Portugalec Rafa Silva ukončil reprezentační kariéru

20.09.2022, 11:17
Aktuality
Rafa Silva (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
GrimeBaller98

To je jak kdyz v kariere trenera ve Fife prohrajes posledni zapas pred repre pauzou a pak mas jit hrat nejaky debilni pratelaky, tak radsi rezignujes

Reagovat
Csaplárova past

To jsem nikdy nezažil. Možná proto, že já ve FIFĚ nikdy neprohrál ...

Reagovat
GrimeBaller98

Tak to je jasny, kdyz hrajes na amatera

Reagovat
Vrubozubec

Se nedivím, taky bych byl radši s rodinou než zahříval lavičku

Reagovat
Seydou Doumbia

Kvalitní, ale v případě Portugalska lehce nahraditelný hráč ne? V jeho pozici se nedivím, Portugalci vytáhnou místo něj dalších 5 hráčů.

Reagovat
Bakary3

5 dalších Silvů

Reagovat
Seydou Doumbia

i tak klidně

Reagovat
Benfica

Si myslim, ze to je prave vo veci. Rovnako Anthony Lopes uz nechcel chodit na zrazy bez toho, aby si vobec zahral..

Sice chapem, ale zrovna jeho rychlost moze chybat..

Reagovat
Seydou Doumbia

Lopes už v repre skončil? Jsem asi nepostřehl. Tak ono to je logický, může být s rodinou, regenerovat, léčit drobné bolístky. Asi lepší než dělat podržtašku v repre, kde dostaneš čuchnout v přátelaku proti nějaké posrané Makedonii, to moc smysl nemá. Obléct repre dres je čest, ale v jeho pozici už 5,10 startu sem a tam moc roli nehrají.

Reagovat
Benfica

on skončil ešte pred tým ako vznikla Liga Národov, potom sa vrátil, ale teraz už dlho nebol v nominácií a s príchodom mladíka Dioga Costu sa jeho pozícia ešte skomplikovala. Tak si myslím, že sa asi dohodol, aby ho nevolali zbytočne.

Reagovat
Seydou Doumbia

největší formu už má za sebou, stále dost kvalitní golman, škoda že nikdy nedostal pořádně čichnout, patricio mi nepříjde taková totální špička oproti němu

Reagovat
Benfica

Mne tiez dlho neprisiel o tolko lepsi, ale Euro 16 uz som si bol isty, ze on je dost dobry a lepsi aj ako niektory o ktorych sa hovori/hovorilo, ze su najlepsi (De Gea, Ter Stegen, Lloris..)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele