Serie A - souhrn 6. kola: AS Řím v dohrávce nezaváhalo

10.09.2022, 16:58, aktualizováno 12.09.2022, 22:45
Komentáře a souhrny
Paulo Dybala (© AFP)
AS Řím v pondělní dohrávce vyhrálo v Empoli a dotáhlo se na pohárové příčky. Juventus stihl proti Salernitaně po 90. minutě neproměnit penaltu, dát regulérní gól, neuznaný gól a obdržet tři červené karty včetně jedné pro trenéra. Výhra z toho ale není. AC Milán zvítězil na půdě Sampdorie a drží krok s vedoucí Neapolí, která si poradila se Spezií. Atalanta nevyužila šance udržet první příčku a s Cremonese jen remizovala...

Empoli FC - AS Řím 1:2

12.09.2022 20:45

Góly: 43. Filippo Bandinelli - 17. Paulo Dybala, 71. Tammy Abraham

Empoli sehrálo další poměrně aktivní duel, ze kterého ale tři body mít nebude. O to se svými góly postarali Paulo Dybala s Tammym Abrahamem, kteří překonali skvěle chytajícího brankáře Vicaria.

Římané potřebovali nutně reagovat na poslední dvě soutěžní porážky v lize i v pohárech, ale trenér Mourinho jako by to neviděl. Nasadil v Empoli opět ten pomalý střed zálohy v podání prakticky nepohyblivého dua Cristante - Matić, i když to se už několikrát v sezoně ukázalo jako krok zpátky. Dnes to bylo to samé - Empoli hrálo na míči, AS čekalo na šance. Jednu takovou si vypracoval Abraham a Dybala z dorážky trefil tyč!

Empoli rozhodně hrálo aktivnější fotbal než návštěva z Věčného města, ale jako první inkasovalo. Centrovaný míč nedokázala obrana Empoli odvrátit dál než k Dybalovi a argentinský útočník opět ukázal, že technicky ční vysoko nad všemi svými spoluhráči. Jeho nádherná rána zapadla za záda brankáře Vicaria a AS vedlo.

Empoli se ale nevzdávalo a naopak pokračovalo v aktivním dobývání strnulé obrany "Vlků". Potrestat jejich laxnost a snahu o údržbu mohl Satriano, jenže jeho hlavička lízla tyč! Pak Giallorossi spustili jednu rychlou akci, Dybala posunul míč na Pellegriniho a ten chtěl oslavit jubilejní dvousté utkání v barvách AS gólem. Jenže vyslal jen příliš chabou střelu, kterou Vicario vykryl.

Domácí mužstvo si za svou snahu zasloužilo aspoň srovnat a dál větralo zejména levou Çelikovu stranu. Paradoxně ale gól znamenal centr z opačné strany. Stojanović využil nezájmu obrany AS a jeho centr hlavou dostal do sítě kapitán Filippo Bandinelli. Pozdě u něj byl znovu bek Çelik, dnes evidentně duchem úplně mimo.

Krátce po změně stran Ibañezovu hlavičku vykopl z brankové čáry pohotový Parisi a Satriano na druhé straně pálil těsně vedle. Rozhodnutí tak přinesla až minuta 71., v níž Paulo Dybala vykouzlil lahůdkový pas na zadní tyč a Tammy Abraham rozhodl o třech bodech pro AS. Pojistit je mohl kapitán Pellegrini, jenže nařízenou penaltu poslal jen do břevna! Empoli gól nedalo i kvůli vyloučenému Akpa-Akprovi, který kopačkou trefil Smallinga.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Salernitana Calcio 2:2

11.09.2022 20:45

Góly: 51. Bremer, 90+3. Leonardo Bonucci - 18. Antonio Candreva, 45+4. Krzysztof Piątek (pen.)

Infarktový závěr málem stačil Juventusu na kompletní otočení výsledku se Salernitanou, jenže jeho vedoucí gól nebyl uznán. I tak jsme ale viděli čtyři góly, několik vyloučení a drama až do samého konce.

Salernitanu čekal velký test, protože v neděli večer zamířila do Turína k utkání s Juventusem. I ten si ale musel dávat pozor, protože ofenzivní duo Salernitany v podání dvojky Dia - Piątek umí zlobit jakoukoli obranu. Skóre dnešního utkání ale otevřel někdo jiný. Na levé straně hřiště prošel výtečně až do vápna Mazzocchi, který přešel i přes McKennieho a centroval před bránu. Jeho ostrý pas si našel dobíhající Antonio Candreva a dostal míč do sítě!

Juventus se z tohoto stavu delší dobu vzpamatovával, ale z letargie ho to neprobralo. Spíš si jen o to důrazněji vyměňoval míč dost daleko od brány soupeře a dopředu toho moc nevymyslel ani s Vlahovićem a Keanem. Stará dáma se pořád nemohla dostat do pohody a tempa, což Salernitaně usnadňovalo její práci.

Outsider naopak vytěžil z minima maximum. A to v nastavení první půle, když po ojedinělém útoku trefil Bremer míč ve vlastním vápně rukou a sudí u videa celou situaci vyhodnotil snadno. Žlutá pro Bremera, penalta pro hosty. Míč si na puntík postavil prověřený kanonýr Krzysztof Piątek a nemýlil se - 2:0.

Takový vývoj Juventus nečekal a trenér Allegri se odhodlal k důležité změně. Ze hřiště stáhl prakticky neviditelného Keana a na jeho místo poslal Milika. Jeho přítomnost Juventusu pomohla, protože po brilantním centru Kostiće se víc obránců věnovalo Vlahovićovi s Milikem, takže zapomněli na dobíhajícího Bremera. Urostlý Brazilec razantní hlavičkou snížil a Juventus mohl zabrat.

Jenže mu to trvalo až do nastavení. V něm Alex Sandro padl k zemi po kontaktu s Vilhenou a sudí okamžitě pískal penaltu pro Juve. K ní se postavil Leonardo Bonucci a na první pokus ji nedal, jenže Sepe vyrazil míč před sebe a zkušený stoper už se z dorážky nemýlil. Infarktový závěr se ale teprve rozjížděl.

O pouhou minutu později rozehrál Juan Cuadrado rohový kop a poslal míč na hlavu Areka Milika, který dostal míč do sítě. Jenže jaksi zapomněl, že má jednu žlutou kartu a svlékl si dres, takže dostal červenou kartu. A to nebylo to nejhorší, neboť sudí po konzultaci s videorozhodčím gól kvůli ofsajdu neuznal! Následně ještě viděli červené karty trenér Allegri a Cuadrado s Faziem.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Hellas Verona 2:0

11.09.2022 18:00

Góly: 68. Ciro Immobile, 90+6. Luis Alberto

Laziu to sice trvalo delší dobu, ale nakonec se mu povedlo proniknout skrz obranu Hellasu, ale nakonec to díky pozdním trefám Immobileho s Albertem dokázalo. Hellas se bránil víc než hodinu, ale stejně zase odchází bez bodů.

Římský celek pokračoval v tom, co je mu pod vedením trenéra Sarriho vlastní. Častá kombinace a držení míče. Po prvních patnácti minutách měl balon pod kontrolou v 65% času. Střelecky se ale trápil a nedostával se do vytoužených zakončení. První vážnější šanci si Biancocelesti vytvořili po sedmadvaceti minutách. Ciro Immobile dokázal sklepnout míč na Bašiće a ten natáhl k parádní ráně. Jenže obřím skokem se k tyči přesunul i brankář Lorenzo Montipò a konečky prstů poslal míč právě na svou tyč!

O pár chvil později zabrnkal na nervy svým příznivcům brankář Ivan Provedel, který chyboval při rozehrávce a dal šanci Terraccianovi, aby zakončil. Ten ale lobem přehodil i bránu a z šance nic nebylo. Ke konci první půle jsme viděli po jedné šanci na každé straně. Nejprve se Manuel Lazzari prohnal do vápna, ustál lehký atak Doiga a vypálil těsně vedle.

V nastaveném čase se předvedl i hostující útočník Thomas Henry. Ten si počkal na centr od rohu a volejem o zem ho poslal jen do břevna Provedelovy brány! Do druhé půle poslal Sarri Luise Alberta a ten pořádně větral hostující obranu. Po hodině hry kombinoval ve vápně s Immobilem a po jeho přiťuknutí pálil těsně vedle.

O pár minut později hostující obrana nechala odcentrovat Marušiće, jeho pas dolétl na zadní tyč k Immobilemu a ten trkl do balonu s naprostou přesností. Jen do připraveného Provedela pak pálil Ivan Ilić. Mnohem lépe to šlo Luisi Albertovi, kterému míč v páté minutě nastavení nesobecky připravil Zaccagni a španělský útočník propálil vše před sebou.

Více informací k zápasu

Bologna FC - ACF Fiorentina 2:1

11.09.2022 15:00

Góly: 59. Musa Barrow, 62. Marko Arnautović - 54. Lucas Martínez

Trenér Luca Vigiani zažil na lavičce Rossoblu ten nejlepší možný start - vyhrál totiž po devíti letech prestižní Derby dell'Appennino mezi Boloňou a Fiorentinou. Přitom to ale byli hosté, kdo prolomil bezgólový stav, nicméně branky Mussy Barrowa a Marca Arnautoviće znamenaly otočku.

Na Renato Dall'Ara se konečně slaví a alespoň po prvním zápase se jmenování hlavního trenéra Vigianiho jeví jako povedený krok.

Začalo se opatrně, což nebylo vzhledem k důležitosti a prestižnosti utkání zas tak překvapivé. Bohužel v průběhu celého prvního poločasu se na tom nic nezměnilo. Diváci tak sledovali nudné derby a nezbývalo jim nic jiného, než po přestávce doufat ve změnu.

A ono to skutečně vyšlo. Fiorentina ve 46. minutě střídala a o osm minut později vstřelila vedoucí gól. Riccardo Saponara poslal před branku střílený centr a Lucas Martínez jednoduše trefil prázdnou branku.

Boloňa se z inkasovaného gólu rychle otřepala a o pět minut později srovnala na 1:1. Mussa Barrow upřednostnil svojí rychlost, pláchl hostující obraně a překonal brankáře Terraciana. Za další tři minuty stadion Renato Dall'Ara vybouchl nadšením, protože Boloňa otočila výsledek. Chybu Martíneze využil k další střílené přihrávce Marko Arnautoviće, který měl podobnou úlohu jako chvíli před ním Barrow.

Viole zbývala na vyrovnání dobrá půlhodina, ale během ní se před Skorupským vůbec nic nedělo. Už v nastaveném čase definitivně pohřbil naděje na bodový zisk Igor, jenž nevybíravě zajel do protihráče a vyfasoval za to červenou kartu.

Více informací k zápasu

US Lecce - AC Monza Brianza 1:1

11.09.2022 15:00

Góly: 48. Joan González - 35. Stefano Sensi

V nedělním programu 6. kola italské nejvyšší soutěže došlo také na měření sil nováčků US Lecce a AC Monza Brianza. Ani jeden tým nevstoupil do sezony optimálně a dokonce ani po tomto kole se nedočkal premiérového vítězství. Monzu sice poslal do vedení z krásného přímého kopu Stefano Sensi, ovšem Lecce odpovědělo prostřednictvím Joana Gonzáleze.

Začátek utkání narušilo poměrně brzké ošetřování Carlose Augusta z Monzy, ale poté se hra rozeběhla a přinesla i první šance. Po čtvrthodině hry hlavičkoval asi o půl metru vedle Baschirotto a v ochozech to jen zahučelo. Hosté si udržovali územní převahu a ve 35. minutě vstřelili krásný vedoucí gól. Stefano Sensi se postavil k volnému přímému kopu a balón trefil naprosto přesně k tyči.

Na tahu tak byli domácí. O přestávce se nebály vystřídat obě strany, ale větší ovoce to přineslo Lecce. Ceesayovu přihrávku gólman Di Gregório vyškrábl před sebe a z druhé vlny dopravil balón do sítě Joan González.

Hra byla i nadále velmi vyrovnaná a navrch neměl žádný z týmů. Teprve v závěru málem přišlo rozhodnutí. Takřka gólovou hlavičku Gonzáleze zlikvidoval famózním zákrokem Di Gregório a chvíli na to VAR neposvětil případný pokutový kop pro Lecce. Souboj nováčku zkrátka vítěze nepoznal.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Udinese Calcio 1:3

11.09.2022 15:00

Góly: 33. Davide Frattesi - 75. Beto, 90+1. Lazar Samardžić, 90+2. Beto

Kdo by to byl řekl, že po šesti kolech bude Udinese ztrácet na první místo jen bod. Zebry se rozehrály do skvělé formy a zvítězily i na Mappei Stadium, když v závěrečné čtvrthodině ofenzivním uragánem otočily výsledek z 0:1 na 3:1.

Nutno však podotknout, že od 43. minuty hrálo domácí Sassuolo bez vyloučeného Tressoldiho. Neroverdi tak poměrně dlouho vzdorovali početnější převaze, aby nakonec stejně padli.

Udinese bylo po kanonádě do sítě AS Řím pořádně nabuzeno a aktivně vstoupilo i do souboje se Sassuolem. Jejich ofenzivní výpady však k nějaké větší šanci nevedly a naopak domácí se prosadili z první vážné akce. Davide Frattesi využil prostrčení Laurienteho a z vůbec první střely na branku v utkání zařídil vedoucí gól. O chvíli později nebezpečně střílel i Lauriente a Silvestri musel zasáhnout. Bohužel pro Sassuolo tím výčet jeho akcí skončil a ve 43. minutě byla jeho iniciativa tatam. Ruan Tressoldi podkopl Successe a protože ten by jinak šel do stoprocentní šance, byl domácí hráč potrestán červenou kartou!

I v oslabení se Neroverdi dlouho bránili a gól na 1:1 inkasovali až čtvrthodinu před koncem. Pereyra zvládl odcentrovat a načechrat balón na hlavu skórujícího Beta. Zebry po vyrovnání výrazně ožily a nakonec v samotném závěru strhly vítězství na svojí stranu. Lazar Samardžić dostal ve vápně spoustu prostoru pro zakončení a v první minutě nastavení rozhodl. Vzápětí potrestal samostatný únik opět Beto a stanovil konečný výsledek 3:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Cremonese 1:1

11.09.2022 12:30

Góly: 74. Merih Demiral - 79. Emanuele Valeri

Překvapivý výsledek se krátce po poledni odehrál v Gewiss Aréně. Favorizovaná Atalanta Bergamo doma jenom remizovala s nováčkem z Cremonese 1:1. V tabulce jsou po šesti kolech tři čtrnáctibodové týmy - vedle Atalanty ještě Neapol a AC Milán.

Za domácí vstřelil jediný gól obránce Merih Demiral, ale za čtyři minuty srovnal na konečných 1:1 Emanuele Valeri.

Začátek utkání byl z obou stran opatrný a Atalanta překvapivě nebyla dominantní. První gólovku mělo Cremonese a Musso se vytasil s dobrým zákrokem. Úroveň zápasu šla postupně nahoru, ale gólovek nepřibývalo. Brankář Radu měl jen jeden výraznější zákrok po dalekonosné ráně.

Atalantě to směrem dopředu nešlo a Gasperini poprvé sáhnul ke střídání v 56. minutě. O osm minut později dokonce domácí skórovali, ale Okoli škrtnul balón rukou a branka neplatila.

Bergamaschi prolomili bezbrankovou nudu až čtvrthodinu před koncem. Koopmeiners odcentroval na hlavu Meriha Demirala a ten rozjásal domácí publikum. Vedení však Orobici neudrželi a ztráta balónu před vlastní šestnáctkou vyšla domácí draho. Skákavou střelu Ascacíbara Musso vyrazil a Emanuele Valeri z dorážky srovnal na 1:1.

Remíza byla především pro Atalantu málo a do konce ještě zbývalo času na případné rozhodnutí. V nastaveném čase byli domácí hodně blízko, ale Okoli na zadní tyči Radua nepřekonal. Atalantě nepomohlo ani šestiminutové nastavení, po jehož uplynutí sudí hru ukončil.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Milán 1:2

10.09.2022 20:45

Góly: 57. Filip Đuričić - 6. Junior Messias, 67. Olivier Giroud (pen.)

Další body na cestě za obhajobou získal AC Milán, který poprvé v nové sezoně zvítězil na půdě soupeře. Výhra nad Sampdorií se nerodila vůbec lehce, protože z kraje druhého poločasu uviděl červenou kartu Rafael Leão. "Námořníci" vzápětí využili početní převahy vyrovnávací brankou, avšak po smolné ruce v pokutovém území proměnil "desítku" Olivier Giroud.

AC Milán čeká už ve středu další díl s názvem Liga mistrů a v ní veledůležitý souboj s Dinamem Záhřeb. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho se naladili výhrou, navíc premiérovou na hřištích soupeřů.

Sampdoria zatím nikterak neoslňuje a vede si zhruba tak, jak se před sezonou očekávalo. A i začátek zápasu byl dle očekávání. V 6. minutě rozjeli Rossoneri opravdu pohlednou akci, kdy Leão vysunul Girouda, ten z první přiťukl De Ketelaeremu a ten znovu z první vrátil Leãovi, jenž pak přenechal koncovku úspěšnému Júniorovi Messiasovi. Sampdoria to mohla opětovat ranou Đuričiće, která rozezvučila břevno! To všechno se událo během první desetiminutovky.

Brzy na to AC vstřelilo druhý gól, konkrétně De Ketelaere. Jenomže jeho premiérovou trefu to nepřineslo. VAR pečlivě zkoumal ofsajdové situace i možnost hry rukou a nakonec Belgičanův gól neuznal kvůli Giroudově postavení mimo hru. V závěru prvního poločasu se proti Giroudovi zaskvěl brilantním zákrokem Audero.

Milán po poločase vedl, ale hned na začátku druhého dějství přišla z jeho strany obrovská komplikace. Leão zkoušel stříhat nůžkami, jenže místo balón trefil protihráče do obličeje a po druhé žluté musel předčasně do sprch.

Sampdoria vycítila šanci a pořádně se do toho opřela. V 54. minutě poslal na malé vápno lahůdkový centr Augello a Djuričić hlavou překonal Maignana. I v oslabení dokázali Rossoneri útočit a po Hernándezově střele se vytasil s dalším zákrokem Audero.

V 66. minutě přišel rozhodující moment. Villar dosti nešťastně zahrál v pokutovém území rukou a sudí nařídil pro hosty pokutový kop. Giroud ho bez problému proměnil a vrátil vedení na stranu Rossoneri.

I tak měla Sampdoria ještě spoustu času na odpověď, ale AC zamklo své brány a Sampdorii k vyrovnání nepustilo. Milánští přežili i velké závary před svojí brankou a následná nahromaděná frustrace stála trenéra Marca Giampaola místo na lavičce. Trenér "Námořníků" byl vyloučen na tribunu, kde už dosledoval porážku svého týmu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Turín FC 1:0

10.09.2022 18:00

Góly: 89. Marcelo Brozović

Italský vicemistr z Milána se na blížící se duel s Viktorií Plzeň v Lize mistrů naladil hubeným vítězstvím proti Turín FC. Po dvou soutěžních porážkách přichází výhra 1:0 vhod a trenér Simone Inzaghi může velebit střelce Marcela Brozoviće, který odvrátil případnou blamáž minutu před koncem. Inter totiž co se herního projevu týče nebyl lepší.

Dva těžké políčky schytal v uplynulém týdnu Inter Milán, když nejprve prohrál derby s AC a poté nestačil na Bayern. Nerazzurri se potřebovali rychle vzpamatovat a domácí souboj s Turínem byl vítanou příležitostí.

Inter začal pěknou kombinací na jejímž konci byla střela Barelly nad, ale pak se jeho aktivita spíše vytratila a ve velké šanci se ocitli Granata. Ve 20. minutě zakončoval uvnitř šestnáctky Vlasić a Handanovič se zaskvěl pohotovým zákrokem. Bohužel to byl asi nejsvětlejší moment celého prvního poločasu, který jinak moc záživný nebyl.

Bezgólovou nudu mohl na začátku druhé půle prolomit hlavičkující Sanabria a Inter znovu podržel slovinský brankář Handanovič. Dlouholetá opora Interu měla o zábavu postaráno i při střele Rodrígueze z volného přímého kopu a domácí favorit si s výsledkem zle pohrával.

V 66. minutě zazdili Granata další gólovku a ústřední postavou momentu byl znovu brankář Nerazzurri. Turín neproměnil spoustu možností a proti takovému týmu jakým je Inter za to nakonec zaplatil. Hlavičku Škriniara čtvrthodiny před koncem ještě vytáhl Milinković-Savić, zatímco střela Lautara Martíneze prosvištěla mimo.

Střelu Sanabrii vyrazil Handanović a v 89. minutě se publikum dočkalo. Do centru Barelly se položil Marcelo Brozović a kopačkou umístil balón do sítě. Zlomený Turín na to reagovat nedokázal.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Spezia Calcio 1:0

10.09.2022 15:00

Góly: 89. Giacomo Raspadori

Před důležitým zápasem Ligy mistrů se Neapol naladila vítězně a i nadále zůstane na čele Serie A. Utkání se Spezií mnozí považovali za předem jasnou záležitost, ale Neapol se na vítězství dost nadřela a nakonec o něm rozhodla jediná branka Giancoma Raspadoriho v závěru zápasu.

Neapol vstupovala do utkání jako jasný favorit, ovšem chyběl jí zraněný Victor Osimhen. Po střeleckém koncertu do sítě Liverpoolu byla ofenziva Partenopei tentokrát poněkud skromnější. To fanouškům zas tak nemusí vadit. Tři body zůstaly pod Vesuvem a to je hlavní.

Domácí měli první větší šanci díky Kvaracchelijovi, jenž si to rovnal na silnější nohu a jeho střelu mu obrana nakonec zablokovala. O pár minut později pálil Gruzínec znovu a Dragowski musel rychle na zem. Spezia vyslala první střelu na branku až v závěru prvního poločasu a i Meret se musel po šanci Gyasiho činit.

Po změně stran zase začala lépe Neapol a pokus Anguissy lapil pozorný Dragowski. Spezia nadějné možnosti domácích přežívala a i po hlavičce Elmase stále držela nadějný výsledek 0:0.

Čtvrthodinu před koncem se mohla Spezia postarat o senzaci, protože Jakub Kiwior zasáhl balón těsně před Meretem a kousek od brankové čáry ho rychle odkopával do bezpečí jeden z obránců.

S přibývajícím čase se Spezia koncentrovala už jen na udržení stavu a možná to se jí stalo osudným. Neapol si vytvořila závěrečný tlak a nejprve Lozano netrefil odkrytou branku v 87. minutě a o chvíli později zužitkoval Gaetanovu přihrávkou přesnou střelou Giacomo Raspadori.

Závěr utkání ještě emočně nezvládl trenér Luciano Spalletti a po druhé žluté kartě musel na tribunu. Nejtěsnější vítězství Neapole se však nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol642013:414
2.Atalanta Bergamo642010:314
3.AC Milán642012:614
4.Udinese Calcio641112:613
5.AS Řím64118:613
6.Inter Milán640212:812
7.SS Lazio63219:511
8.Juventus FC62409:410
9.Turín FC63126:610
10.Salernitana Calcio61419:67
11.ACF Fiorentina61325:66
12.Bologna FC61327:96
13.US Sassuolo61324:86
14.Hellas Verona61236:115
15.Spezia Calcio61235:105
16.Empoli FC60425:74
17.US Lecce60334:73
18.US Cremonese60245:102
19.UC Sampdoria60243:112
20.AC Monza Brianza60153:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (250)

Přidat komentář
mastakillah

Dnes to bylo celkově na jednu bránu. Spezia nepředvedla absolutně nic a spoléhala na to, že ukopou remízu. Značnou míru zápasu se jí to poměrně dařilo. Spoustu střel nám zablokovali, či tečovali mimo bránu. Výhru jsme si rozhodně zasloužili a naštěstí doopravdy přišla. To, že rozhodl Giac je poměrně symbolické. Celý zápas jeho výkon nebyl nikterak dobrý, ale ten gól jej může nakopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Ndomebele? Uz druhykrat striedany o polcase

Reagovat
BaggioRoberto

Neapol, Inter, AC stejne chyby, stejne znamky. Byl to porod, hlavne ten neuznany gol a pak nestastne vylouceni z toho udelaly jiny zapas, ale dopadlo to dobre.

Reagovat
GEGE

Dobrý výkon i když góly byly docela dárečky tak tohle ztratit by byla dost smůla... Matadoři potahali. Kjaer a Giroud skvěle. Oli výborná forma. Špatné jen, že Leao vynechá Napoli...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
1899-1995

Reagovat
GEGE

Btw ten Pioliho přechod na 3 stopery fakt skvělý tah díky tomu se to kontrolovalo i v 10 až na ten jeden závar...bravo mister

Reagovat
LesyJePan

Dobre hral aj Calabria, snáď sa chytí, budeme potrebovst jeho vykony z minulej sezony.

Reagovat
bobis21

včera hrál skvěle

Reagovat
Savi

Aspoň se zkusí alternativa bez Leaa. Neni dobré, aby to stálo jen na něm

Reagovat
smazaný uživatel

milan totálnej luck, neskuteční, odpad

Reagovat
1899-1995

Škoda, že si ten zápas neviděl.

Reagovat
bobis21

Luck jo? A víš že celý zápas byl spíš přesně naopak a štěstí měla celou dobu Sampdoria?

Reagovat
10

myslíš kromě těch 2 břeven a bodyčeku Kjaera na Sabiriho ve vápně za stavu 1:2..?

Reagovat
bobis21

Kdy už konečně vy kokoti zjistíte, že ne každý kontakt ve fotbale je faul? To není bezkontaktní sport Prakticky všechna sporná rozhodnutí šla proti AC, zrovna po tomto zápase psát cokoliv o štěstí je naprostý nesmysl. To by spíš byla smůla v případě remízy.

Reagovat
10

Reagovat
Zark

Reagovat
BaggioRoberto

Jsem na tym pysnej. Byl to pohodovej zapas, pak nam nesmyslne odvolali gol na 2:0, ten kdo tam videl ofsajd, tak to je asi superman. Pak prisel unlack, kdy Leao ve snaze o nezky trefil soupere do hlavy, cimz se to zamotalo. Proste nestastna situace, ake takove kolikrat stoji body. Jenze kluci se nedali a po vyrovnani dokazali opet strhnout vitezstvi na nasi stranu. To je proste charakter tymu. S Udinese, Atalantou i Interem jsme prohravali, tady v 10 dokazeme dat viteznej gol, to proste ty jejich Romy a soucasnej Juventus nemaj. FORZA MILAN!

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

nejsmutnější je, že tohle tvoje lajkování úplně každý píčoviny, kdy se mnou nebo Pinturicchiem někdo nesouhlasí, jsou tvoje nejinteligentnější příspěvky na tomhle fóru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Nuno čomes

Nee to je jen škádlení, když se nemáme rádi

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
milanista9

No pokud stojíš za tím, že to byl Luck, a že Sampdoria měla vyhrát.... Tak na žádném fóru by tvůj příspěvek nebyl inteligentní. No a porovnávat tvůj příspěvek s Nuno čomes v inteligenci ztrácí smysl tím pádem.

Reagovat
10

zkus si to přečíst ještě jednou od začátku, pak mi možná nebudeš podsouvat něco, co jsem nikde nenapsal

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
GEGE

To jako vážně bys pískal penaltu za ten Kjaeruv zákrok?

Reagovat
10

pokud se bavíme o tom, kdo měl štěstí, tak tohle byla určitě situace, kdy mělo štěstí AC Sabiri si Kjaera obhodil a ten ho trefil bez míče

Reagovat
LesyJePan

Hodil si skôr loptu a vletel do Kjaera. Ale každý vidí čo chce vidieť

Reagovat
Nuno čomes

Mas video?

Reagovat
Nuno čomes

Kjaer byl mimo míč, nicméně v dalších 5 zápasech by se to písklo a v dalších 5 ne. Pořád je nastavené pravidlo, že kontakt je penalta?

Reagovat
10

poprvé za poslední asi 4 roky se s tebou shodnu, v té první větě, možná bych to trošku upravil, ale to by se kamarádům z AC moc nelíbilo každopádně jsem tím chtěl jen říct, že spolu s těma 2 tyčkama Dorie, se nedá moc mluvit o tom, že by AC v tom zápase nemělo štěstí, to je celý

Reagovat
Nuno čomes

Jo v pohodě, tak tady to je stejně v drtivé většině subjektivita.

Tak zas máme na 4 roky klid ne? By z nás pak ještě byli intenetoví kámoši a Pinturicchia by jeblo.

Jinak je to furt nastavené v Itálii tak, že kontakt je penalta? Loni nebo předloni se snad pískal každý kontakt ve vápně. To tu taky byly docela spory.

Reagovat
10

nevím, nevyznám se v tom trendu, každej rozhodčí si jede svůj svět mi přijde...

Reagovat
Nuno čomes

Takže klasika.

Reagovat
FuckT

Za mna jasna penalta, je to ako tlacit 2 auta bok na bok, to je hra telom, toto je skor ako zrazka z 2 opacnych smerov. :D Ale na druhej strane, kazdemu uz taketo nieco preslo v lige aj v LM...

Reagovat
10

právě, taky mi přijde nesmyslný argumentovat tím, že Sabiri vrazil do Kjaera, když ten přijel z vedlejší

Reagovat
Trand

Za mě teda celkem jasná penalta

Reagovat
10

ano, vletěl do Kjaera, kterej šel do souboje, míč přeběhl a trefil Sabiriho

Reagovat
BaggioRoberto

Musis se na to divat ramcove. AC dalo druhej gol do polocasu a var vylozene na silu pojdme tam neco najit ho neuznal. Pak to vylouceni byla proste smula. Nebejt tyhle dvojity smule, tak Sampdoria je bez sance. Tskhle jsme meli stesti v nestesti, ze za stavu 1:1 o 10, kdy to bylo otevrene, jsme dali gola my. Ale to je odmena za to, ze jdeme do kazdeho zapasu aktivne.

Reagovat
GEGE

Dost sporná situace ale kéž by takové zákroky nepiskali vůbec... každý si tam najde svoje buď Sabiri vletěl do Kjaera nebo ho Kjaer trefil bez míče...no nic počkám až co na to největší odborník Marelli

Reagovat
10

dobře, ale pořád byl Sabiri hráč v držení míče, narozdíl od Kjaera...já bych s tím problém neměl, kdyby to nepískali vůbec, ale je mi jasný, že příští kolo budou takový penalty 3

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Podľa mňa to kľudne penalta mohla byť, preletel loptu, ktorú netrafil. Nebol to bodycheck, kde by išli spolu paralelne..

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
BaggioRoberto

Ban

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Koukám, že merdy už si jedou svoje 1:0 haluze v 90.

Reagovat
zurix_new

Co byste za tak pěkný gól při těch třech remízových zápasech z pěti dali

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ale u Juve by to byla mentalità vincente.

Reagovat
Inter Eterno Amore

kedy naposledy sme tak vyhrali?

Reagovat
El Matador

Ty vole Muriqi u nás dva góly zavřou a půl, a teď dá říká Realu

Reagovat
El Matador

* za sezónu a pul

Reagovat
El Matador

Dá gól :D debilni korekce

Reagovat
Pipo123

Tak u nás to bude mať každý útočník ťažké, keďže Ciro nikoho nepustí na ihrisko

Reagovat
El Matador

No jo no. Věčná škoda Caiceda, tomu ta pozice vyloženě sedla. Mohl by Tare zkusit podepsat Zazu. Zadarmo, smlouva do konce sezóny s opcí, to není ani žádnej velkej risk. Někoho za Cira na lavku potřebujeme.

Reagovat
Rudy

Real si je srovna do late. Vinicius tam posila hezke strely z dalky

Reagovat
Panini Calciatore

Nezda sa vam ze oproti minulym sezonam sa uz nehra v SA tak "uvolneny" ofenzivny hura futbal ale scasti sa vraciame k taktikam akemusi novodobemu catenacciu?

Vidite vy ten rozdiel?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

na to je brzo...gólovej průměr je sice nejnižší za poslední sezony, ale podle mě se to ještě rozjede

Reagovat
BaggioRoberto

Ja tam ani tak nevidim cattenaccio jako neschopnost nekterych tymu v ofenzive. Kdyz se podivame treba na Milanske kluby, Neapol, tak tam padaji +- 3 goly na zapas. Na opacne strane s prumerem pod 2 goly na zapas jsou Juventus, Empoli, Lecce a Fiorentina.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Italiano přestane hrát Joviče, budou góly padat i v jejich utkáních.

Reagovat
cresposuper

Z tych lepsich timov to plati mozno tak pre Inter, Romu, Juve, na druhej strane ti ani po minule roky nehrali nejaky extra ofenzivny futbal.

Reagovat
Salfovic

To si ta Atalanta dělá srandu Takové ztráty je budou ve výsledku mrzet.

Reagovat
10

koho vyhodí dřív - Dionisiho nebo Italiana?

Reagovat
Savi

udělám ti radost a tipnu vašeho Alergika

Reagovat
Panini Calciatore

Ked sa pozriem na kadre a ambicie tak mi z toho jasne vychadza Italiano.

Sassuolo pustalo zilou uz druhy rok, tam sa dal pokles urovne cakat.

Viola mala slusne mercato, ma kvalitny kader ale vysledky aj vykony su zle - neadekvatne.

Z mojho pohladu vidim dve priciny.

Slaba priprava, na 3 tyzdne sa klasicky odfajcia do Moeny kde hraju s dedinami a chyba im konfrontacia so silnejsimi. 2 zapasy na zaver je malo.

Nemaju jasnu XI, stale to rotuje, hraci nevedia co maju hrat.

Jovic totalne precenovany hrac, vobec si neveri, za celu karieru mal jednu dobru sezonu inak samy prepadak a teraz vidno preco.

Commisso ma trpezlivosti dost ale podla mna mu este da 2 zapasy (Basaksehir v, Verona d) a potom je 2 tyzdne prestavka a tam to vyriesi.

Reagovat
10

taky si myslím, v Sassuolu jim je jedno, jestli skončí 10. nebo 13.

Reagovat
Largo

Souhlas. Ještě mi přijde, že Jović není vyloženě hrot, ale spíš podhrot. Lepší výkony by podával s dalším hrotem podle mě.

Reagovat
Panini Calciatore

Lenze mne sa nejavi vhodny do ziadneho systemu.

V 4-3-3 co hraju je v strede a ma tam sikovne kridla Ikone, Sottil ci Saponara cize servis by mal.

Akonahle ale dostane loptu nevie co s nou. Ak vystreli je to totalna captavica, je pomaly, neobratny, ma postavu vzpieraca a nie futbalistu.

Hral by som to s Ikone-Cabral-Gonzalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Italiano absolutní prokauc že si nevydupal Torreriru a hlavně že nehraje Cabral na hrotu. Barakem v sestavě si taky vzal trochu rychlosti ze hry. A obrana jim hořela už loni.

Reagovat
Ichbin Kobalt

co to toto ,si dělaji prdel

Reagovat
M11

Slovy trenera.. dobry bod...

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

*spoiler alert

Reagovat
M.Vaza

Tpč geniální závěr na Juve

Reagovat
Milan.B

Ten konec na juve kebyze to nevidim ani neuverim

Reagovat
Maras5

Hrůza. Vlahovic neudrží balon a ani sebe aby neskoncil zadkem na zemi a rukama na rozpaženýma Kostic marnej. To same Kean. Nevim. Je to hracema nebo Allikem. Možná už zítra přijde zpráva že je Allik vyhozen. Po dnešku už by ale fakt měl jit.

Když neprehrajem ani takový tým jako dnes, tak co chtějí dělat v lize mistrů?

Reagovat
ED91

Po tých rečiach čo občas čítam od vedenie mi príde, že všetky zlé výsledky sa budú hádzať na prestavbu kádra a s Maxom to potiahneme do konca sezóny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Melchior

Když ho nevyhodí Juventus, tak aspoň rozhodčí..

Reagovat
Jajinek

Neviděl jsem to. Jen to moře informací na livesportu. Je to moc vtipný a nebo jenom středně vtipný? Jestli má smysl si to pouštět

Reagovat
Maras5

Ne. Stačí vidět konec. Tak od 85. min. Fraška jak sviňa! Fandim Juve, ale ani ta pencle na Sandra bych rekl že nebyla.

Reagovat
pantondavo

Divim se, že se na to nešel podivat no, asi tam kontakt byl.

Reagovat
Nuno čomes

Tohleto bude vždycky vtipné. Ale stačí sestřih.

Reagovat
DelPiero137

Chcel som vidiet co najviac mladikov (ktori podla mna zahrali slusne, uz len trenera k nim), za mna spokojnost, viac som necakal.

Skoda toho zaveru, vidno ze sme v prdeli. Kazdy je nesvoj, nervozny a sarvatka na konci to len podtrhla.

Reagovat
zurix_new

Neznám pravidla, každopádně mi přijde divné, že hráči zůstane druhá žlutá za to, že si sundá dres po gólu, který nakonec neplatí ale karta už se nezruší...

Reagovat
BaggioRoberto

Tzv. Varův paradox

Reagovat
Referee©

Je to normální v každém sportu, že prohřešky zůstávají. Např. i v hokeji. Když nikdo nevidí gól a hráč dostane trest, video gól uzná, čas se vrací, ale trest zůstává!

Je to z důvodu, že kdyby někdo po např. domělém gólu někomu ukopl hlavu a dostal červenou, tak logicky jí pak nesmažeš :)

Reagovat
zurix_new

Jasné ty červené karty pak v reakci chápu, spíš mi přišlo že u něj to bylo fakt čistě druhá žlutá za sundaný dres po gólu, co vlastně neplatí (že je to jeho blbost je druhá věc). Ale princip je mi jasnější, díky

Reagovat
pantondavo

Tak tady je zas rozdíl v hrubosti, červená za hrubost se nemaže nikdy, ale u toho dresu je to docela bizarní no.

Reagovat
PH8

Nevím jak by to bylo s kartou za faul, který se stal po offsidu. Ale nesportovní chování je prostě nesportovní chování.

Reagovat
ED91

Reagovat
ttopi

Za hrubý faul by karta platila. V tu chvíli totiž aktéři nevědí, že se něco odvolá a hrají naplno.

Reagovat
ADM

https://youtu.be/OrCjY3ot8gA?t=107

Cez víkend bola zrušená karta, lebo bol offside - faul to bol celkom nepríjemný

Reagovat
ttopi

Hmmm. U ŽK s tím problém nemám, ale je fakt, že červená karta aby zůstala, když byl předtím ofsajd, to už mi nezní tak jednoznačně. Přitom ale v hokeji trest na 2 minuty platí ikdyž se vrací čas (nebo alespoň tak jsem to již zažil - nevím zda je to takto pokaždé). On tu ČK totiž dostal i ve spojitosti s tím, že soupeř šel sám na brankáře. Zase aby mu zrušil ČK a dal ŽK když byl ofsajd, by vypadalo divně

Reagovat
pantondavo

On dostal červenou pouze za to, že to bylo zmaření gólový šance, za hrubost ne, šel do toho špičkou, ne podrážkou. Kdyby to byl faul na červenou, tak ji dostane bez ohledu na ofsajd, u hrubosti se neponižuje.

Reagovat
ttopi

Jo, tak jsem si to myslel, ale měl jsem za to, že tahle kosa zezadu by se dala posoudit i jako nebezpečný zákrok

Reagovat
Nuno čomes

Dobře ho sundal

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Lubinterista

Tahle žlutá je trapas celkove, emoce k tomu patri

Reagovat
zurix_new

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ttopi

Divné to není. To pravidlo vzniklo z nějakých důvodů (politické a jiné nápisy pod tričkem) a ten prohřešek se prostě stal a je jedno, jestli platí branka, nebo ne

Mimochodem totéž se stalo Richarlisonovi nedávno v PL.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Firkraag

Já myslel, že ten hlavní důvod byl zdržování hry.

Reagovat
ttopi

To určitě taky. Bylo to asi vyústěním dlouhodobější nespokojenosti s tím, že si hráči dres sundavají.

Reagovat
BaggioRoberto

Uz se poprali? Aby Alegri nedopadl jako Tuchel.

Reagovat
ED91

Prosím

Reagovat
CubONE

Pri tom gole Bonucciho/Milika tam vsetkych nechal v hre aj tak Candreva, nie?

https://imgbb.com/Tw5kYhG

Reagovat
BaggioRoberto

Tam byl ofsajd Milika.

Reagovat
BaggioRoberto

Teda Bonucciho. Jinak pri rohu ofsajd neni, ten byl az po prodlouzeni balonu. Kdyby se tam Bonucci necpal mohl to byt regulerni gol.

Reagovat
CubONE

No ved ano, ale na tej fotke mas situaciu prave pri predlzeni lopty, mne pride, ze Candreva je blizsie ku koncovej ciare nez Bonucci, ale ciary sa mi kreslit nechce.

Reagovat
BaggioRoberto

Videl jsem to video s carou a mel tam Bonucci nohu.

Reagovat
mistr129

Vždyť Candreva je tam na čáře, to ani nemohl být Bonucci v ofsajdu

Reagovat
PH8

Víš že Candreva má bílý dres?

Reagovat
pantondavo

Ale Candreva fakt vypadá, že stojí blíž k bráně.

Reagovat
Greny

Vypadá to opravdu tak že to posrali, toho si původně nikdo nevsiml

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
ttopi

Ano, podle fotky jo. Ale když si vezmeš princip pravidla o ofsajdu, tedy že hráč získá výhodu proti bránícímu hráči, tak tady tu výhodo Milik získal. A nic na tom pro mě nemění fakt, že o 10m dál někdo stojí, když tento ani není přímo v té situaci, kde ofsajd vzniknul. Vím že dle pravidel to asi platit mělo, ale v duchu toho pravidla jsem rád, že to neplatí.

Reagovat
Likan7

V duchu pravidla je úplně nonsens, že gól neplatil. Byl to regulérní gól a že Milik "využil" toho, že se někde u rohu zapomněl Candreva je blbost Salernitany.

Reagovat
Greny

Takhle to vypadá na brutální chybu varu a rozhodčích. Když ten záběr nebyl myslel jsem že jasný ofsajd takhle měl gol platit tam to ani kalibrovaný čáry nejspíš nijak neudělají aby to ofsajd byl

Reagovat
ttopi

Však říkám, že dle pravidel gól měl platit. Ale pro mě tu výhodu v tom chumlu získal. Dle pravidel regulérně, o tom nediskutuju.

Reagovat
ttopi

Jo viděl jsem. Nepochopitelný, že VAR tohle nezachytí, když to je v podstatě to jediné, co se od něj čeká, že bude mít více záběrů, větší klid pro posouzení a podobně. Gól měl platit samozřejmě.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Frony

Reagovat
10

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Ty vůbec nechápeš fotbal..

Reagovat
ttopi

Tak mi to prosím vysvětli. Říkám, že dle pravidel to platit mělo, ale že nějak z logiky ten "zapomenutý" hráč pro mě ofsajd neruší, protože není účastněn toho chumlu před brankou.

Díky

Reagovat
pantondavo

Ale no tak

Reagovat
janinho

coze??? co tu prosim ta splietas o vyhode co ziskal milik? pravidlo o ofsajde uz jasnejsie byt nemoze. hrac je v postaveni mimo hry ak nie su 2 hraci supera medzi brankovou ciarou a nim. toto ofsajd v ziadnom pripade nemoze byt. ten VAR sa musel dpc posrat na celej ciare.

Reagovat
ttopi

A přečetl sis to celé, tedy že říkám, že dle pravidel to platit mělo? Mně jde jen o to, že mi přijde blbý, aby ofsajd rušil hráč, který se neúčastní situace, kde ofsajd nastal/nenastal. To je celé.

Ještě to raději zopakuju: Gól dle pravidel platit měl!

Reagovat
janinho

ano, precital ale netusim ako by si si to predstavoval, ze v idealnom svete sa do tej ofsajdovej pasce budu pocitat len hraci ktori su priamo pri braniacom hracovi alebo ako... takto to fungovalo vzdy a pochopil by som keby ten pri rohovej zastavke lezal v krcoch alebo zraneny alebo nieco take co by znamenalo ze sa vobec do hry nezapajal. ale on tam bol pri hracovi co zahraval roh z konkretneho dovodu a toto urcite podla mna nebola situacia u ktorej by sa dalo spekulovat stylom "ok, podla pravidiel je to ok, ale malo by to byt nejak inak".

toto je proste za mna fail na urovni toho ked anglicanom na MS (tusim v JAR v 2010tom) neuznali gol od brvna ked padla lopta snad pol metra za ciaru. tam sa to dalo ospraveldnit ze nebol ziadny VAR ale toto je absolutne bez pardonu. a ak je pravda ze ten vcerajsi VAR uz dostal nejaky trest v minulej sezone, tak za toto tu by mal nadobro prist o licenciu. toto sa boha nemoze stat ani v nejakej okresnej sutazi.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

ano, technická chyba VAR, ten gól měl platit...https://football-italia.net/footage-suggests-var-mistake-on-juventus-salernitana-goal/

neskutečný

Reagovat
stuff

Reagovat
Melchior

Oni totiž ti pitomci ukázali hlavnímu rozhodčímu jen záběr na vápno. V tomhle případě je to fakt na nějakou dodatečnou úpravu skóre.

Reagovat
Selänne

Reagovat
10

tohle je jedna z největších chyb VAR, co jsem kdy viděl

Reagovat
Melchior

Bez debat

Reagovat
O.Giroud

a automaticku ucast v LM na dalsich x rokov ne

Reagovat
Melchior

Hele bylo to na samotným konci zápasu před závěrečným hvizdem. Možná že můj názor vidíš jako subjektivní, nebo dokonce fanouškovský, ale já zas tvůj vidím jako antifanouškovský

Objektivně je to prostě zářez, kterej nemá v profesionálním fotbale obdoby a minimálně lidi od VARu za to zaslouží vyházet.

Reagovat
pantondavo

Tak ono to bude mít následky, ale takový ve formě pozastavení delegace, u VARu sedí rozhodčí, rozhodčích je málo, nemůžeš je jen tak vyházet.

Reagovat
SniperxXx

Reagovat
Nuno čomes

Úprava skóre fakt ne. V dobách kdy nebyl VAR by těch úprav po chybách rozhodčích bylo mraky. Prostě hrubé chyby se stávají evidentně i s VARem

Zase jste ale dostali soft penaltu

Reagovat
danko10

Takto tu stavku nevyhram, doprdele!

Reagovat
10

chyba chlapče, podcenil si tradiční tlačenku rozhodčích týmů z jihu proti těm chudákům ze severu

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Tak to je ceresnicka vcerajsieho zapasu

Reagovat
M.Vaza

Nn škoda, že to pak nakonec ještě znova neuznal

Reagovat
zurix_new

tak to je solidní zářez

Reagovat
lnterista

to je klasickej mrtvej onside

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
r.mrazik

Tam Var je fakt šílenost

Reagovat
pantondavo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ED91

Tak to je pekný fail

Reagovat
PH8

Z tohodle záběru mi připadá, že je Bonucci blíž k brance. Měl tu nohu hodně vytrčenou.

Reagovat
PH8

Přeměřil jsem si to pravítkem (na % toho posledního pruhu trávy) a beru zpět

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Lubinterista

Je někde zastavena lajna Candreva - Bonucci a ne s Milikem?

Reagovat
Lubinterista

Nezpochybnuju chybu varu, ale raději bych to viděl v momentě, kdy má bonucci míč nad palici, co kdyby

Reagovat
10

a to by ti řeklo co?

Reagovat
Lubinterista

On to vlastně netecoval beru zpět, sory

Reagovat
Greny

Ty vole.. bez ráno do obchodu a buď tam dřív než prodavačka..

Reagovat
Csaplárova past

Juve

Reagovat
EaP

Allegri by mal skončiť sám a hneď. Veď na ten futbal sa nemôže ani jemu samému dobre pozerať. Treba urobiť zmenu teraz, lebo to môže skončiť zle nedobre.

Reagovat
kary

gol negol var nevar proboha o vysledek tu zas tak nejde jako o to ze hra je strasná a dokud vedení juve nevihodí alegriho tak to bude stejny rok jako jako ten poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych moc rád, kdyby dnes nezačal Cristante, v záloze se vystřídal Camara a Bove. Bryan může na půlhoďku za Nemanju, až to bude 2:0 po gólech Dybaly a Eldora.

Můj sen:

Celik - Smalling - Ibanez - Spina

Matic

Pellegrini - Camara

Dybala

Eldor - Tammy (bude hrát, trénuje)

Ale bude to klasika na milion stoperů a pomalu ale jistě šedivějící Paulito, který ale nabírá formu a bude zase dominovat. Destro je zraněný, takže gól snad nedostaneme.

Daje!

Reagovat
pastal

Bez Bryana ani ránu ten hrát bude ještě jak ho prodloužili jinak sestavu máš dobrou taky bych to tak viděl ale známé Mourka

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že bude hrát, ale měli se točit s Matičem. Proto se podepsal Gini, pak Camara, když se Gini zranil a proto držíme v kádru Boveho místo aby se vybrousil na hostvačce. Pořád věřím, že Mou jen čeká, až bude Camara v optimální kondici.

Proti Atalantě a Interu budeme stejně hrát 3-5-2, HJK taky hrají 3-4-3 a mají za sebou celou sezonu stejně jako loni Bodo. Ale jinak bychom se měli vrátit k tomu, co jsme trénovali a hráli 6 měsíců do chvíle, než vypnuli Roger a Veretout. teď máme vhodnější hráče. Maximálně uvolnit ruce Paulovi a nechat Zaniola být Zaniolem kdekoliv vepředu, netřeba z toho dělat 4-2-3-1 na sílu.

Reagovat
Largo

Dobrá sestava.

Reagovat
rossoneri89

pozrel som si zostrih Juve - Salernitana a musim povedat ze Juve je uplne mimo ... reakcia hracov ako v spomalenom filme, ak je pred nim super o 1,5 kroka tak uz vypustaju suboj a vyklusavaju ako na zaciatku treningu ... ako keby nemali zaujem o hru alebo zeby demotivacia? sice u nas ta hra pod Allegrim bola nudna ale toto co hra Juve je des ....

Reagovat
10

já si reálně stojím za tím, že i bez ohledu na ten kádr, nikdo nehraje horší fotbal, ani Lecce, Monza, nikdo

Reagovat
pastal

No Řím je na tom dost podobně ta hra je hrozná

Reagovat
pastal

Trápí tě Juventus podívej se dneska na Řím, famózní střední záloha Matic plus Cristante ti toho naběhají v plné rychlosti!!!

Reagovat
rossoneri89

uprimne ti poviem ze som bol sokovany ... .. ale Allegri mozno vie nieco specialne ked ho stale nevyhodili

Reagovat
10

oni mu chytře dali smlouvu do roku 2025, bere 9m ročně...Juventus s aktuální účetní bilancí -250m reálně nemá na to, aby ho vyhodil

Reagovat
Csaplárova past

Schválně jsem se podíval na sestřih a Juve místy dostávalo dobrou lekci ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak podle těch záběrů, co dneska vyšly ven, byl vzadu ještě Candreva, který absolutně rušil offside Juve VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi, 2k mi visi. Neskutecne

Reagovat
jackinho10

Mi 18, u koho to muzeme reklamovat a chtit poslat?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Já 8k hoši, to je v píči fakt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

To hovado Banti, kterej byl včera u VAR, dostal v květnu ban do konce sezony za to, že zavolal k monitoru Guidu k týhle situaci - https://youtu.be/_H1Zg94nCyU?t=21. Doufám, že mu dají ban do konce sezony znovu, tentokrát už od začátku sezony.

Guida, ten magor, to pak stejně odpískal jako penaltu.

Reagovat
GEGE

Šílenost jak var v Itálii funguje...rok co rok je to horší... ostatní ligy už nesleduju ale zajímalo by mě, jestli to je všude tak špatné nebo je to jen v Itálii ...

Reagovat
Csaplárova past

Promiň mi moji nejapnou poznámku, ale tohle je opravdu hodně blbý dotaz.

PS: Já zase nesleduju Serii A a tahle informace se ke mně taky dostala, takže nevím kde žiješ ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nico. PICO gonzales

Reagovat
Maras5

Tak po dnešním výroku ze Juve body melo mít 3. Že 3 gól mel platit díky postavení Candrevi, tak Allika zase asi nevyhodí, pac se odvolá na tenhle moment.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, ako som videl tie fotky toho stojaceho zabudnutého hráča, tak som si myslel, že Candreva je úplne ten pri rohovej zástavke (to je Cuadrado, ale pri tých kvalitách fotiek sú tam všetci čierni :D). Tie dresy Juventusu Nakoniec celkom hraničná situácia

Reagovat
10

půl metru, no

Reagovat
Pipo123

Jak som to dnes ráno videl hneď som mal na piču deň

Reagovat
10

tohle se mi na posledním zápase tiketu stalo mockrát...to ti má říct, že se na sázení máš vysrat

Reagovat
Pipo123

Je to moj koníček, tazko prestanem

Reagovat
BaggioRoberto

Si pamatuju kdysi davno jeste jsko stredoskolak ksem vsadil na zapasy LM za dvacku, vyhra 16 000. Pokazil mi to Juventus proti LaCorune, kdyz dali regulerni gol a rozhodci ho neuznal. Tenkrat jeste nebyli moznosti jako vybret driv, uzavrit udalost atd.

Reagovat
Pipo123

Sarri a Lotito neskutočne plakali po úvodných kolách, nepískali sa nám nejaké fauly, ta penalta proti Neapolu, dostávali sme veľa žltých atd a odrazu príde Verona a rozhodca píska všetko v náš prospech, za každý trošku faul tasil žltú kartu. Buď to je kurevska náhoda, alebo vedome ten rozhodca kompenzuje nejaké chyby v minulých zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito tahá za nitky

Reagovat
BaggioRoberto

Ale stejne je to bozi, kdyz Juventus jednou poznal vlastni medicinu.

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Jako musím říct, že je mi Juve fakt líto, a to píšu málokdy. Jako celá ta situace, kdy si Milik sundá dres, dostane červenou a pak někdo ten gól odvolá a ještě na základě toho, že je vůči VARU dislogicky imunní zapomenutej Candreva, to je fakt naprosto neskutečnej bizár.

Reagovat
Lubinterista

Líto fakt ne..

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Koukám na souhrny a těm rozhodčím se o víkendu celkově dost dařilo, třeba po tomhle loktu - https://twitter.com/Lozar88/status/1569018236703850502, následovala přihrávka na Arnautoviće, kterej dal asi 5 vteřin po tom faulu vítěznej gól Bologni.

V Lecce neodpískaný 2 penalty pro domácí -

https://twitter.com/i/status/1568981392247394304 a https://twitter.com/i/status/1569024309057699844

Penalta po zákroku Kjaera pískatelná, k tomu ten včerejšek.

Přijde mi to čím dál horší

Reagovat
pastal

Ještě proti Laziu měla být

Reagovat
10

https://twitter.com/i/status/1569031934701092865

nevím, no...Kallon tomu dost přidal, každopádně na hraně

Reagovat
Pipo123

Borec padne o dve sekundy neskôr, tam bol super delay

Reagovat
Nuno čomes

Tady padá sekundu po dotyku, Alex Sandro padal sekundu před dotykem. Nepískal bych žádnou

Reagovat
10

copak ty...

Reagovat
Maritazzi

To je hrozná tragédie a neříkám to jen kvůli posranýmu Lecce tiketu. Loni to byla teda taky velká paráda, ale když člověk vidí i ty faily, co zůstávaj v hlavě, jako ta Sampdoria první kolo, to fakt člověk žasne.

Reagovat
cresposuper

U nas aspon zrusili redku, co nemala byt

Reagovat
Melchior

Faily úrovně Muntariho (ne)gólu.

Reagovat
ED91

Tie situácie v Lecce sú ale posúdené správne . Pri prvej ide lopta od hrudníka do ruky a pri druhej situácii od stehna do ruky a to sa nepíska, pokial sa to teda nemenilo.

Reagovat
Nuno čomes

To pravidlo s rukama ve vápně se úplně vymklo. Fotbal se nehraje rukama a to, že jsi kopyto a napálíš si ji nějak sám a jsi v klidu, protože se takové nepískají, je hloupost. Strašně chybí cit v posuzování penalt. A teď, když mají k dispozici video, je to ještě horší

Reagovat
10

to se ti asi zdá z toho nekvalitního videa, já to tam nevidím a movioly to tam neviděli taky

navíc mám pocit, že tohle už ta poslední úprava pravidel neřeší, tam jde primárně o to, jestli si "zvětšil tělo"

Reagovat
Maritazzi

Taky jsem si říkal, že snad až takhle slepej nejsem, nicméně ani tak to nedává logiku, míč letí do vápna do potenciální šance a hráč jako dřevák to zastaví rukou, to prostě nedává smysl nepískat, zvlášť v celkovm metru rozhodčích..

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

souhlasím, podle mě tohle právě z pravidel zmizelo, ale nejsem si jistej...dřív tam bylo:

There will be no penalty if:

- the ball touches a player's hand/arm immediately from their own head/body/foot or the head/body/foot of another player.

- the ball touches a player's hand/arm close to their body and has not made their silhouette unnaturally bigger.

- a player is falling and the ball touches their hand/arm when it is between their body and the ground (but not extended to make the body bigger).

to teď v pravidlech nevidím...

Reagovat
Nuno čomes

Tak to zvětšíš i když budeš mít ruku podél těla. A to se nepískalo nikdy co si pamatuju nebo v dobách kdy jsem hrál.

Reagovat
10

to je definováno - touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised; or

Reagovat
Nuno čomes

Jo nepřirozeně. ok

Reagovat
ED91

Ja to tam stále vidím , ale hádať sa nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí v Itálii jsou nejhorší v Top 5 ligách. To samé používání VARu. Bohužel..

Reagovat
Jajinek

Souhrn víkendu....sudí v Olomouci nebo v Turíně...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=176797384922164&id=100077757092600

Reagovat
danko10

To sme to dopracovali….

Reagovat
Largo

Utrpěli jsme výhru....Děs opět.

Reagovat
Maritazzi

Vystřízlivění s Mourinha pokračuje. Skvělý hráče teď natahal, je možný, že s nim v létě i odejdou.Ta jeho zabědněnost je nezpochybnitelná a ani Zalewski z minulý sezony neni důvod si myslet, že chce dávat šanci mladým hráčům. Vina hrál na úrovni Jose Angela, takže mu nic moc jinýho nezbylo, ale letos tam má uplně v prdeli Matiče / Cristanteho (jednoho by člověk na hřišti přežil) a stejně k nim nedá nikoho dynamickýho, takže hrajem nekoukatelnej humus jako minulej rok, než tam tam z nouze dal Mikhiho, kterej nám udělal půlku zápasů. Letos se tam prochází tři manťáci, co si ani nezpracujou balon, ani nezabojujou, jenom máchaj rukama. Kdyby šanci mladym chtěl dávat, Bove už je připravenej hrát daleko větší porce zápasů.

Reagovat
Maritazzi

A ještě píšu jak dement. * z Mourinha samozřejmě.

Reagovat
danko10

Bizarne je, ze na to po zapase sam poukazoval, ako je zlozite skombinovat jeho predstavu fotbalu s Maticom a Cristantem v strede. Jasne, chyba Gini, tie alternativy na lavici nie su papierovo nieco, co chces hrat, ked sa chces pohybovat hore, ale sam chlap si pred sezonou budoval alibi, ze Rim nie je ani tuto sezonu medzi favoritmi, tak som ocakaval, ze si buduje predmostie pre premenu Boveho, Tripiho a spol na hodnotne assety. Keby som to mal vyhnat do extremu, tak by som na place prehodil Manciniho s Cristantem, aby som dokazal pokryt aspon nejaky vertikalny priestor na osi ihriska. Ale chlap nerobi nic. Skonstatuje, ze je to naprd a vo stvrtok to postavi znova.

A to este ta najvacsia zabava coskoro pride. Matic hra vsetko. Dva zapasy v tyzdni. Vcera bol hotovy po polhodine.

Reagovat
Maritazzi

Ono obecně ten jeho rozhovor nedává smysl. Celou přípravu tahle dvojice skoro nehrála spolu a naskočili na první zápas. Mancini by zálohu v tomhle stavu řešil, to je pravda, ačkoliv bizár. On je navíc v obraně strašnej v tom propadání, faulování, když už mu někdo utíká - tohle by se eliminovalo. Bohužel tohle je spíš takový plácnutí do prázdna, nikdy se to nestane.

Nejvíc na tom nechápu to, že prostorově je ten střed tak mimo a prostupnej, že Bove ani Camara díky dynamice přeci horší než jeden z nich být nemůžou a dají tomu přidanou hodnotu v přechodu, kterej teď nemáme, obehráváme pětku vzadu a doufáme, že se uvolní na půlce Dybala, protože Pellegrini ztratí každej balon.

Reagovat
Largo

Reagovat
tadko97

Mourinho musí už konečne rozbiť tú dvojku Matić-Cristante, to je niečo strašné. Snáď dostane šancu už konečne Mady, alebo Bove. Škoda toho Giniho, to bol veľký škrt.

Reagovat
cresposuper

Uprednostnit Lukakua na rocnu hostovacku pred Dybalom natrvalo bola jedna z najvacsich chyb Marottu v kariere.

Reagovat
sinter

Reagovat
Dejwa

Reagovat
10

Juventus s Di Mariou na rok docela podobná situace. Zvlášť když teď Allegri začal hrát na 2 útočníky a SS hraje Milik...to je imho ještě horší, protože vy jste potřebovali primárně náhradu za Džeka, někoho k Lautarovi, což Dybala není

Reagovat
cresposuper

Ciastocne nesuhlasim, Dzeko bol sice jeden z hlavnych problemov minulej sezony, ale teraz bolo zjavne dolezitejsie vykompenzovat odchody Perisica a scasti aj Sancheza.

Reagovat
10

to ano, myslel jsem to při volbě Lukaku nebo Dybala...

Reagovat
Truffaldino

Chyba byla neobětovat Škriniara či Bastoneho, mohli mít oba útočníky a kvalitního stopera by přivedli.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakého kvalitního stopera za normální cenu máš na mysli?

Reagovat
Truffaldino

Škriniarova přestupová suma už je skoro celá odepsaná tzn. že z obou by byl výrazný profit. A přeci jste šli pro Bremerovi, navíc 30 M by na kvalitního stopera pro SA stačilo. Akanji? Po zkušenosti s "odpadem " z PL v podobě Smalldiniho či Tomoriho bych se nebál Lindelofa nebo Chalobaha.. A co když Škriniar neprodlouží?

Reagovat
Nuno čomes

No tak to bude provar od Marotty, protože za něj mohlo být 60 mega

Reagovat
Tomanatura

Nejprecenovanejsi utocnik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele