Slavnostní promoce čtyřnohých absolventů akademie Helppes – SUPER DEN 2022

Slavnostní promoce čtyřnohých absolventů akademie Helppes je tradičně spojena s předáním psů jejich držitelům, lidem s postižením. Sobotní akce se zúčastní nejen fanoušci, sponzoři a podporovatelé organizace, ale i celá řada osob s postižením, kterým Helppes za dobu svého fungování pomohl.

Akce se bude konat v sobotu 17. 9. 2022 od 9.30 hodin v motolském výcvikovém areálu organizace Helppes v Praze 6 – Motol (zastávka tramvaje Hotel Golf).

Lidé s postižením si převezmou své psí anděly z rukou patronů, kteří projekt Pomoc přichází na čtyřech tlapkách podpoří svým benefičním vystoupením. Patronaci přislíbilo mnoho známých osobností, které organizaci Helppes dlouhodobě podporují – Jaroslav Břeský, Alice Bonde, Jan Burian, Anička Fialová, Iva Frühlingová, Heidi Janků, Jakub Kohák, Mirek Konvalina, Marta Kubišová, Lenny, Adam Mišík, Bára Nesvadbová, Peter Pecha, Milan Peroutka, Patricie Pagáčová, Pavel Roth, Viktor Sodoma, Jana Stryková, Leona Šenková, V-Rock a Katka Žbirková. 

Akcí provází moderátorská trojice Patricie Pagáčová, Mirek Konvalina a Milan Peroutka. Návštěvníci se mohou těšit také na ukázky dovedností psích pomocníků v tradičním i netradičním pojetí. Celá akce se bude konat pod širým nebem, a to za každého počasí. Zvolte vhodné oblečení a obuv, abyste si akci mohli užít. 

Více informací na webových stránkách www.helppes.cz.

Foto z minulého ročníku, archív pořadatele

You may also like...