Záhada při pohřbu Alžběty II.: Před koncem obřadu z neznámých důvodů odešly z katedrály princezny Eugenie a Beatrice

Princezny Beatrice a Eugenie zveřejnily emotivní vzpomínku na svou babičku, které poděkovaly za její službu. Dívky měly se svou babičkou neuvěřitelně blízký vztah. Princezna Beatrice a princezna Eugenie si oblékly černé šaty a vypadaly velice smutně, když se zúčastnily historického státního pohřbu zesnulé panovnice královny Alžběty II., která byla zároveň jejich milovanou babičkou.

V pondělí se konal dlouho očekávaný pohřeb královny Alžběty II., během něhož se před zbytkem rodiny vypařily dvě princezny. Podle deníku Daily Mirror se státního pohřbu zesnulé britské panovnice zúčastnily kromě dalších členů královské rodiny také její vnučky – princezna Beatrice a princezna Eugenie.

Na rozdíl od ostatních však princezna Beatrice a princezna Eugenie odešly z pohřbu své babičky ještě před jeho koncem. Právě když se pohřeb ve Westminsterském opatství chýlil ke konci, obě princezny jako jediné vstaly ze svých míst a bylo vidět, že je chce následovat i jejich matka Sarah Ferguson. Nakonec se ale posadila zpátky na své místo. Jejich odchod tak vyvolává mnoho otázek.

To bylo ještě předtím, než byla královnina rakev vynesena z opatství, a tak se zdálo, že její vnučky pohřeb nadobro opustily. Když však rakev opouštěla Westminsterské opatství, obě princezny už stály venku se zbytkem královské rodiny. Vzhledem k obrovskému počtu diváků sledujících tuto událost v televizi byl tento nečekaný odchod pro nejednoho člověka zvláštní.

Mnoho fanoušků královské rodiny na to také upozornilo a snažilo se zjistit, co stojí za jejich odchodem. „Ví někdo, proč Eugenie a Beatrice odešly uprostřed obřadu? Sarah Ferguson s nimi málem odešla, ale zdá se, že jí to zakázali,“ zeptal se jeden z mnoha zvědavců na sociální síti.

Zdroje: Mirror, Chronicle