Premier League - preview 8. kola: Arsenal může zpátky do čela

16.09.2022, 09:36, aktualizováno 18.09.2022, 09:06
Previews
Gabriel Jesus (© AFP)
Dvěma zápasy navazuje nedělní program anglické nejvyšší soutěže. Arsenal se představí na půdě Brentfordu, a jestliže zvítězí, vrátí se na první místo. West Ham United chce opustit sestupové pásmo...
Brentford FC - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Brentford vyzve v zápase osmého kola Premier League na domácí půdě Arsenal. Domácí jsou v průběžné tabulce na solidní deváté příčce a zatím musí být spokojení. Arsenal by se v případě výhry vyhoupl zpět do čela.

V posledním ligovém klání Brentford deklasoval Leeds 5:2 a po dvou remízových duelech si připsal tři body. Hattrickem se blýskl Ivan Toney, kterého gólově doplnili Bryan Mbeumo a Yoane Wissa. V prvních šesti zápasech Bees jen jednou prohráli a začínají si budovat šanci na první umístění v horní polovině tabulky nejvyšší soutěže poprvé od ročníku 1937/38. Naději do příštího duelu dává fanouškům Brentfordu fakt, že z posledních osmi klání na domácím Community Stadium prohráli jen jednou. Navíc se týmu daří i proti londýnským soupeřům, v posledních dvaadvaceti městských derby Bees vyhráli hned sedmnáctkrát, což je vzhledem k soupeřů jako Arsenal, Chelsea či Tottenham výborná statistika.

Arsenal měl z důvodu úmrtí Její královské výsosti královny Alžběty II. V Evropské lize volno, a tak poslední duel sehrál 8. září v Curychu, kde vyhrál 2:1. V domácí soutěži Gunners po pěti výhrách v řadě prohráli 1:3 na Old Trafford, přesto se mohou v případě výhry vrátit zpět na první místo před Manchester City. Artetův výběr se však potýká s poměrně početnou marodkou, na které se aktuálně nachází Oleksander Zinčenko, Emile Smith-Rowe či Mohamed Elneny. Na poslední vzájemné střetnutí na půdě Brentfordu nevzpomínají kanonýři v nejlepším, loni v srpnu zde totiž prohráli 0:2.

"Chceme se vrátit na první místo, to musí být všem jasné. Za titul trenéra měsíce jsem vděčný, udělá to radost, ale je to hlavně zásluha hráčů, kteří musí mé podněty přenést na hřiště. Řekli jsme si, co bylo proti Manchesteru United špatně a já věřím, že si to každý vzal k srdci a přenese to na hřiště. Navíc se konečně uzdravil Ben White," uvedl trenér Arsenalu Mikel Arteta.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Jansson, Mee - Hickey, Baptiste, Janelt, Jensen, Henry - Mbeumo, Toney.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Magalhaes, Tierney - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.69 - 4.10 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - West Ham United  (neděle 15:00)
Souboj celků, které zatím zůstávají za očekáváním, nabídne zápas osmého kola Premier League mezi Evertonem a West Hamem United. Jak Toffees, tak Hammers mají na kontě čtyři body a jsou na sedmnáctém, potažmo osmnáctém místě.

Everton se loni do poslední chvíle strachoval o záchranu, ale zatím to nevypadá, že by se letos něco mělo změnit. Po šesti odehraných kolech je tento liverpoolský celek bez výhry, čtyři body získal čtyřmi remízami. Jediná z nich, kterou Toffees musí brát jako zisk, je ta poslední, v městském derby s Liverpoolem 0:0. Everton se zřejmě bude muset obejít bez své gólmanské jedničky Jordana Pickforda, který utrpěl svalové zranění. Kromě něj jsou ze zdravotních důvodů ze hry Mason Holgate či Andros Townsend. Manažera Franka Lamparda však čeká těžká výzva, jelikož Everton vyhrál jen jediné z předchozích deseti ligových utkání.

Loni sedmý celek Premier League a účastník Evropské konferenční ligy West Ham v domácí soutěži tápe. Hammers zatím dosáhli na jedinou výhru, ve Villa Parku triumfovali 1:0. Jinak však Moyesův výběr spíše strádá a zkušenému manažerovi může dělat úsměv na tváři pouze působení v evropských pohárech, kde jsou zatím jeho svěřenci stoprocentní, když nejprve porazili rumunské FCSB 3:1 a poté vyhráli v dánském Silkeborgu 3:2 a vedou svou skupinu.

Teď bude ale zapotřebí předvést něco podobného i na domácí scéně, aby "Kladiváři" utekli ze sestupových pozic. Proto budou muset navázat na poslední dvě vzájemná utkání, ve kterých Everton porazili 2:1 a 1:0.

"V téhle soutěži je každý zápas velmi náročný, do toho všechno okolo, atmosféra na stadionech. Kdo to zažil, pochopí. Teď máme dvě výhry za sebou a musíme si to vzít k srdci i do Premier League, protože současná situace není dobrá. Víme, že máme na víc, jen se nám zatím nedaří," uvedl Manuel Lanzini z West Hamu.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Begovic - Patterson, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Davies, Onana, Iwobi - Gray, Maupay, Gordon.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Kehrer, Zouma, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Paquetá, Fornals - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.39 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (sobota 13:30)
Wolverhampton Wanderers hostí v utkání osmého kola Premier League Manchester City. Domácí minule poprvé vyhráli a jsou čtrnáctí, hosté jsou na druhé příčce jeden bod za prvním Arsenalem.

Wolves po rozpačitém vstupu do nového ročníku v minulém kole konečně zabrali a na domácím stadionu porazili Southampton 1:0. O výhře svého celku rozhodl v úplném závěru prvního poločasu Daniel Podence. Předtím Vlci třikrát remizovali a dvakrát prohráli pouze o gól, v jejich duelech zatím padlo pouze sedm branek. Kouči Bruno Lagemu chybí kvůli poranění kolene dva fotbalisté, obejít se musí bez Portugalce Chiquinha a Rakušana Saši Kalajdžiče. V posledních šesti domácích vystoupeních Wolverhampton dokázal vyhrát pouze jediné, v letošním ročníku je spolu s West Hamem nejméně skórujícím týmem se třemi góly za šest utkání. To by mohl změnit příchod nejnovější posily Wolves, kterou je Brazilec reprezentující Španělsko Diego Costa, dvojnásobný vítěz Premier League.

Manchester City v týdnu zvládl náročnou otočku s Dortmundem v základní skupině Ligy mistrů, když díky brankám Johna Stonese a Erlinga Haalanda vyhrál 2:1. Druhý jmenovaný je po letním příchodu do klubu v obrovské střelecké pohodě, v lize se v šesti zápasech trefil desetkrát, mezi evropskými velkokluby třikrát a v obou soutěžích vede tabulku střelců. Někdy však ani jeho gól nepomůže Citizens k vítězství, s Aston Villou stačil pouze na remízu 1:1, protože se za domácí trefil Leon Bailey. Trenér Pep Guardiola se v Lize mistrů blíží k jednomu stu vyhraných zápasů v roli kouče, což se zatím povedlo pouze Siru Alexi Fergusonovi (102 výher) a Carlu Ancelottimu (100). Nyní musí čekat, jak se vyvine zdravotní stav dvou jeho obránců Aymerica Laporteho a Kylea Walkera, což jsou pro zkušeného španělského manažera důležité defenzivní pilíře. Jinak v lize City neprohráli už jednadvacet duelů v řadě a na Molineux Stadium před pěti měsíci vyhráli 5:1, když se čtyřikrát trefil Kevin De Bruyne.

"Neměli jsme moc času na přípravu, ale na náročný program se musíme adaptovat. Kyle Walker se stále zdravotně zlepšuje, ale nevypadá to, že by měl být na příští kolo připravený. To Aymeric Laporte je zpět v tréninku, na zápasové vytížení to ale zatím také nevidím. Kalvin Phillips už by měl být v pořádku, proti Borussii už dostal pár minut," uvedl trenér Manchesteru City Pep Guardiola.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Nouri - Nunes, Neves, Moutinho - Neto, Jiménez, Podence.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Akanji, Gómez - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Silva, Haaland, Foden.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.80 - 5.65 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Newcastle United se v utkání osmého kola Premier League střetne s Bournemouthem. Domácí, kteří cílí na postup do evropských pohárů, jsou zatím až jedenáctí. Hosté jsou na tom bodově stejně, v tabulce o dvě místa hůře.

Magpies zatím nepředvádí to, co by si vedení klubu představovalo. Po úvodní výhře 2:0 nad nováčkem z Nottinghamu totiž přišly hned čtyři remízy a porážka 1:2 s Liverpoolem. Bohatí majitelé přivedli do týmu spoustu zajímavých posil v čele s anglickou reprezentační jedničkou Nickem Popem, což odnesl Slovák Martin Dúbravka, kterého Newcastle půjčil do Manchesteru United. Už dvakrát domácí připravil o vítězný gól v letošním ročníku videorozhodčí, naposledy při remíze 0:0 s Crystal Palace. Poprvé pod vedením kouče Eddieho Howea tak Magpies nevyhráli v lize pět po sobě jdoucích utkání. Doma je však Newcastle silný a z poslední třinácti zápasů zde prohrál jen jednou.

Bournemouth si minulým vítězstvím 3:2 na půdě Nottinghamu Forrest spravil chuť a připsal si velmi cenné body. O’Neilův výběr navíc o přestávce prohrával 0:2, obrat poté zařídili Philip Billing, Dominic Solanke a Jaidon Anthony. Cherries by však nutně potřebovali zlepšit defenzivu, protože momentálně jsou celkem s nejvíce obdrženými brankami v celé soutěži, inkasovali už osmnáctkrát, polovinu gólů však dostali od Liverpoolu. Bez ohledu na to jde o nejhorší zápis po šesti kolech v historii. Zastupující trenér Gary O’Neil se navíc musí nyní obejít bez trojice zdravotně indisponovaných. Kvůli nemoci nezasáhne do utkání David Brooks, kvůli zranění Ben Pearson a Joe Rothwell. Na výhru s Newcastlem čeká Bournemouth od roku 2017, naposledy prohrál 1:4.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Targett - Willock, Guimaraes, Joelinton - Almirón, Isak, Fraser.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Kelly - Fredericks, Cook, Lerma, Tavernier - Christie, Billing - Solanke.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.82 - 8.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Leicester City  (sobota 18:30)
Tottenham Hotspur vyzve v zápase osmého kola Premier League Leicester City. Spurs musí být i přes dvě menší zaváhání s třetím místem spokojení, Foxes však zažívají sezonu hrůzy. Mají jeden jediný bod a krčí se na poslední příčce.

Že nesmí Tottenham usínat na vavřínech mu v minulém klání druhého kola základních skupin Ligy mistrů ukázal portugalský Sporting. Ten díky výhře 2:0 vede tabulku grupy D, Spurs jsou díky vítězství 2:0 nad Marseille druzí. Prohra v hlavním městě Portugalska byla o to hořčejší, že kohouti obě branky inkasovali až po 90. minutě. V Premier League Conteho svěřenci ještě přemožitele nenašli, naposledy díky trefám Hojbjerga a Kanea porazili 2:1 Fulham. Italský trenér Londýňanů má momentálně k dispozici téměř celý kádr, kvůli poraněnému lýtku je mimo akorát Lucas Moura. Spolehnout se nyní může na Harryho Kanea, Leicester je totiž jeho oblíbeným soupeřem, jelikož do jeho sítě nasázel už devatenáct branek, nikomu jinému více nedal.

"Podle mě pro ně momentální tabulka není spravedlivá, protože mají velmi dobrý tým. My se musíme mít na pozoru a rozhodně k utkání nesmíme přistoupit tak, že když hrajeme s posledním, tak to půjde samo. To by se nám totiž mohlo hrubě nevyplatit. Mají skvělého trenéra Brandona Rodgerse, který má za sebou spoustu úspěchů a věřím, že je opět pozvedne," líčil trenér Tottenhamu Antonio Conte.

Leicesteru se zatím letos vůbec nedaří a kromě úvodní remízy 2:2 s Brentfordem všechno prohrál. Není se tak čemu divit, že jsou Foxes druhým nejčastěji inkasujícím týmem hned po Bournemouthu, dostali už šestnáct gólů. Naposledy jich bylo dokonce pět, Brighton svého soupeře převálcoval 5:2, cenu útěchy za Leicester zařídili Kelechi Iheanacho a Patson Daka.

Trenér Brandon Rodgers, o jehož dalším setrvání v klubu pochybuje čím dál více fanoušků, se aktuálně musí obejít bez Angličana Ryana Bertranda a Portugalce Ricarda Pereiry. První jmenovaný má problémy s kolenem, druhý s achilovkou. Pro klub každopádně nyní jde o nejhorší start do soutěže v historii, a to na jakékoliv úrovni. Leicester pod vedení Rodgerse zatím nikdy neskončil hůře než osmý.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Perisic - Richarlison, Kane, Son.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Justin, Faes, Evans, Thomas - Tielemans, Soumaré, Dewsbury-Hall - Maddison, Vardy, Barnes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.55 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (pátek 21:00)
Po týdenní pauze se v pátek vrací anglická Premier League, na programu je duel Gerrardovy Aston Villy se Southamptonem. Domácí fanoušci nejsou spokojeni s výsledky ani s předvedenou hrou svého týmu, a tak je Steven Gerrard jedním z nejvíce ohrožených trenérů v lize.

Villans naposledy v Premier League vyhráli před více než měsícem proti Evertonu. Následovaly tři prohry, v posledním kole se však postarali o senzaci kola, když o body obrali mistrovský Manchester City. Villa se nachází po šesti odehraných kolech až na sedmnácté příčce, a tak nutně potřebuje nabrat zpátky ztracené sebevědomí a se svým pátečním soupeře vyhrát. Gerrard na tiskové konferenci zmínil, že Hasenhüttlův projekt na něj dělá již dlouho dojem, ocenil zejména jeho práci s mladými hráči. "Bude to pro nás náročné utkání, nicméně náš cíl je jasný, a to zisk tří bodů," dodal bývalý anglický reprezentant.

Southampton byl mnohými před sezónou pasován na jednoho z největších adeptů na sestup. Mladý tým však vstoupil do tohoto ročníku poměrně dobře, se ziskem sedmi bodů se nachází na dvanácté příčce. Po výhře nad Chlesea však v minulém hraném kole nepředvedli svěřenci Hasenhüttla dobrý výkon na Molineux, na branku Wolves vystřelili pouze jednou a prohráli nejtěsnějším možným rozdílem. Rakouský kormidelník The Saints přiznal, že se vždy těší do Villa Parku, a to i přesto, že v minulé sezóně tady jeho svěřenci prohráli vysoko 0:4.

Gerrard nemůže počítat s dlouhodobě zraněným Diegem Carlosem ani s polským stoperem Janem Bednarekem, který je v Aston Ville na hostování právě ze Southamptonu. V minulém utkání se navíc zranil krajní obránce Matty Cash. Na straně hostí absentují Valentino Livramento s Romeem Laviou, do sestavy naopak možná prorazí nová posila Duje Ćaleta-Car.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Young, Konsa, Mings, Digne - Luiz, Kamara, McGinn - Bailey, Watkins, Ramsey
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Bella-Kotchap, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Maitland-Niles - Elyounoussi, Aribo, Djenepo - Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.61 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Nottingham Forest - Fulham FC  (pátek 21:00)
Program minulého kola Premier League byl v reakci na smrt britské královny Alžběty II. odložen, a tak se anglická nejvyšší soutěž vrací až tento víkend po více než týdenní pauze. Neúplné osmé kolo otevře v pátek večer souboj dvou nováčků, na City Ground se střetne Nottingham Forest s Fulhamem.

Domácí The Reds byli v letním přestupovém období s přehledem nejaktivnějším britským klubem - přivedli 22 nových hráčů. V ligové tabulce se to však zatím neodráží, když po šesti kolech mají na svém kontě jen 4 body a náleží jim předposlední příčka. Naposledy podlehli Bournemouthu, který dokázal otočit skóre zápasu z 0:2 na 3:2. Formu chtějí najít v pátečním utkání, loni v Championship je však na tomto stadionu Fulham porazil vysoko 4:0.

Londýnský klub navíc začal sezónu 2022/23 velmi dobře, když o body obrali kromě Liverpoolu také třeba Brighton či Wolverhampton. Na svém kontě mají zatím jen dvě prohry, a to obě z londýnských derby, shodně 2:1 prohráli na půdě Arsenalu a Tottenhamu. Největší zbraní Fulhamu není nikdo jiný než srbský snajpr Aleksandar Mitrović, který vstřelil již 6 ligových branek. Tato statistika z něj dělá druhého nejlepšího střelce soutěže, lépe na tom je jen jeden hráč, a to Erling Haaland.

Nottinghamu bude chybět trojice Mangala, Niakhaté a Richards, hostující trenér Marco Silva nemůže naopak počítat s křídelníky Solomonem a Wilsonem.
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Worrall, Cook, McKenna - Williams, Yates, Kouyaté, Lodi - Gibbs-White - Awoniyi, Johnson
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Adarabioyo, Ream, Mbabu - Reed, Palhinha - Decordova-Reid, Pereira, Kebano - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.51 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC650114:715
2.Manchester City642020:614
3.Tottenham Hotspur642012:514
4.Brighton & Hove Albion641111:513
5.Manchester United64028:812
6.Chelsea FC63128:910
7.Liverpool FC623115:69
8.Brentford FC623115:99
9.Leeds United622210:108
10.Fulham FC62229:98
11.Newcastle United61417:67
12.Southampton FC62137:107
13.AFC Bournemouth62135:187
14.Wolverhampton Wanderers61323:46
15.Crystal Palace61327:96
16.Everton FC60424:64
17.Aston Villa61145:104
18.West Ham United61143:84
19.Nottingham Forest61144:144
20.Leicester City60158:161
Zbývající zápasy
17.09. 16:00Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (zápas odložen)
18.09. 15:00Manchester United - Leeds United (zápas odložen)
18.09. 17:30Chelsea FC - Liverpool FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (283)

Přidat komentář
tuny

Jak to bude s těmi odloženými zápasy a Fantou? Dostanou ty body až se to odehraje zpětně i když je třeba v mezidobí vyměním nebo je teď prostor na nějakou divokou kartu?

Reagovat
nani92

nie, ak si hráčov necháš, tak budeš mať tento week menej bodov...a potom vo weeku, v ktorom sa budú zápasy dohrávať, tak budeš mať bodov viac, lebo tí hráči budú mať 2 zápasy za jeden week

Reagovat
tuny

no a když je v mezidobí vyměním, tak za ně v tom dohrávaném kole žádné body nedostanu, jo?

Reagovat
nani92

jasné, že nie ..ja som napriklad využil Free Hit, a na toto kolo som hráčov, ktorí nehrajú vymenil a dalšie kolo ich mám naspať bez straty bodov

Reagovat
Cobra

Není lepší udělat dva transfery, další kolo si vzít ty hráče zpět a free hit využít při kole, kde budou dohrávky, tedy dvě kola v jednom fantasy okně? Zkouším na to jít logisticky, normální fantu hraju okrajově.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi na tom kolik hracu ti tento tyden hraje. Je zbytecny hrat FH, kdyz dokazes s transferema postavit 10-11 hracu. Pokud jich ale mas jen 6-7, tak FH dava smysl. Obecne ale ano, plati to co rikas. FH je nejlepsi hrat v ramci dvojitych tydnu.

Reagovat
nani92

však ja nevravím, že moja taktika je dobrá, preto nehrám money league ale na druhej strane nevieš, kedy sa budu tie zápasy dohrávať, je dosť možné, že nie všetky budu v rovnakom Weeku, takže takto mám istotu tohoto weeku..a mne tých hjráčov nehrá dosť

Reagovat
JohnnyBravo

ETH o repre pauze:

"Je to velmi užitečné. Během přestávky máme mnoho naplánovaných schůzek. Musíme zlepšit strukturu klubu a věci kolem něj"

Že by se vážně blískalo na lepší časy? Konečně člověk na svém místě

Reagovat
kissak

pokud se bude blískat pak to nebude s mufanama zase tak moc vážné

Reagovat
SunFells

13:28 Arteta manažerem měsíce

Damn

Reagovat
kissak

však proč ne, zaslouženě

Reagovat
SunFells

To ocenění má kletbu.

Reagovat
Ligter

i Ole ho vyhrál. a už za tři roky ho vyhodili

Reagovat
SunFells

Arteta mezitím co posíral Oleho a Lampse to vyhrál už několikrát, traduje se to kvůli následným výsledkům, ne vyhazovům.

Reagovat
Gunner14

It isn’t known to many but Arteta is so intelligent that even back in 2012, when Pep was in charge of *that* Barça team, and Arteta was still a footballer at Arsenal, just 30-years old, Pep was calling Arteta to ask for advice about certain tactics and strategic setups.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
EZ

Pred zápasom s Arsenalom?

Reagovat
Mönchengladbach

Nehráli proti sobě.

Ale když už, tipnul bych semifinále LM proti Chelsea, kde to Barcelona nakonec projela, aby pak Chelsea v legendárním finále "přejela" Heynckesův Bayern přímo v Mnichově.

Reagovat
ashburtongrove

Tak zas bych brzdil

Reagovat
Salfovic

Jakej je důvod těch odložených zápasů ?

Reagovat
SunFells

Brighton kvůli nějaké práci na železnici a zbytek furt kvůli královně.

Reagovat
Salfovic

A co to je za blbost, že si to kvůli tomu někdo odkládá a někdo ne? To nedává vůbec smysl.

Reagovat
JohnnyBravo

Třeba zápas United - Leeds je odloženej, protože je zařazenej do rizikovější skupiny a vyžaduje vyšší bezpečnostní opatření, který neni policie kvůli pohřbu schopná zajistit.

Reagovat
Salfovic

Aha, dík

Reagovat
Mastný Chobot

Pôvodne to malo byť posunuté kvôli štrajku. Ten bol odvolaný kvôli kráľovninmu exitu, ale bolo to na poslednú chvíľu, tak už to nechali tak, viď

https://www.sportingnews.com/us/soccer/news/why-was-brighton-vs-crystal-palace-postponed-premier-league/j026jsksimybslnjbilum3xk

Reagovat
fellaininho

Tak údajně chce majitel Vegas Golden Knights koupit Bournemouth FC

Reagovat
Miguel19

Willian už rozdává fotbalovou radost.

Reagovat
Coutinho10

reziroval obrat

Reagovat
Coutinho10

slusny KO pro Nottingham

Reagovat
O.Giroud

a Mitro nic

Reagovat
Coutinho10

klasika a ani Pereira

Reagovat
Minister

Samozrejme, že som si vybral sledovať Villa-Soton a v druhom zápase padne 5 gólov.

Reagovat
Coutinho10

proto musis sledovat oba matche

Reagovat
oli9

Beckham

Reagovat
eder

Ejhle Káně!

Reagovat
Kinky7

To by sloooo

Reagovat
Greny

Strašný dělo ten Haaland

Reagovat
Salfovic

Slušná střela na slabší nohu

Reagovat
eder

Villans to posledně docela vyšlo...

Reagovat
Coutinho10

mohlo bejt vic golu, i od Coutse tam byly dobry pokusy, ale hlavni 3 body

Reagovat
Miguel19

Lol co to je za magora..

Reagovat
Sztanda

Ty kraso takové kung-fu teď

Reagovat
Salfovic

Pěkně ho sundal

Reagovat
Greny

Má štěstí že je furt muž

Reagovat
Mastný Chobot

ten má 21 rokov? však vyzerá na 33

Reagovat
Freedo

Vypadá na těch 21 v poho

Reagovat
Firkraag

Proč rozhodčí nevyhodí i ty dementy, co tam na něj zblízka řvou? Nezavedli kdysi pravidlo v PL, že se nesmí hráči sbíhat kolem rozhodčího?

Reagovat
eder

Snad bys nechtěl fotbal bez dementů, to by tě nebavilo...

Reagovat
Firkraag

Na tom něco je

Reagovat
ttopi

Reagovat
O.Giroud

skdoa, ze dnes neni k dispo Costa.

Reagovat
Čenda

Premier League bez Spurs? Ale proc ne. Ba-dum-tss.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kinky7

ta obrana s Diasem a bez nej je sileny rozdil

Reagovat
diastan

Reagovat
MCFC_8

Ale 2.polcas prvych 20 minut slabota z nasej strany, hrali sme lepsie 11 na 11 ako presilovku...az po gole na 0:3 sa na to zas dalo pozerat

Reagovat
Bandita_Harry

Vyzera to tak ze Salahov rekord bude minimalne v ohrozeni

Reagovat
kissak

Zatím mi to připomíná zápas proti CP, jestli nebudeme lepší v zakončení pak můžeme na plný bodový zisk zapomenout.

Reagovat
Kixi Syhimour

to je mi začátek

Reagovat
kulych

Calamity Sanchez v akci uz po 3 minutach

Reagovat
jk

Obdržený gól po 10 hodinách s ním v sestavě, not bad.

Reagovat
kulych

Ten chlap je casovana bomba. On udela spoustu dobrych zakroku a pak to v dulezitem momente strasne pokazi. Pokud chceme hrat o titul, tak nemuzeme mit tak takto chybujiciho obrance.

Reagovat
masly008

o titul?

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Sanchez zdaleka není ztělesnění top obránce PL. Ale tahle penalta byl úplný joke, však ten borec tam tu nohu dá úplně nesmyslně mimo směr svého pohybu jen aby ho Sanchez trefil

Reagovat
kulych

To si nemyslim, penalta to byla jasna a Sánchez jich uz nemalo za svou kariéru u Spurs takto způsobil

Reagovat
jk

https://dubz.co/v/pdp3cb na tom posledním záběru je to vidět nejlíp

Reagovat
Frony

Jde tam vidět, že je to 100% penalta

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Však to ten kašpárek taky odpískal. O tom, že by to odpískal neměl tady nikdo nepíše

Reagovat
Frony

A co na tom byl teda joke?

Reagovat
jk

Že by Sanchez byl nějaký extra imbecil kvůli tomu PK. Zákrok to byl debilní, ale tomu kontaktu když viděl, že je prostě pomalej se chtěl vyhnout. Borec z Leicesteru si pro ten kontakt teda šlápl vedle.

Reagovat
Frony

Taky si nemyslím, že by to Sanchez udělal nějak dementně Justin dal nohu chytře před balón.

Reagovat
O.Giroud

a za toto superov tim dostane taku sancu na gol, akou je penalta. Sa cudujem, ze to vo futbale este nikoho nesere

Reagovat
jk

Dokonce tu penaltu museli opakovat, když ji Tielemans nedal

Reagovat
jk

Super standartka

Reagovat
masly008

Jako super centr, ale proč do toho nejde golman když je to metr od brány?

Reagovat
O.Giroud

lebo je to brankar pre League One

Reagovat
jk

Ten Simon Hooper teda nebude zrovna můj oblíbený rozhodčí.

Reagovat
O.Giroud

Sonik zasluzis si lepsie

Reagovat
Jesfey

Ten dostává mnohem víc, než si zasluhuje.

Reagovat
O.Giroud

dnes by dal hattrick

Reagovat
Jesfey

Možná, ale stejně by byl nejhorším hráčem na hřišti.

Reagovat
jk

A ty nejhorší fanoušek u televize

Reagovat
Jesfey

Kvůli pěknému gólu z dálky svůj názor nezměním. V můj prospěch hovoří všechny zápasy letošní sezóny a ne, že by se jeho hra změnila oproti té minulé, akorát přestal dělat i tu jedinou věc, ke které byl užitečný.

Reagovat
jk

Blah blah blah

Reagovat
Jesfey

Pokud je tvým měřítkem tento Leicester, tak budiž.

Reagovat
O.Giroud

ono tiez by som z toho moc neskakal, skor by ma prekvapilo keby ho tomuto Leicesteru nedal nez to, ze ho dal ale ze to stihne ako striedajuci hrac som necakal no

Reagovat
Jesfey

Tak snad ho dá příště i v základní sestavě proti čerstvým obráncům Arsenalu. Tolik šancí a prostoru proti nim nebude mít jako proti Leicesteru.

Reagovat
jk

Pokud je tvým měřítkem letošních 6 zápasů, tak budiž.

Reagovat
Radin

Však dal

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

baba Vanga vibes

Reagovat
O.Giroud

Sessegnon to je babovka

Reagovat
Frony

Maddison

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je Spence o toľko horší hráč ako Sessegnon? Prečo? Perišič LWB a Spence RWB.

Reagovat
Cobra

Fakt mě Conte začíná srát.

Reagovat
Orlandiiik

Sessegnon nemá nic navíc, fakt šílenost..

Celkově mě Contejnerball začíná fakt srát, je to nuda to sledovat

Reagovat
vicinda07

Tvl Bentancourovi by som taku facku prisolil ked v 5 minute ked sme vybojovali loptu mal priestor a stal a este gestikuloval ze hrajme to dozadu... Ale tak asi hrac pre conteho... Standartky mame luxusne, inak sme o triedu horsi ako posledny team v tabulke... O Sacnhezovi som sa vyjadril uz tolkokrat ze asi uz to nema zmysel a o Sessegnonovi uz zacinam pochybovat coraz viac ze v nom nieco je

Reagovat
matZz

Ahoj z Tottenham Hotspur Stadium! Po prvnim poločase to hodnotit fakt jako zážitek 10/10. Fakt doporucuju.

Jinak z tribuny penalta jasná, bohužel jsem nestihl proč neuznali 3. gól. Faul na brankáře?

Reagovat
Frony

Pískl faul na brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

užívaj

Reagovat
hefy

Kde sedíš? Byl jsem za bránou a bylo to neskutečný.

Reagovat
masly008

ano jasný faul na golmana.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mates_Matesović

Užívej, novej stadion je fakt super

Reagovat
Referee©

Jsem tu taky

Reagovat
jk

6x oslava gólu a ještě k tomu chycená penalta, super zápas na návštěvu

Reagovat
matZz

Proti Leicestru jsou to vždycky nejlepší zápasy, nevybral jsem to náhodou akorát teda co mě hodně zklamalo: dvě minuty po konci zápasu a Harry Kane už tleská jen poloprázdným tribunám, zbytek týmu jde jen tak aby se neřeklo,

Reagovat
jk

Harry tohle fakt nefláká V tomhle ohledu jsem měl vždycky rád Deleho, jak i ostatní hráče strhnul k tomu děkování fans, rozdávali dresy a tak…

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
O.Giroud

ten Leicester je bida aj proti takymto slepicam

Reagovat
jk

Letos jasný sestup. Dostat od nich dva góly je fakt trapný.

Reagovat
O.Giroud

este ich moze nakopnut zmena trenera, ale uz to posobi ze aj majitelia maju v pecku

Reagovat
Frony

Hlavně by měli vyřešit brankáře, Ward je otřesnej.

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Navíc po sezóně se jim úplně rozpadne kádr. Ti budou rádi za champ. A Rodgers je tam už fakt vyčpělej.

Reagovat
O.Giroud

Emerson wtf

Reagovat
O.Giroud

ci to bol zas Sess

Reagovat
Seagulls

FABRIZIO ROMANO:

Prebiehajú rokovania medzi Brightonom a Robertom de Zerbim. S talianskym manažérom je potrebné ešte prerokovať kľúčové body projektu.

Kvalitný futbal, dôvera mladých hráčov, dobré výsledky - preto Brighton vidí De Zerbiho ako ideálnu náhradu za Pottera

Reagovat
Frony

Tpč Son

Reagovat
O.Giroud

ach, zavidim kazdemu kto ma nalosovany Leicester v tomto obdobi

Reagovat
masly008

, do výměny trenéra je bude dávat každý.Hrozně špatní

Reagovat
Jesfey

Obávám se, že i s jiným trenérem tam nebude velký rozdíl. V zimě budou potřebovat posílit a po tomhle létě o tom nějak pochybuji, i když by ještě mohli využít peníze z přestupu Fofany, ale i tak tomu nějak nevěřím.

Reagovat
O.Giroud

ta brana asi bude velky problem ak Iversen nebude nejake prekvapenie. Ale nejaka kvalita tam stale je na to aby aspon to udrzanie ubojovali. Aj ked tento rocnik to vyzera asi na najzaujimavejsi boj o zostup

Reagovat
Jesfey

Kvalitu tam mají, ale o kom v lize se dá říct, že ji nemá? Dle jmen možná Everton, tam ale Lampardovi věřím.

Příští zápas hrají s Nottinghamem, s nimi jsou dle mého největší adepti na sestup. Kdo vyhraje, má podle mě šanci se udržet, a pokud zápas skončí remízou, budou do zimy na dně oba.

Reagovat
jk

Sonny krásný ❤️

Reagovat
Jordi Alba

Sony konečně

Reagovat
Rothbard

Leicester letos sestup? Ach jo, ten klub je tak sympatický.

Reagovat
Sales

Nevim no sympatický mi ten klub už nějak poslední dobou nepřijde v čele s mrdkou Vardym. Klidně ať spadnou

Reagovat
Nikikrew

Rodgers druhý vyhodený?

Reagovat
O.Giroud

uz pred sezonou bolo neskoro, ale neviem asi ma ako odstupne slubenu dceru majitela alebo neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

*třetí

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Orlandiiik

už ho poznávám kluka ušatýho

Reagovat
Nikikrew

Ten ľavý obranca Leicestru je v pohode?

Reagovat
Trapper

Ten Bosák je nejhorší komentátor na světě tvl..

Reagovat
Orlandiiik

♥ Sonnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy

Reagovat
jk

Sonyho odpověď všem

Reagovat
Mastný Chobot

15-year-old Ethan Nwaneri is with the Arsenal squad to face Brentford today. [@precbrown95] #afc

To je nejaka charita?

Reagovat
SunFells

Masakr. Ale myslel jsem že v Anglii se může hrát seniorský fotbal až od 16.

Reagovat
Nikikrew

Tvl v tom veku som tak hrával pogy

Reagovat
Golasso

pogy

Reagovat
Mastný Chobot

ale s 8-ročnými, nie?

Reagovat
Nikikrew

Pls ale vtedy už moja kariéra končila, každopádne viac-menej rovesníci

Reagovat
protiproudu

skončit na 8-ročných bych v 15ti nechtěl

Reagovat
Mastný Chobot

Tak dnes vraj bez Odeho

Reagovat
Euphael

Reagovat
masly008

Pokud bude Thomas tak je to menší ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ještě nezavřeli?

Reagovat
masly008

není za co, se s tím smiř.

Reagovat
jk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Golasso

ESR prý taky zraněný, něco souvisejícího s růstem . Snad dobře zaskočí Vieira

Reagovat
mr.Silver

Vieira time

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tierney - Vieira, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.

Reagovat
masly008

Nechápu proč už nehraje Tomi.Klidně místo Gabriela a White na střed nebo jakkoliv.

Reagovat
Taiger

White na střed, když je na věku výbornej a zároveň máme zdravýho Xhaku i Thomase?

Absolutně hloupý nesmysl

Reagovat
masly008

Myslel jsem na střed obrany místo třeba gabriela a Tomi na svůj post

Reagovat
Gunner14

Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey, Saka, Vieira, Martinelli, Jesus

Reagovat
Gunner14

Ta lavička Sousa, Smith, Nwaneri

Reagovat
Mastný Chobot

ten káder je šialene úzky. Ani nie 5 zranených a už sme v piči

Reagovat
Miguel19

Tak 5 zranění je dost na každý tým

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je to málo, ale nie je to ani toľko, aby sme mali na lavičke 3 hráčov s 0 štartami a 15-ročného kidda

Reagovat
mistr129

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Golasso

To je pravda, ale náš kádr je opravdu úzký na některých postech vzhledem k potřebě kvalitních a dostatečně zkušených náhradníků.

Reagovat
masly008

vždyť máme každý post zdojený

Reagovat
masly008

*zdvojený

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neon

Na arsenalský dlouholetý standard to dost málo.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Tá lavička je absolútne šialená

Reagovat
aramaki

Pls niekto stream? Dík.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mervin

Proč nestřílel Xhaka?

Reagovat
Nikikrew

Salibaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mervin

Saliba

Reagovat
Mastný Chobot

SALIBA THE MONSTER

Reagovat
Euphael

na na na na na na na Saliiiba

Reagovat
mistr129

yes

Reagovat
VasAFC

T t tddd tt

Reagovat
Trand

Salibaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

SALIBAAAA

Reagovat
LaVolpe

No myslím, že zlatá repre pauza.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka, Jesus, dokonalé

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUUS

Reagovat
Trand

Jesuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Trand

Granit krásně

Reagovat
Neon

Zrovna když jsem si říkal, že chybí Odegaard na nějakou překvapivou přihrávku do golovky.

Reagovat
VasAFC

Xhakinho

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Tak to uvidíš víc dělat Vieiru než Odegaarda.

Reagovat
Mastný Chobot

Rozhodca je špičkový zatiaľ

Reagovat
Nikikrew

Domaci totalne bezzuby (co som prekvapeny dost) ale je to najma zalohou kde Xhaka uplne bossuje midfield a je dnes pravym kapitanom muzstva. Sice futbalova nuda ale zapas s prehladom kontrolujeme a zasluzene vedieme.

Reagovat
masly008

Hodně pohodový poločas

Reagovat
LaVolpe

S Parteym ten střed vypadá úplně jinak. Za mě nejlepší hráč prvního poločasu.

Reagovat
masly008

Ale je neskutečné jak rozdílné výkony podává Xhaka s ním a bez něho.

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

chceš mi říct že když hraje se sambim nebo momem tak hraje takhle?

Reagovat
Taiger

Ano

Máslo dneska troll jak hrom

Reagovat
masly008

To nemělo být trolení, mně to tak prostě přijde že s thomasem hraje o dost lépe.

Reagovat
Nizzie

Samozřejmě s Thomasem hraje o něco lépe, ale že by to bez něj byl v konkrétním případě Xhaky tak velký rozdíl si nemyslím.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Trand

Pohodový zápas zatím. Brentford hraje velmi disciplinovaně směrem dozadu, ale dopředu neměli vůbec nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Veľmi dominantný výkon. Obrana a záloha šlapú, Saliba a Xhaka najlepší na ihrisku. Martinelli dozadu parádny, ale dopredu ma frustruje dnes.

Reagovat
Taiger

Xhaka zatím MOTM

Reagovat
SunFells

Nestává se že by Brentford někdo přejel v duelech, pěkně.

Reagovat
jk

Reagovat
FCSL

Tak snad nebude legendární Pepi Csaplár

Reagovat
acko_bez_naflusu

Arsenal skvěle

Reagovat
Mastný Chobot

Dúfam, že tam hodí Marquinhosa čo najskôr

Reagovat
Taiger

Není kam spěchat s ním, pokud dáme 3., tak jo, za tohodle stavu ať tam je ten stávající tým co nejdýl

Reagovat
Nizzie

Vieira pojď mi.

Reagovat
Nikikrew

Vieiraaaa

GG WP

Reagovat
Mastný Chobot

oh yes to je gólik

Reagovat
Tommy the Gunner

VIEIRAAAAA

Reagovat
Trand

Vieiraaaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

Bernardo Vieira

Reagovat
Gunner14

Vieiraaaaa blazen

Reagovat
Taiger

Fabio je sheesh

Reagovat
Neon

To ticho, jak letěl míč

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
Trand

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka

Reagovat
acko_bez_naflusu

Saliba neskutečný přehled

Reagovat
Trand

Jesus je skvělý, Zinch je skvělý, ale stejně mám největší radost ze Saliby

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Mastný Chobot

toho komentátora z Canal+ mám rád, má dobrý prehľad a všetko, ale "Gabriel Magales" nech si strčí do riti

Reagovat
Nizzie

A jeho neustále "mimoriadně" a "mekučký", asi si z toho udělám příště chlastací hru, protože něco minoriadneho udělá někdo za zápas tak 10x.

Reagovat
Golasso

Mně přijde jako latentní slepice, jestli si ho teda nepletu s nějakým podobně znějícím Slovákem. Když prohráváme, tak celkem často vypínám zvuk.

Reagovat
Nizzie

To si ho asi pleteš, tenhle týpek je kromě mimořádně častého užívání slova "mimořádný" úplně v pohodě. Naopak umí i věcně zhodnotit co se povedlo a co ne.

Reagovat
Frony

Matúš je jednoznačně nejlepší cz/sk komentátor

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

"Řemeslně" určitě, já mám jenom prostě pocit, že k nám nechová kdovíjaké sympatie

Reagovat
Frony

Je k nám docela dost přísný

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Je to možný, že si ho pletu nebo mi to jen přijde, ale když prohráváme, tak si tam nad kterýmkoliv soupeřem div nepohoňkává a když vyhráváme, tak je to jen takové vlažné zhodnocení, "jak jsme teda jakože celkem dobří no ..." .

Reagovat
Bayern +

WHU je o 15:15, nie?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Trand

Proč nestřídá?

Reagovat
acko_bez_naflusu

Partey pro mě muž zápasu Hned za ním Xhaka a Saliba

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, to bol záber na Teda Lassa?

Reagovat
Trand

Jj a jeho asistent vedle

Reagovat
Neon

Jo, i Coachem Čekal bych ho ale spíš v Leicestru, tam se brzy uvolní místo.

Reagovat
ashburtongrove

Hlavne na Coache

Reagovat
Gunner14

Coach je totiž fanda Arsenalu

Reagovat
acko_bez_naflusu

Ten Jesus to je hrozně nepříjemná vosa v každým souboji pro zadáky

Reagovat
Trand

Hráč mladší než Emirates Stadium

Reagovat
acko_bez_naflusu

15 let

Reagovat
acko_bez_naflusu

Kdo byl do teď nejmladším?

Reagovat
Liveral

U nás myslím Cesc, celkově v PL netuším

Reagovat
mistr129

Elliott

Reagovat
Frony

Harvey Elliott

Reagovat
Nizzie

A zítra písemka z matiky

Reagovat
Seydou Doumbia

je nějaký limit, kdy můžeš nastoupit do profi zápasu za áčko nebo tam můžou poslat i pětileté mimino?

Reagovat
ashburtongrove

V jakym svete je petiletak mimino?

Reagovat
Seydou Doumbia

to neber doslova, kdyby ho nasadili mezi dospělými tak je to miminko

Reagovat
Coutinho10

West Ham team to face Everton: Fabianski, Coufal, Zouma, Kehrer, Cresswell, Rice, Soucek, Fornals, Paqueta, Bowen, Antonio

Subs: Areola, Scamacca, Lanzini, Downes, Cornet, Dawson, Ogbonna, Benrahma, Emerson

Reagovat
Talker

Everton zatím hodně slušnej

Reagovat
DieFohlenBMG

zase hrajou jak vopařený čuráci

Reagovat
Manik...

Coufal tragický

Reagovat
VTID94

Práveže Bowen pred ním je tragický a Coufal hasi co môže...

Reagovat
kolouch

Neřekl bych, že víc než zbytek týmu

Reagovat
DieFohlenBMG

neřekl bych, spíš u Součka poslední dobou trnu pokaždý, když je u balonu

Reagovat
Manik...

Je fakt, že po tom co jsem to napsal, se zvedl

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten Paqueta je tam zatím úplně k hovnu

Reagovat
O.Giroud

to je hrozny futbal, ved si borci ani z jedneho timu nevedia prihrat

Reagovat
kolouch

Zatím děs běs. Plno nepřesností, ani náznak nějaké akce ani jednoho z týmů. Paqueta zatím nejhorší hráč na hřišti, špatný byl už v obou předchozích zápasech KL

Reagovat
Csaplárova past

Snad to Everton dokáže udržet. Kdyby nekolabovali v těch závěrech, tak jsou v tabulce úplně jinde

Reagovat
opretis

není ten Scamacca tak trošku kunda?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

meno tvarovalo jeho charakter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele