Hlavní obsah
Článek

Charitativní akci Teribear zná snad každý. Modelka Tereza Maxová (52) se svou nadací pomáhá již pěknou řádku let, a jak sama prozradila, naměkko byla i letos. "Dojímá mě to pořád, obzvlášť na tomto ročníku, protože jsme se vlastně na jednom místě sešli po dvouleté pauze, která byla způsobená covidem. Je vidět, že solidarita a pomoc lidi spojuje. Teribear je pro nás vždycky taková srdeční záležitost," svěřila se Super.cz.

Zahájení akce bylo o to dojemnější, protože dorazili právě ti, kterým nadace Terezy opravdu pomohla. "Byla jsem ráda, že happening odstartoval Radek Laci, kterému nadace pomohla na jeho životní cestě a dnes je úspěšný fitness trenér," pochvaluje si.

"Byli tu s námi taky sourozenci Bohunka Sommerová a Miro Bartoš, kteří oba vyrostli v dětském domově a nadace jim pomohla při studiích, aby se mohli věnovat opernímu zpěvu," prozradila kráska, která už trvale žije v Česku.

Nadační běh má za sebou daleko víc příběhů než jen známé tváře. "Mám v živé paměti pár, který se tu zasnoubil, lásky, které tu vznikly a o rok později přijely s kočárkem. Moc se těším i na nejstaršího účastníka, který je stále v plné síle a ve svých 95 letech ani jednou nevynechal," říká s dojetím.

Velkým překvapením je, že na akci Teribear se seznámil i hvězdný pár – Bára Podzimková a Albert Černý (34). "Na startu byla také Bára Podzimková a Albert Černý, ti se na Teribear seznámili a v sobotu mají svatbu," raduje se Maxová. Pomáhat s řadou slavných osobností můžete až do 18. září na pražské Letné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám