Kudrnatá kráska Kateřina Pechová zve na Maminy: Ženy, vezměte sebou chlapy, vyplatí se to!
Zdroj: herminapress

Kudrnatá kráska Kateřina Pechová zve na Maminy: Ženy, vezměte sebou chlapy, vyplatí se to!

Vytvořeno dne 16.09.2022

Herečka Kateřina Pechová si v novém muzikálu Maminy střihne postavu ambiciózní právničky Brooke. Její postava má život nalajnovaný, ale během jednoho dámského večírku bude všechno jinak.

„Moje Brooke má všechno zorganizované, její život má řád, ale uvidíte, jak se ta role během večera, co mají holky večírek, vyvine. Bude to zajímavé a hlavně zábavné,“ usmívala se kudrnatá herečka při zkoušce muzikálu Maminy, kde se na pódiu Divadla Lucie Bílé neobjeví ani jeden mužský. „Zkoušení bylo úžasné. Čekala jsem, že v ryze ženském kolektivu přijde nějaká neshoda, ale my jsme si tak sedly. Vznikla krásná parta.“

Kateřina Pechová moderuje ranní vysílání v Hitrádiu, proto i muzikál Maminy zmínila ve Snídani šampionů. „Už jsme Maminy s kolegou Dominikem Vršanským ráno propagovali. Dominika jsem pozvala na veřejnou generálku, jako zástupce mužů byl nadšený, prý se ve spoustě věcí našel. Odcházel s tím, že jako muž by měl své partnerce více pomáhat. Poznal, jak to my ženy máme náročné.“

Muzikál Maminy je po dubnové premiéře muzikálu Láska je láska již druhým producentským počinem zpěvačky Lucie Bílé v nově zrekonstruovaném Divadle Lucie Bílé v pražské Karlově ulici. Premiéra se uskuteční už 21. září.

Prvorodička Amy (Markéta Poulíčková nebo Markéta Schimmerová Procházková), ambiciózní právnička Brooke (Kateřina Pechová, Iva Pazderková nebo Michaela Zemánková), sarkastická matka pěti dětí Barb (Pavlína Ďuriačová nebo Tereza Hálová) a svobodná matka Tina (Lucie Bílá bez alternace). Čtyři maminy se setkávají na předporodním večírku a společně sdílejí strasti i radosti mateřství. Mezi padouchy, se kterými jako superhrdinky dennodenně bojují, totiž nepatří pouze domácí úkoly, školní svačinky a hory špinavého prádla. Mateřství je jízda na emoční horské dráze, kde je narození dítěte teprve začátek… Protože být maminou, to je poslání na celý život!