Celebrity

20. září 2022 16:15

redakce Prima Ženy

Robert Urban dostal fanynky do kolen. Ukázal pevné břišní svaly a mužnou hruď

Zdá se, že Robert Urban (36) zná dokonalý způsob, jak ohromit fanynky. Představitel soudce Petra z oblíbeného rodinného seriálu na Instagramu sdílel černobílou fotografii, na které příliš prostoru pro fantazii nezbývá. Odhalil na ní vypracované břišní svaly a mužnou hruď a navíc si na selfie zapózoval úplně nahý.

Robert Urban má jako Petr Kříž ze seriálu ZOO zástupy fanynek. Je charismatický, pohledný a v jeho očích by se nejedna divačka utopila. Teď odhalil něco více než jen hluboký pohled, čímž potvrdil, že ví, kde leží klíč k srdcím fanynek.

Na obrazovkách FTV Prima můžete Roberta Urbana obvykle vidět oděného, většinou v elegantním obleku, který k jeho roli soudce nepochybně patří. Co je pod ním, odhalil ve stories na Instagramu – a nutno dodat, že seriálové Markétě s Viky je určitě co závidět.

Hvězda seriálu ZOO Robert Urban alias charismatický soudce Petr odhalil na svých sociálních sítích více, než si jeho fanynky možná dokázaly představit. Co říkáte na jeho mužnou hruď?

Posted by Prima ŽENY on Tuesday, September 20, 2022

U zrcadla představitel charismatického Petra zapózoval zcela bez oblečení a intimní partie si zakrýval rukou. Pohled na jeho svaly a mužnou hruď musel v některých fanynkách vyvolat pocit, že Robert Urban je přesně typ muže, jakého by chtěly doma.

Charisma i v obleku

Početné zástupy fanynek ovšem fešný herec sbírá i zcela oblečený. V oblíbeném rodinném seriálu z prostředí zoologické zahrady ho již přes rok hltají coby charismatického Petra v dobře padnoucím obleku. V seriálu ale právě neprožívá jednoduché období.

Jeho románek s barovou zpěvačkou Alex (Eva Burešová) skončil nezdarem. Alex se s ním rozešla po telefonu, další nápadnici Markétě utekl ze svatby. To navíc chudák stále netuší, že chůva, která oddaně pečuje o jeho děti, je ve skutečnosti právě Alex bez paruky a líčení, která se do něho ke své nelibosti zamilovala. A už vůbec nemá zdání o tom, že je s ním těhotná. Teď už nechce nechat nic náhodě. Svou budoucí přítelkyni si prý bude pečlivě vybírat a víc než srdcem se při tom plánuje řídit rozumem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.