Můj kousek štěstí

Definitivní odchod od sukničkáře!

Snad věřila, že druhé dítě manželství zachrání. Místo toho zůstala teď na všechno sama.

Modelka a moderátorka Televizních novin Iveta Vítová (39) na Nově zažívá složité životní období. Rozvádí se a stěhuje od nevěrného manžela. Jejich chlapeček přitom sotva oslavil roční narozeniny.

Když se Iveta Vítová (39) a podnikatel Jaroslav Vít (45) brali, lidé vzdychali obdivem. Takový pěkný pár! Pracháč, majitel sportbarů a kasin, byl tehdy pádným důvodem, proč se česká miss 2009 po devíti letech rozešla s přítelem Radovanem Hynkem (47).

Přála si miminko, leč Radovan, v té době pětatřicetiletý chlapík, si na takový krok prý zatím netroufal, připadal si podle všeho příliš mladý. A tu se objevil přitažlivý boháč Vít, Krásná Iveta se s ním seznámila na napínavém pokerovém turnaji.

Pozdě si nezralý Radovan uvědomil, co v krásné a sympatické přítelkyni ztrácí. Nepomohla omluvná kytice ani roztomilý plyšový medvěd. Pohádce byl konec. Mladá žena s vizáží víly se do podnikatele zamilovala, v září 2011 si vystrojili svatbu. Vít se pořádně plácl přes kapsu, stálo ho to půl milionu. Když na to máš, tak to ukaž, jak se říká.

Jakmile Iveta zjistila, že čeká miminko, oznámila to manželovi dárkovou taškou, v níž našel botičky a těhotenský test. „On to prý tušil,“ dojímala se kráska. Narodila se Aneta (8).

Avšak v době, kdy přišel na svět bratříček Matěj (1), už to mezi partnery vřelo a nespravilo to ani miminko. „Manžel byl ne vždy doma,“ decentně Iveta naznačila, že byla na leccos sama. A když náš výtečník odešel za milenkou Dominikou Kratinovou (29), zazvonil manželství umíráček.

„Spravit se to už mezi námi nedá,“ je si jista modelka. Teď zrovna se od nevěrného partnera odstěhovala. „Anetky pokojík ještě není vybavený, ale to nejdůležitější už tam má – přivezla si svoje barbíny,“ vesele sděluje křehká blondýnka.

Jenže růžový dům pro panenky si oblíbil i roční chlapeček a trošku to tam rozházel. Tahle roztomilá rodinka by si teď už konečně zasloužila klid a spokojenost...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden