Pod jevištěm pochopitelně tančily na veselé písničky děti známého hokejového brankáře Michala Neuvirtha (34). Aby také ne, vždyť barevná a potrhlá Karol není nikdo jiný než jejich maminka Karolína Neuvirthová (30), dříve Gudasová. Karol je totiž sestrou dalšího slavného hokejisty Radka Gudase a dcerou hokejisty Lea Gudase. Její děti Emily a Marek divadlo milují a o to víc, když je v hlavní roli jejich mamka.

Představení k pátým narozeninám dua Kvído a Karol si nenechala ujít ani osmiletá dcera Ivety Vítové (39) Anetka. Roční bráška Matěj z toho sice ještě neměl rozum, ale i tak se tvářil spokojeně.

Nebyl tam ale zdaleka nejmladší divák. Tím se stal teprve čtyřměsíční syn Tomáše Plekance (39) Oliver, kterého jeho maminka Lucie Šafářová (35) přinesla v nosítku. Dosud se s ním na veřejné akci ještě neukázala, ale zdálo se, že malému klučíkovi pozornost a záblesky fotoaparátu nevadí. Šafářová ale na dětskou oslavu přišla hlavně kvůli téměř tříleté dceři Leontýnce, která byla z Kvída a Karol nadšená.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni Kisa Císařová

Fotogalerie
20 fotografií