoušci potáhnou a že najdeme v týmu vyrovnanost, která je k vítězství potřeba."

Vzhledem k tomu, že Realu Valladolid se do hry vrátil i poslední marod, Shon Weissman, má trenér Pacheta kompletní kádr. Momentálně sídlí jeho svěřenci na 16. místě, ale bodově jsou na tom stejně jako právě dvanáctá Girona.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Carlos - Bueno, D. Lopez, Juanpe - Martinez, Romeu, A. García, Gutiérrez - Villa, Castellanos, Riquelme
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - L. Pérez, Fernandez, J. Sánchez, Escudero - Aguado, Mesa, K. Pérez - I. Sánchez, Guardiola, Plano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.36 - 4.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid440011:412
2.FC Barcelona431011:110
3.Villarreal CF43109:010
4.Real Betis43017:39
5.CA Osasuna43016:39
6.Athletic Bilbao42115:17
7.Atlético Madrid42115:37
8.Celta Vigo42117:67
9.Real Sociedad42114:57
10.Valencia CF42026:36
11.RCD Mallorca41214:35
12.Girona FC41124:44
13.UD Almería41124:54
14.Rayo Vallecano41123:44
15.Espanyol Barcelona41124:74
16.Real Valladolid41122:84
17.Sevilla FC40133:81
18.Elche CF40131:91
19.Getafe CF40132:111
20.Cádiz CF40040:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (164)

Přidat komentář
misinho7

Som zvedavy ako nam to pojde bez Karima. Mam trosku obavy. Ale zas sanca pre Edena, proti Celticu zahviezdil, tak snad znova poda dobry vykon.

Ale potom proti Atletom bez Karima..to bude zle.

Reagovat
dextroza_m

Atleti jsou marni...

Reagovat
Ángel di María 22

Nastesti je repre pauza pak, takze realne bude chybet jen na 3 zapasy. Proti Atleticu blby, ale nejak si s tim poradit musime.

Reagovat
LAM

Loňská bilance s Cadizem snad bude dostatečné varování před nějakým podceněním.

Dembele s Pedrim by měli dneska odpočívat.

Stegen-Balde,Garcia,Araujo,Bellerin-Sergio,De jong, Gavi-Ferran,Lewa,Raphinha

Reagovat
Visca el barca

Ten Tebas je hrozný blb. Jak má potřebu se opět vyjadřovat k Barceloně už v září Ten jeho stupidní strop krásně kurví kvalitu soutěže. Hlavně, že si udělal malou domů s CVC.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hachim Mastour

Na hrot patrí rodrygo

Reagovat
Jordi Alba

Ta obrana Espanyolu je něco šílenýho, co tam ty frajeři předvádějí, to je masakr.

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Araujo, Balde; Busquets, De Jong, Gavi, Raphina, Memphis and Ferran Torres.

Reagovat
LAM

No loni to bylo s Cadizem dost špatný. Z týhle sestavy to vypadá na podcenění, tak snad bude opak pravdou.

Reagovat
patas92

Logicky šetří hráče na Bayern

Reagovat
LAM

No já věřím víc v ligu než LM

Reagovat
patas92

No to můžeš, ale z následujících dvou zápasů je mnohem důležitější ten úterní. Cádiz má 0 bodů a skóre 0:10. To se musí porážet i v téhle sestavě.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

ehmmmmmmmm ... snad Xavi ví, co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

mno, bez Lewy? Od roku 2006 jsme ten prokletý Cádiz neporazili. Navíc tento útok spolu ještě nehrál.

Reagovat
sylarko

Dnes ferran raphina gol

Reagovat
drussbarb

Bellerín by se měl oholit, ostříhat a umýt si vlasy

Reagovat
Jordi Alba

Ať oholí i vlasy, ten by byl schopnej vymyslet nějakou zrůdnost i na krátkejch vlasech.

Reagovat
Jordi Alba

Ferran zatím otřesnej.

Reagovat
Rizek

Jak kdyby ho to vůbec nebavilo. A to už je několikátej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay tvl

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul kurva

Reagovat
smazaný uživatel

oběma rukama ho stáhne a nic

Reagovat
drussbarb

Tohle se fakt nepíská? Asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasná penalta

Reagovat
LAM

Španělští rozhodčí no

Reagovat
alcantara

Araujo tam mal predtym tiez taky faul/nefaul zakrok, nechal to tak. Dnes asi odpiska len vrazdu.

Reagovat
LAM

Očekávaná slabota. Xavimu musí někdo vysvětlit,že dělat tolik změn každej zápas přinese akorát tak zhoršující se výkon týmu.

O poločase bych tam hned dal Dembeleho a Lewiho jinak si říkáme o ztrátu

Reagovat
patas92

Že jsou Ferran s Depayem garbage jsem už zvyklý, od Raphinhy ale teda čekám víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nevypadá moc dobře, Cádiz brání nepříjemně a nám tento nouzový útok vůbec nešlape. K tomu ještě kokot Grande, který neodpíská penaltu na Baldého viditelnou i z Marsu. Torres až na dva momenty na konci poločasu nic, Depay je na hrotu klasicky nulový, Raphinha měl aspoň tyčku, ale jinak se taky moc neprosadil. V záloze zase divně vlaje de Jong, o dost lepší se mi zdá presující Gavi. Lewa a Dembélé na hřiště, takhle nemůžeme hrát s týmem, který má skóre 0:10.

Reagovat
Miguel19

Snad to Xavi protočí.

Torres klasicky totálně marnej. Jong je fakt nemastnej neslanej...

Penalta jasná.

Reagovat
patas92

De Jong je dneska úplně v pohodě. S Baldem nejlepší hráč.

Reagovat
bartlu

Xavi opravdu podmiňuje tomu třetímu místu ve skupině LM celou ligu. Ferran by nehrál základ ani v Cadizu…

Reagovat
REPLIKATOR

Jak může Xavi postavit béčko proti týmu, který poslední čtyři zápasy nedokázali porazit

Reagovat
bartlu

Zcela logické. Top hraci budou odpocati a od Bayernu to bude jen 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej Xavi tvl.

Reagovat
Kluivert9

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

FDJ KOUŘÍÍÍÍ

Reagovat
patas92

my boi

Reagovat
Miguel19

Raphinha parádně

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool, tiket žije

Reagovat
Switchback

Lewa pome!

Reagovat
Jordi Alba

Demba musí teď tu unavenou obranu trhat.

Reagovat
Kejza

Ferran je hrozně marnej

Reagovat
bartlu

Lewaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

LEWA!!!

Reagovat
Rattlesnake

lewa je k nezastavení.

Reagovat
patas92

Frenkie asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Fenomén

Reagovat
Xavi

Co se tam děje? Někdo zkolaboval?

Reagovat
Rattlesnake

yep, kolaps zřejmě srdečního typu, protože Ledesma (gólman domácích) sprintoval s defibrilátorem přes hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nehraje? Někdo tam někomu usekl hlavu nebo co...

Reagovat
bartlu

To by byl ten defibrilator k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
LAM

Proč to neukončí? Vždyť chybělo asi 5 minut do konce.Tohle je akorát o zranění.

Reagovat
ttopi

Proč by to ukončoval?

Reagovat
smazaný uživatel

O co tam jde? Proč prostě neodvezou týpka do nemocnice a nedohraje se to?

Reagovat
Mercury

O život.

Reagovat
Banikovec7

Jakože přeruší oživování aby neobtěžovali na stadioně a mohl se vklidu dohrát fotbálek?

Reagovat
LAM

Oživovat můžou dál při převezu.To je docela běžný.

Reagovat
Banikovec7

Tak možná když se to stane někde na silnici, ale na stadioně těžko. Byl jsem toho několikrát svědkem přímo na stadioně a vždy se oživovalo až "do konce" na místě, ať už to dopadlo jakkoliv.

Reagovat
Benzema

Koľkokrát si bol toho svedkom? A kde to bolo? Zaujíma ma to fakt

Reagovat
Banikovec7

Jednou na hokeji a jednou na fotbale, na hokeji to nedopadlo dobře, na fotbale naštěstí jo.

Reagovat
Benzema

Dik

Reagovat
Ed_Hazard

Hej ked nie je ina moznost. Vsak tam ide o sekundy Ako si predstavujes ze by prebiehalo ozivovanie? 2 chlapi s nositkami by utekali a vedla nich dalsi v povhide masiroval srdce? Wtf.

Reagovat
Ed_Hazard

mna z nich uz fakt jebne

Reagovat
Rattlesnake

jestli má zástavu a pokoušej se ho nahodit tak to může trvat i desítky minut.

Reagovat
patas92

Ve filmu to vždycky zabalí po půlminutě

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

si idiot

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Kejza

Jestli to není nějaký dítě.. všichni vypada nezvykle ustaraně

Reagovat
EZ

Ako vyzeral alonso?

Reagovat
Kejza

že sotva chodí, jako vždycky.. ale neměl skoro žádnej dotek s míčem zatim

Reagovat
Kocour Klapuška

Ustaraně

Reagovat
Switchback
Reagovat
Kejza

beast!

Reagovat
bartlu

Dembz taky krasne poslal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool

Reagovat
zasranej malíř

Courtois,Lucas,Alaba,Rudiger,Mendy,Ceballos,Kroos,Valverde,Vini Jr,Hazard,Rodrygo

Reagovat
Raul=Real

Zarotoval to pekne

Reagovat
CHONG

Letos to Carlo zatím točí fakt dobře.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Lemiux66

citim plichtu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
LAM

S Mallorkou doma?

Reagovat
Ángel di María 22

Tyhle dobre vypadajici sestavy jsou nejdradnejsi Snad predvedeme dobrej vykon.

Reagovat
misinho7

Carlo tento rok naozaj super rotacie. Ta záloha či obrana sa dobre rotuje

Reagovat
Ed_Hazard

Niekto stream?

Reagovat
CHONG

To měl kopat Alaba.

Reagovat
Diskostu

Dembele tuto sezónu o triedu lepši jak Vinicius ...

Reagovat
Diskostu

Ofenzíva Realu nefunguje absolútne nik nevie čo ma vlastne robiť či tam bol Benzema alebo nie je to jedno v podstate ...diametrálny rozdiel oproti Barcelone.

Reagovat
Lemiux66

trhej

Reagovat
misinho7

kurva zas tento troll

Reagovat
patas92

Reagovat
Banikovec7

nic tě nezastaví, abys tady vždy přišel říct pravdu

Reagovat
Diskostu

Za 35 minút doma proti Mallorke nevypracovať ani šancu len beznádejne strely Rodryga ...

Reagovat
Diskostu

Reagovat
Tony Stark

Mendy dnes zrelý na uterák

Reagovat
Diskostu

že su úbohý v útoku je asi každému jasne ale ani brániť to nevie

Reagovat
misinho7

Jedna sanca jeden gol.

Kazdopadne otocime. Naznaky tam boli ale treba zlepsit finalku.

Reagovat
Diskostu

na šance 0-1 pre Malorku...

Reagovat
misinho7

pls s trollom sa nebavim, dik

Reagovat
Diskostu

Reagovat
Ángel di María 22

Tragicky vykony vsech, jako nekde ne vylete. Tyhle sestavy proste nefungujou. Nikdo nevi co hrat. A navic jrajeme lazo plazo a Hazard na hrotu neexistuje hruza.

Proste nemuzem na ty slabsi tymy doma vlitnout a dat rychle dva goly? Tyhle zapasy jsou fakt na pest, sere me to u Realu hrozne.

Reagovat
Diskostu

inač kedy naposledy dal Real gól po Rohovom kope ? to bol v time ešta asi Ramos

Reagovat
CHONG

Zatím fakt bída, Mendyho snad Carlo o poločase stáhne, ten je tragický (jak je letos v podstatě pravidlem) a místo Hazarda, ať tam jde klidně Mariano, horší to určitě nebude.

Reagovat
zasranej malíř

Fede nádherně, ale výkon hrozný teda

Reagovat
smazaný uživatel

wow fede

Reagovat
CHONG

Fede ❤️

Reagovat
Cracker10

To braneni Mallorky

Reagovat
Diskostu

už ani Valverde sa nemohol pozerať čo tam stvára Rodrygo z Viniciusom

Reagovat
kaja900

Ještě hoď pár komentů ve 2. poločase pls to je záruka výhry vždy

Reagovat
smazaný uživatel

diky jako vzdycky

Reagovat
Ángel di María 22

Fede je typek, jinak hruza.

Reagovat
Mateo16

Az to musel zobrat na seba , inak ten prechod do utoku neexistuje

Reagovat
misinho7

Valverde je bestia

Reagovat
ValachJakPoleno

Fedex je prostě bůh.. Nádhera

Reagovat
vacin

Neproměnit takovou asistenci Ceballose by byl hřích

Reagovat
ValachJakPoleno

Reagovat
misinho7

Ten hrotak ale chyba, nejaka nahrada presne v tejto situacii ked sa zrani..Eden proste nemoze byt hrot, nemam mu co moc vycitat mal tam nejake momenty ale proste chrbtom k brane mu to az tak nejde a ta jeho vyska tomu neprospieva...

Vini a Rodrygo sa snazia ale dnes nemaju svoj den. Hlavne Vini tam ide do troch obrancov ktory ho brania a tam proste nie je cesta.

