Ještě silnější Motor? S týmem už trénuje Vondrka

Foto: Petr Tibitanzl, hcmotor.cz

Útočník Michal Vondrka si dal v létě čas na rozmyšlenou, ve 40 letech zvažuje konec kariéry. Ve hře ale nadále zůstává jeho návrat do Českých Budějovic – a teď je k němu zřejmě zase o něco blíž.

Vondrka už s týmem trénuje a ve středu se měl zapojil i do všech taktických nácviků.

„Není to ale prý předzvěst toho, že se ještě upíše na další sezonu. Nicméně stay tuned!" napsal na svůj Twitter komentátor O2 TV Sport Jan Velart.

Vondrkův comeback by byl dalším upgradem už tak silné českobudějovické ofenzivy. Ostatně loni se stal Vondrka s patnácti góly třetím nejlepším střelcem Motoru a jeho forma navíc vygradovala v play off, v němž vydatně přispěl k zisku bronzových medailí.

Jihočeši jsou v laufu i po startu nové sezony, vyhráli všechny tři dosavadní zápasy a vévodí extraligové tabulce. O jejich sebevědomí svědčí i čtrnáct branek ze tří zápasů – ve skvělé formě jsou především Milan Gulaš s Lukášem Pechem, aktuální lídři kanadského bodování soutěže.

Parádní týmové výkony určitě zvyšují Vondrkovy šance k návratu.

Pomineme-li Jaromíra Jágra, jehož starty za Kladno jsou stále v nedohlednu, byl by Vondrka ve 40 letech nejstarším hráčem v Tipsport extralize. 

Soupiska HC Motor České Budějovice

Brankáři: Dominik Hrachovina, Jan Strmeň, David Cinka, Michal Kalista.

Obránci: Kristofers Bindulis, Lukáš Doudera, Matouš Hail, Mikuláš Hovorka, Ondřej Kachyňa, Stuart Percy, Petr Šenkeřík, Jan Štencel, Roman Vráblík.

Útočníci: Zdeněk Doležal, Samuel Drančák, Martinš Dzierkals, Milan Gulaš, Martin Hanzl, Tomáš Chlubna, Václav Karabáček, Josef Koláček, Marcel Kříž, Lukáš Pech, Filip Přikryl, Jakub Strnad, Matěj Toman, Vojtěch Tomeček, Jakub Valský, Lukáš Vopelka.

Foto: Petr Tibitanzl, hcmotor.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz