Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Manažerka Sparty: Chceme se zlepšovat a překonávat rekordy

Barbora Snopková Haberová © hcsparta.cz

Sparta Praha sice do nového ročníku nevstoupila nejšťastněji, když prohrála s Mladou Boleslaví, její cíle však zůstávají vysoké. Nebo lépe řečeno ty nejvyšší. Promluvila o nich generální manažerka Barbora Snopková Haberová.

Jaké tedy cíle Sparty v nové sezoně jsou? "Poslední roky jsme vždy došli o kousek výš. Loni jsme skončili až ve finále, kde se nám podařilo ve všech utkáních vyprodat O2 arenu," uvedla Snopková Haberová pro hcsparta.cz.

"Stále se chceme zlepšovat. Nezříkáme se role, která je pro Spartu historicky daná. Být jedním z jasných favoritů na titul," nechala se slyšet blonďatá generální manažerka HC Sparta Praha.


Pražské Spartě šéfuje žena.

Zaplněná O2 arena by měla být pravidlem

Jedním z hlavních sezonních cílů bude i pravidelně vyprodaná O2 arena. "Chceme být tou nejlepší volbou, kam se jít v Praze bavit. Velký průzkum mezi fanoušky nám ukázal, že oceňují zábavu a skvělou atmosféru v hale. Letos to bude ještě větší showtime," slibuje Snopková Haberová.

Sparta drží rekord v extraligové návštěvnosti, v sezoně 2019/2020 na ni v průměru chodilo 10.330 fanoušků na zápas. Co na to manažerka? "Je to pro nás určitě výzva. Rádi bychom se tomuto číslu nejen přiblížili, ale také ho i překonali," řekla.

"Věřím, že pokud do sezony znovu nezasáhne pandemie, je v silách našeho klubu vlastní rekord pokořit. Rekordy jsou přece od toho, aby se překonávaly," prohlásila usměvavá manažerka.


Barbora Snopková Haberová.

Speciální zápasy budou a nebude jich málo, hlásí Snopková Haberová

Jsou letos na programu nějaká speciální utkání? "Nemyslíme pouze na budoucnost, ale vážíme si úspěšné sparťanské historie. Na podzim po pěti letech opět rozšíříme Klub legend o jména pěti velkých sparťanů," prozradila Snopková Haberová.

"Sezonou nás navíc provede jedna z největších ikon klubu, bývalý skvělý útočník a vítěz tří Stanley Cupů Jiří Hrdina. Samozřejmostí budou i zápasy věnované úspěšným projektům Sparťanská krev a Sparta vzdává hold," dodala na závěr.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
129.2 ms