Reagovat
misinho7

Ale ten Fede s tym ako zoberie loptu, zrychli a prejde cez ten stred. To zboznujem. Niekedy cosi podobne mal Kovacic ale nie az na takejto urovni.

Vazne ten chalan je klenot.

Reagovat
Ángel di María 22

Kovacic nikdy nemel tu ginalni fazi - asistence a goly, tohle Fede ma. Za me by byla nejlepsi zaloha Tchouameni - Modric - Fede. A musel by byt nekdo dobrej v pravo na kridle.

Reagovat
misinho7

No myslim skor ze Kova mal to take zrychlenie ze zobral loptu od obrancu a presiel tym stredom az k brane. Ale potom presne ako vravis nevedel co dalej a to ho odddelovalo od tych top hracov. A preto sa nikdy u nas nepresadil uplne.

Ta zaloha znie hodne dobre, to prave kridlo ma sere ze nemame nejakeho lavaka co vie 1vs1. Rodryga mam rad a vie davat dolezite goly ale proste prava strana nie je jeho. Vidno ze nalavo mu to ide lepsie. Pripadne skor niekde v dvojclenom utoku.

Reagovat
Diskostu

odvážne tvrdiť že Valverde ma efektivitu ked za cca 110 zapasov v La lige dal 6 golov a 8 Asistencii...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fedeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde mi prijde jako dobry kandidat na takovyho toho hrace, kteryho vykony na MS katapultuji dopredu co se tyce nejakyho vnimani v ramci sirsi verejnosti. On je fakt world class, ale prijde mi, ze jeho reputace je furt limitovana jen na fandy Realu. Na MS by se tohle mohlo konecne zmenit.

Reagovat
misinho7

presne tak, mne pride ze svetovo je dost podcenovany na to co uz dokazuje u nas a co dokazal..len nema okolo seba tu taku auru hviezdy, taky ten marketing a podobne

Reagovat
Kenneth

Mariano Díaz by údajně rád podepsal nový kontrakt s Realem Madrid, stávající skončí po letošní sezoně. Útočník dlouhodobě nehraje důležitou roli v plánech španělského celku, letos ještě neodehrál ani minutu.

???

Reagovat
CHONG

Ambice nula, na druhou stranu, brát raketu ta to, že potrénuješ, zahraješ bago a koukáš na zápasy Realu z první řady, to je celkem dream job.

Reagovat
dextroza_m

Co to maji za travnik na tom Bernabeu?

Reagovat
vacin

Tam se po tom musely projíždět bagry a nakladaky...

Reagovat
zasranej malíř

Viniii

Reagovat
misinho7

Nase brazilske duooooo Vini seria 5 zapasov po sebe gol

Reagovat
kaja900

Vinii

Reagovat
zasranej malíř

Nádhera

Reagovat
misinho7

jebe Rodrygo co teraz spravil

Reagovat
patas92

Oba góly hezké, ale co to jsou proboha za zákroky toho gólmana

Reagovat
kaja900

Nebyl ofsajd při tom gólů Rudigera? Docela jsem se divil že platil

Reagovat
CHONG

To taky nechápu, mně to teda přišlo jako jasný ofsajd

Reagovat
misinho7

teraz to ukazovali, on mal v offside iba ruku ktora sa nerata nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Bránící hráč tam měl nohu, která nešla moc vidět.

Reagovat
CHONG

Měl jsem trochu obavy, ale talisman Diskostu naštěstí zase zafungoval. Díky, chlape.

Reagovat
misinho7

Reagovat
kaja900

Já toho kluka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Diskostu

keby som nemal charakter tak tu ani nenapíšem...

Reagovat
CHONG

Piš dál prosím, jsi super.

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
zasranej malíř

Snad tu bude i příští týden na derby

Reagovat
teenz

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

V suchym

Reagovat
misinho7

Tak paradny zapas nakoniec. Zatial 5/5 vitazstiev. Celkovo 7/7 vitazstiev.

K tomu priemierovy gol pre Rudiho, paradne goly od Rodryga a Valverdeho. A Vini pokracuje v paradnej forme od minulej sezony.

Jedine sklamanie Eden, cakal som ze po minulom zapase nadviaze ale nic moc. Rodrygo na tom hrote uplne inde.

Reagovat
Al Capone

Vini neskutečně baví, ten kluk má techniku úplně jinde než zbytek ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, vám taky běží Juve-Salernitana na dvou kanálech souběžně a Betis-Villa nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to naštěstí jede...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele