InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lom naložil Katovicím na cestu domů pět kousků. Zbyněk Musiol vsítil letos už desátý gól

Lukáš Pfeifer se snaží dostat přes obranu Katovic. Za Pfeiferem nabíhá před branku nejlepší střelec soutěže Zbyněk Musiol, který pomohl Lomu k vítězství nad Katovicemi 5:2 dvěma góly. , Autor: Josef Janda

Lukáš Pfeifer se snaží dostat přes obranu Katovic. Za Pfeiferem nabíhá před branku nejlepší střelec soutěže Zbyněk Musiol, který pomohl Lomu k vítězství nad Katovicemi 5:2 dvěma góly.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Táborská Svépomoc hostila v rámci šestého divizního kola šlágr uplynulého víkendu mezi Sokolem Lom a Otavou Katovice. Souboj na čele tabulky si nenechalo ujít přes dvě stě diváků, mezi nimi i skupina příznivců z Katovic. Jako první posunul skóre Marek Škrleta, jehož přesná rána do šibenice potěšila oko nejednoho fotbalového fanouška. O druhý gól domácích se postaral katovický Chylík, který srazil centrovaný míč do vlastní branky. Obránce hostů neměl čisté svědomí ani na začátku druhé půle, kdy založil další gólovou akci Lomu. Jakub Kubovský naskočil do zápasu sice až v 65. minutě, připravil však poslední dvě branky Lomu. Do střelecké listiny se po hattricku v minulém kole zapsal opět Zbyněk Musiol, tentokrát přidal dva úspěšné zásahy. Musiol je po šesti zápasech s deseti góly jednoznačně nejlepším střelcem divizní skupiny. Domácí navýšili skóre nakonec na 5:2 a připravili Katovicím další porážku v táborském regionu o tři góly. V příštím kole jede Lom v sobotu 17. září na trávník Doubravky, poražené Katovice hostí v sobotu od 16.30 hodin poslední tým z Horní Břízy.

 

TJ Sokol Lom – SK Otava Katovice 5:2 (2:1), branky: 47. a 72. Musiol, 22. Škrleta, 29. Chylík (vlastní), 87. Tauber – 39. Kadula, 59. L. Bálek, rozhodčí Kubec – Kastl, Langmajer, ŽK (1-5): 64. Grobár – 21. Štěch, 55. Chylík, 75. Uher, 75. Rejšek, 85. Motl, 210 diváků.

Lom: Matoušek – Mácha, Rydval, Slavík, Škarda, Skopec, Pfeifer, Škrleta (74. Tauber), Grobár, Šimák (65. Kubovský), Musiol.

Katovice: Švehla – Chylík (68. Kostka), Janoch, Motl (78. D. Bálek), Cibulka (46. Rejšek), Štěch, Sládek (68. Požárek), Kotrba, L. Bálek, Uher, Kadula.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k souboji Lomu s Katovicemi další podrobnosti.

Střelec dvou branek Lomu Zbyněk Musiol zmíní, jakým soupeřem pro něj byly Katovice. Chystá se už vyhlásit útok na nejlepšího divizního střelce? A jak se podle něj změnila hra týmu po odchodu trenéra Martina Bárty po minulém domácím zápase s Hořovicemi?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace