Honor 50: Tenký rychlík se silnou baterií

Uvažujete o nákupu nového mobilu, nechcete za něj dávat nějaké horentní sumy, ale rádi byste nějaký výkonný přístroj? Pak je právě pro vás určen skvěle vybavený smartphone Honor 50. Tento model od společnosti Honor se vyznačuje poměrně velkým množstvím předností. Jakých, To vám prozradíme v následujících řádcích. Můžete si být jistí tím, že tenký vzhled není jedinou devízou tohoto chytrého telefonu.

Už samotné rozměry zaujmou

Bezesporu. Tenká konstrukce chytrého telefonu je určitě maximálně praktická a elegantní. Tloušťka telefonu činí pouhých 7,8 mm. Tomu pochopitelně odpovídá i mnohem nižší hmotnost než v případě některých jiných modelů. Telefon váží pouhých 175 gramů. Tato minimalistická čísla nejsou nijak vyvážena nějakými velkými negativy. Vždyť se stačí podívat na displej, který v pozitivním slova smyslu určitě překvapí. 120Hz displej je jednoduše fantastický. To ale není všechno.

Displej pod drobnohledem

6,57″ displej tak trochu narušuje menší prostor pro čelní kamerku, která je umístěna ve středu horní části. To ale vůbec nevadí. Když se navíc zmíníme o vynikající expresní 120Hz obnovovací frekvenci, zjistíte, že zobrazení šlape jako hodinky. Patrné je i zakřivení displeje po bocích zařízení, jež podporuje mnohem jednodušší a efektivnější ovládání.

Sázka na skvělé zobrazení a rozlišení

Fotografovat a natáčet s modelem Honor 50 můžete doslova ve velkém. 108Mpx hlavní kamera k tomu tento model jednoznačně předurčuje. Záběry jsou skutečně působivé. 4K provedení nadchne jakékoli milovníky krásných videí. Pozadu pochopitelně nezůstává ani fotografický modul. Ten se vyznačuje 108Mpx senzorem se solidní světelností f/1.9. Když se ke všemu přidá ještě 8Mpix širokoúhlá čočka a 5Mpx makro objektiv, není co řešit. Vynikající je také multi-video nahrávání. Různé režimy natáčení se mohou měnit během samotného zachycování snímků. Tím pádem budete mít jistotu, že výsledné video bude dokonalé podle vašich představ. Fast-motion, slow-motion, nebo klasika? To už je jenom na vás. Telefon všechny tyto režimy nabízí.

O rychlost aplikací se postará výkonný čip

Na jakékoli záseky a trhaný chod přístroje můžete zapomenout. Vždyť model využívá velmi výkonného a spolehlivého čipu Snapdragon 778G. Pokud budete chtít hrát nejnovější graficky náročné hry, nemělo by vám nic bránit. Realistická grafika a dokonalé efekty vás budou bavit pěkně dlouho.

Nenechá vás na holičkách

Tak tím si můžete být jistí. Už se vám nemusí zdát o tom, že potřebujete řešit rychlý důležitý hovor a mobil vám vypoví službu ještě předtím, než vytočíte číslo volaného. Baterie tohoto mobilu disponuje nadstandardní kapacitou 4 300 mAh, takže ve skvělé kondici vydrží velmi dlouhou dobu. A když už se baterie dostane do červených barev? Není problém, všechno vyřeší expresní nabíjejí rychlostí až 66 W. Do 70 % se nabije za pouhých 20 minut, kompletní nabití zabere 45 minut.

Bezpečnost a soukromí jako samozřejmost

Rozhodně nechcete, aby se do vašeho mobilního telefonu dostal někdo cizí a prohlížel si jeho obsah. Honor 50 nabízí odemykání otiskem prstu. Ten je pochopitelně jedinečný a do mobilu se dostanete jen vy a nikdo jiný. Všechno je navíc maximálně rychlé, takže se otevírání displeje nijak neprotahuje a vy neztrácíte drahocenný čas.

Brouzdejte po internetu nejvyšší rychlostí

Proč ne? Když vám to telefon dovolí, můžete surfovat po internetu kdykoli a kdekoli bez jakýchkoli zbytečných prostojů. Model Honor 50 samozřejmě podporuje nejmodernější 5G sítě. Pokrytí jimi se v současnosti poměrně rychle rozšiřuje. Na mnoha místech už fungují naprosto bezchybně.