Moje šťastná hvězda

Místo svatby smutný rozchod?

Skončí oblíbená moderátorka opět v slzách? Její partner ji prý plánuje znovu opustit.

I když se KRISTINA KLOUBKOVÁ (45) a VÁCLAV KUNEŠ (47) tváří jako zamilované hrdličky, realita je prý jiná. Už jednou se rozešli a spekuluje se o tom, že k tomu brzy dojde i podruhé. Proč?


Moderátorka televize Nova Kristina Kloubková (45) v jednom rozhovoru řekla, že se její vztah s Václavem Kunešem (47) vyvíjí. Otázka je, na kterou stranu se nakonec misky vah nakloní.


Protože se znají už od základní školy, není moc věcí, kterými by se ještě překvapili. Na pořadu dne by tak měla být svatba. Pár se ale stále nemůže rozhoupat. Přijde nakonec další rozchod?


Nevěděli, co chtějí


Po vztazích s hercem z Ulice Romanem Vojtkem (50), zpěvákem Alanem Bastienem (51), režisérem Filipem Renčem (57) a bývalým tanečníkem Karlem Moravcem (46) žijícím v New Yorku, se zdálo, že v Kunešovi, který dlouho bydlel v Nizozemí, našla konečně pořádného chlapa do života.


Dokonalý ráj se však začal hroutit a nakonec dospěl až k rozchodu. Snad také proto, že se nedokázali dohodnout na společném sestěhování.


Dočká se moderátorka někdy šťastného konce?

Pořád je něco rozděluje

Pak ale zjistili, že se milují, a vrátili se k sobě. A „pro jistotu“ se k sobě rychle nastěhovali. Nebyli samozřejmě první ani poslední, kterým se to stalo. Ovšem mnoho takto slepovaných vztahů se znovu rozpadlo, pokud přetrvaly stejné důvody jako u prvního odloučení. Jak je to v tomto případě?

I když se Kloubková s Kunešem v mnohém shodnou, některé věci je stále rozdělují. Jako například přístup k výchově její dcery Jasmíny (10). Kloubková přiznala, že je často příliš benevolentní, Kuneš by ale rád viděl větší přísnost a tak dále. Zřejmě to už v minulosti vedlo k rozepřím a dá se tedy předpokládat, že výměny názorů budou pokračovat.

O svatbu zjevně nestojí

Možná i proto stále váhají se svatbou. Ono je fajn stoupnout si k oltáři, vyměnit si prstýnky a užít si pěknou party s přáteli. Jenže pak jsou věci najednou o něco závažnější a hůře se od problémů utíká. Mají-li mezi sebou nevyřešené otázky, hrnout se do veselky samozřejmě nemá smysl.

Na druhou stranu – kdy, když ne teď? Jiná věc by byla, kdyby si hned na začátku řekli, že budou žít na „psí knížku“ a papír k ničemu nepotřebují. Jenomže to se podle všeho nestalo a Kristina pořád tajně sní o pohádkové svatbě, i když už jí Kuneš dal několikrát najevo, že o ni zrovna dvakrát nestojí.

Konec lásky i přátelství?

Blond kráska může milionkrát tvrdit, že o vztah se musí pečovat, na to ale musejí být logicky dva. Pokud se Kloubková s Kunešem co nejdříve nedohodnou, co vlastně chtějí, může být ve finále konec nejen jejich velké lásky, ale také přátelství, které si pěstovali už od školy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden