Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz je tady s vámi už 25 let!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Je to skoro až neuvěřitelné, ale Auto.cz slaví čtvrtstoletí. A frčíme dál!

Září 1997, Zlín - objevuje se vůbec první článek na tehdy zbrusu novém webu Auto.cz. Za unikátním projektem stála trojice otců spoluzakladatelů, Tomáš Zajíček, Ondřej Bobál a Jiří Šutera.

Tuto dobu vám připomínáme retrotesty, aktuálně se pohybujeme kolem roku 2002. Taky rádi vzpomínáte na dobu, kdy byla auta jen auty? A ne pojízdnými elektrifikovanými tablety?

Z tohoto pohledu nemáme v dnešní době úplně lehkou práci, zajímavých, klasicky řešených aut nemilosrdně ubývá. I my máme samozřejmě rádi „normální“ auta a i proto se můžete v blízké době těšit na zajímavé obsahové novinky, víc se budeme zaměřovat například na původní články o youngtimerech, ojetinách… O nejnovější dění v automobilové branži ale samozřejmě nepřijdete!

A jenom pro připomenutí, těšíme se na vás 25.9. do Sosnové na náš narozeninový track day! Pokud nemůžete dorazit, za přízeň a čtenářskou věrnost vám děkujeme už teď a doufáme, že si vás Auto.cz udrží i do budoucna!

Jak dlouho čtete Auto.cz?
  • Od začátku
    17,5%
  • Déle než 10 let
    18,9%
  • Déle než pět let
    39%
  • Déle než rok
    18,2%
  • Méně než rok
    6,4%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 1569 čtenářů.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Doporučujeme

17. 9. 2022 10:26
Re: Gratulace s vykřičníky
Pekne napísané. Tentokrát :yes:
17. 9. 2022 10:25
Re: Gratulujem...
Ono sa to už zmenilo - od momentu ako ACZ prešlo pod Blesk, ide len dolu vodou. Svoju povesť budovali dlho, s Bleskom o ňu rýchle prišli. A kým budú pokračovať v doterajšej praxi, nazad ju nezískajú. Budujú si novú a tá veľmi lichotivá nie je.
Prajem zdar a úspech každému, aj ACZ. Len sa obávam, že v súčasnom stave je to aj tak zbytočné. To máš ako s výrobou áut - každá značka môže byť max. taká dobrá, ako koncern, ktorému patrí.
16. 9. 2022 22:10
Gratulujem...
Pripajam sa ku kolegovi vyssie, a srdecne vam gratulujem. Vydrzat tak dlho, to uz nieco znamena! Na druhej strane, mam dojem ze to tu uz bolo aj lepsie...

Ja vas teda sledujem "len" asi 15 rokov, a nemozem sa zbavit pocitu ze tie najlepsie casy mate uz za sebou (dufam, ze sa to zmeni). Ono kazdy je nahraditelny, ale niekedy je odchod jedneho ci dvoch klucovych ludi sakra poznat!

Za seba vravim, ze menej je niekedy viac. Radsej by som bol keby tu bolo menej clankov, ale aby ich priemerna kvalita bola vyssia. Vyplnat to tu kadejakou "vatou" typu jedno video z youtruby kde ktosi nevie zaparkovat, alebo pr-clanky typu prostriedok proti vypadavaniu vlasov, to je podla mna pod uroven tohto webu. Budovali ste si svoju povest dost dlho, ale pozor, lebo prist o nu mozete velmi rychlo!

Tak vam prajem, aby tych dalsich 25 rokov bolo lepsich, ako tie roky co uz mate za sebou.
Avatar - rohYpnol
16. 9. 2022 16:26
Gratulace s vykřičníky
Slušnost velí zde poblahopřát k hezkém jubileu. Přeji ať budoucnost ACZ je veselejší než čeká všechny v téhle zemi pod vládou Fialy. Takže přeji vše nej do let budoucích a zároveň děkuji za ty články, které měly svoji hodnotu a byly zajímavé. Nepochybně jich tu proběhlo za ty roky nespočet.

Z druhé strany přidávám červené vykřičníky, protože vize a směr ACZ jde úplně špatným směrem. ACZ premium je úplně nesmyslný koncept. Propojení s autorevue absurdní, přebírání od světa motorů a zveřejňování prvních 200 znaků nebo kolik ubohé. Dopravní panoptokum totální trapárna.

Jestli chcete čtenost a zajímavý obsah, tak se vraťte ke kořenům. Nabídněte zajímavý obsah o AUTOMOBILOVÝCH tématech VLASTNÍ tvorby. Přidejte zajímavý a moderní vizuál. V dnešní době přidejte kratší videa s obsahem, který text ani fotka nezachytí. Nabídněte příběhy s auty. Zaměřte se nejen na novinky, na které už nikdo mít nebude, ale i na hodnotné, málo časté, nebo naopak velmi poptávané ojetiny.

Vyřešte už konečně problémy s diskusemi, zrušte multiúčty, vybanujte zelenou kedlubnu propagující fašismus...

Témat je spousta. Jen je chce vidět. Závěrem popřeji, aby ten 25. rok nebyl tím rokem posledním :-!