Nejprve lehce mlžila. „Ano, někoho jsem potkala,“ naznačila včerejšímu Showtimu, ale nakonec byla konkrétnější.

Z jiného světa

„Je to někdo z jiného světa. Potkala jsem bývalého rockera, basáka ze slavné kapely Argema, ale té staré Argemy. Když mi řekl, co dělá, tak jsem ani nevěděla, o co jde. Ale přišlo mi to legrační v době, kdy žiju rockové období na Broadwayi, kde budu hrát v rockovém muzikálu Okno mé lásky,“ rozpovídala se Žilková. Oním rockerem je podle televize Prima baskytarista Pepa Holomáč (62).

Jarošovský pivovar

Veronika s ním už byla podle svých slov na Moravě, kde poznala i jeho bratra Karla Holomáče (66), autora argemáckých hitů Jarošovský pivovar, Tohle je ráj či Modrý pondělí. „Až tam jsem zjistila, že z mládí tyhle písničky znám. Je skvělý, když vás život svede s někým, kdo je stejně starý, kdo má spoustu podobných zážitků, zná stejné filmy... Dá se začínat znovu,“ radovala se opět zamilovaná herečka.

Třikrát vdaná

S Martinem Stropnickým, který požádal o rozvod kvůli nové partnerce, své podřízené z ambasády v Izraeli, má Veronika Žilková dceru Kordulu (17). Syn Melichar jim v půl roce života zemřel. Předtím byla herečka vdaná dvakrát – za Jiřího Hanycha (64), s nímž má dceru Agátu (37), a stavaře Marka Navrátila (†55), s nímž má syny Cyrila (32) a Vincenta (25).

Video
Video se připravuje ...

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
63 fotografií