InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ženy Dynama natočily Táborsku desítku. Dotáhnou to konečně do třetí ligy?

 Autor: Lukáš Jakubec.

    Autor: Lukáš Jakubec.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Třetí zápas sezony a třetí jasné vítězství. Ženy SK Dynamo České Budějovice v dnešním utkání třetího kola divizní skupiny C v tréninkovém centru na Složišti deklasovaly Táborsko jasně 10:0 a upevnily si pozici nejlepšího týmu soutěže. Hvězdou utkání byla Lucie Čondlová, která nejprve ve 13. minutě odstartovala domácí gólostroj a nakonec se pod „desítku“ podepsala čtyřmi góly. Ženy Dynama se snaží už několik let postoupit z divize do třetí nejvyšší ženské soutěže u nás – České fotbalové ligy. Přestože své soupeřky poráží rozdílem několika tříd, zůstávají ale ve čtvrté nejvyšší soutěži. Několikrát jim totiž vystavil stopku covid a naposledy letos na jaře nepřešly přes nástrahy baráže o ČFL.

V divizi D loni hráčky Dynama neztratily ani bod s impozantním skóre 115:3 ve 14 zápasech, ale následně nestačily v přímém souboji o postupové místo na suverénky áčkové skupiny divize Prague Raptors FC. Vyjde to ženám Dynama letos? Kromě Dynama jsou v soutěži stoprocentní ještě ženy Klatov a Hradiště, které ale teprve čekají víkendové zápasy. Hradiště nastoupí zítra v Borovanech (16.30) a Klatovy v neděli na hřišti TJ Mokré (15.00).

SK Dynamo ČB – FC Táborsko 10:0

(6:0). Branky: 13., 40., 42. a 80. Čondlová, 39. a 51. Vaňková, 85. a 88. Stropková, 15. Procházková, 32. Johnová. Rozhodčí: Ernst – Kroupa, Feitl. Hráno bez karet. Přihlíželo 50 diváků (SCM Složiště).

České Budějovice: Cimrhanzlová – Procházková, Školková, Johnová, Jandová, Kešnerová, Čondlová, Hrubá, Skálová, Stropková, Pecková. Střídaly Divoká, Vaňková a Bartlová.

Táborsko: Pěchová – Kvapilová, Macková, Matoušková, Mrázková, Tichá, Čechová, Marešová, Bálková, Horáková, Kubů. Střídaly Tichá a Rybáková.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace