Ondřej Sokol si při natáčení filmu Slovo zažil krušné chvíle. „Speciálně tebe jsem týrala,“ řekla režisérka

Na premiéře filmu Slovo to pěkně vřelo a slov bylo vyřčeno víc než dost. Například herec Ondřej Sokol (50) si postěžoval na natáčení plné šikany od režisérky Beaty Parkanové. Opravdu na něj byla režisérka tak drsná?

Slavnostní premiéra filmu Slovo proběhla v Lucerně a součástí bylo povídání s filmovou delegací. Když Ondřej Sokol promluvil o týrání na place, všichni zůstali zírat.

Slova se však chopila režisérka, která by měla mít veškerou adresu na triku.

,,Tebe jsem zrovna speciálně týrala. Protože jsem se bála, abys nehrál blbě, aby jsem to viděla,“ prohlásila Beata Parkanová nejspíš s humorem, což zachytil Expres, avšak říct o herci na veřejnosti, že by mohl hrát špatně, není pro Sokola moc dobrá vizitka.

Dodala také, že jí někdo později přiběhl říct, že už Sokola sleduje příliš, že prý je celý nervózní. Sokol však svou nervozitu přiznal.

,,Ano je to tak. Jsem rád, že se i tyhle příběhy dostanou na veřejnost,“ postěžoval si Ondřej s tím, že je vděčný, že existují přátelé, kterým se může svěřit a zastanou se ho. Tím narážel na kolegy, kteří nejspíš režisérce popsali hercovo trápení a ta tak trochu ubrala na přísnosti.

Dle webu Totalfilm vypráví snímek Slovo příběh lidí, kteří se vypořádávají s událostmi po srpnu 1968. Uvidíme, jaký bude ve výsledku Sokolův výkon.

Zdroj: Expres, Totalfilm