Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Ode dneška v prodeji. Tohle chcete zažít! Více zde.

BFC Cup Fitness Show 2022 nabídne souboje o 12 Elite Pro karet

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže


POHÁROVÉ SOUTĚŽE
Diamond Cup Prague: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisíabs.
videa mužů - kultur., klasika, physique + muscular phys., class. phys.
videa žen - bikiny, bodyfitness, physique + fit model, wellness + páry
Elite Pro: výsledkyfotovideo kulturistikavideo bikiny
Fitness Mania Classic Kladno: propoziceinfostartovkyvýsledkyfoto I. foto II. zákulisí
Elite Pro: výsledkyfoto
Partner Cup Čelákovice: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí
GP Fitness Brno: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí
GP PEPA Opava: propoziceinfostartovkyvýsledkyfoto
Elite Pro: výsledkyfoto
Beautiful and Strong Ústí n.L.: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí
BFC Cup Liberec: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí exhibice

[Text: Petr Března] Blíží se 8. ročník mezinárodní soutěže BFC Cup Fitness Show, která se uskuteční 3. prosince 2022 v Liberci. Ve hře bude 12 Elite profesionálních karet, o které se bude bojovat v kategoriích kulturistika (2x), klasická kulturistika, classic physique, physique, bodyfitness, bikiny fitness (2x), wellness, kulturistika masters, bikiny fitness masters a bodyfitness masters, představí se ale také závodníci v kategoriích fit model, kulturistika juniorů, physique juniorů a masters a bikiny fitness juniorek, kde o profi karty nepůjde, a také nové kategorie pro neregistrované závodníky - beginners bikiny fitness, physique a kulturistika.


Celý tým Ronnie.cz bude samozřejmě včetně fotografa na místě, takže se můžete těšit na výsledky soutěže a fotografie již týž den!


První ročník BFC Cupu proběhl v roce 2014, kdy se zapsal do kalendáře soutěží jako jediná jarní pohárová soutěž. Šest ročníků se pořádalo v České Lípě, teprve až sedmý ročník se oficiálně zapsal do mezinárodního kalendáře IFBB jako Elite Pro Qualifier. V tu chvíli byla potřeba změna, proto se soutěž přestěhovala do většího a dostupnějšího města, kterým je Liberec. Centrum Babylon bylo pro tuto akci nejlepší volbou, závodníci mají přímo v místě konání hotel s perfektním wellness a saunovým světem, ale nejen to, je to zábavné centrum, kde najdete funpark, lunapark, a hlavně aquapark, které jsou jako stvořené pro návštěvu s dětmi, nebo laser game, labyrint, bowling, 4D kino, dvě restaurace a čtyři café bary.

Rád bych vzpomněl na všechny absolutní vítěze předchozích ročníků:

  • 2014: Ladislav Kurčík, Petra Mazačová, Adenike Endtová
  • 2015: Anna Vaculíková, Veronika Wertheimová, Ondřej Kmošťák, Radek Čejka
  • 2016: Aleš Lamka (2x), Boris Pavlovič, Kristýna Vojtíšková (2x), Lucie Vajsová (2x)
  • 2017: Kateřina Holmanová, Michael Horvath (Rakousko)
  • 2018: Filip Kroček, Antonín Téma
  • 2019: Jana Jeřábková, Tomáš Noheyl, Ondřej Štípek
  • 2021: Alina Wilhelm (Německo), Veronika Pluskalová, Libor Voborník

Osmý ročník přinese opět něco nového, kromě mezinárodní soutěže se můžete těšit na profesionální exhibiční show. Je to vůbec poprvé, co se na BFC Cupu představí špička profesionálních kulturistů z federace Elite Pro. Kromě 12 profesionálů z Evropy (Portugalsko, Španělsko, Bulharsko, Německo, Polsko, Rusko, Bělorusko, Česko) bude exhibiční show doplněna vystoupením bojových umění, akrobatického fitness a speciálním eventem BFC Deadlift Cup, kde se utká 3 - 5 borců, kteří se pokusí atakovat hranici 400 kg v mrtvém tahu. Celá show bude mít postavenou speciální stage, kde bude interaktivní pozadí složené z LED obrazovek o rozměrech 12 x 3 metry, doplněné o světelné a pyrotechnické efekty. Na takovou stage u nás nejsme zvyklí, proto si myslím, že to bude pro diváky krásný zážitek. Celou show doplní velmi zajímavé fitness expo, kde se představí naše i zahraniční přední firmy z oblasti fitness.

BFC Cup Fitness Show 2022 - upoutávka

Tím ale z daleka nekončíme, na expu proběhne oblíbené meet & greet, kde se budete moc vyfotit se všemi účastníky BFC Fitness Show, a také s nejznámějšími youtubery, jako je Fantastická pětka u stánku Swaglift.

Nebude chybět ani seminář se speciálními hosty, které Vám spolu s dalšími podrobnostmi představím později. Srdečně Vás zvu na tuto skvělou sportovní událost a show plnou známých osobností. Přijďte podpořit závodníky a společně vytvořit bouřlivou atmosféru!

BFC Cup Fitness Show 2022 - partneři akce




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie