Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Musíme se zlepšit, říká sparťanský střelec

Roman Horák © hcsparta.cz

Sparta Praha v 1. kole Tipsport extraligy prohrála 2:4 s Mladou Boleslaví, mezi její střelce se zapsal Roman Horák. Sparťanská hvězda se zkušenostmi z NHL ví, že v příštím utkání musí se svými spoluhráči zabrat.

Roman Horák v zápase s Bruslařským klubem snižoval v první třetině na 1:2 z pohledu Sparty, druhou branku Pražanů pak vstřelil David Vitouch. Mladá Boleslav nicméně pálila přesněji a měla i více ze hry, takže zvítězila zcela zaslouženě.

"Neodehráli jsme dobrý zápas. Nechtěli jsme přijet a prohrát, ale utekl nám začátek a Boleslav měla lepší pohyb. Z něho následně pramenily naše fauly, čímž se zápas překlopil na jejich stranu," uvedl Horák.


Roman Horák.

Faulů bylo moc, ví Horák

Pomalý start ze strany sparťanů podle něj rozhodl. "Začátek byl pro zápas klíčový, ale je to první zápas. Sezona bude ještě hodně dlouhá a hned v neděli máme šanci první porážku odčinit," sdělil v rozhovoru pro hcsparta.cz.

Na výsledku se podle něj podepsaly i četné fauly Sparty. "Těch se musíme vyvarovat v první řadě, protože jsme jich měli opravdu hodně," uvědomoval si po zápase někdejší hráč Calgary Flames či Edmontonu Oilers.

"Musíme zlepšit také hru v útočném pásmu, ale jak jsem říkal, sezona je dlouhodobý proces. Čeká nás ještě hodně práce," řekl Horák, který v minulosti působil i v ruském Viťazu Podolsk či švédském Växjö Lakers.


V reprezentačním dresu.

Horák pochválil sparťanské příznivce

Spartu v příštím kole čeká první domácí utkání v novém ročníku. "Samozřejmě se těšíme! Věřím, že předvedeme před našimi fanoušky mnohem lepší výkon a spravíme si po nepovedeném zápasu chuť," prohlásil zkušený útočník

Ten neopomněl fanoušky Sparty pochválit i za jejich support v přípravných duelech pražského celku. "V přípravě nás skvěle podporovali, takže věříme, že nás zase podpoří ve velkém počtu," dodal Horák.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
101.5 ms