Adam Mišík se představí v rapovém příběhu Banger., natočil i ústřední píseň

22. září 2022 0:37
22. září vstupuje do kin nový film Adama Sedláka s názvem Banger. Příběh jedné divoké páteční noci plné rapu a drog je natočený za 15 dní pouze na iPhone. Hlavní roli má Adam Mišík, který se spolu se Sergeiem Barracudou postaral i o ústřední track filmu s názvem Prach.
Banger

Banger je slangový výraz pro energickou, neotřelou píseň, zkrátka hit. A taky je to název nového filmu o mladém rapperovi Alexovi v podání Adama Mišíka. Alex prodává nejlepší kokain v Praze, ale jeho snem je nahrát svůj vlastní banger. Navíc se sním rozchází jeho holka a chce jí dokázat, že na to má. Tahle noc je pro změnu jako dělaná. Kamarád Láďa totiž pro feat zařídil rappera Barracudua to znamená vstupenku mezi top hráče. Jenže tahle vstupenka nebude levná a Alex s Láďou musí během pár hodin sehnat hromadu peněz. Vyrážejí proto na šílenou a adrenalinovou jízdu nočním městem, aby prodali všechny drogy, co doma ještě našli.

V dalších rolích se představí Marsell Bendig, Anna Fialová, Jan Révai nebo Vojtěch Vodochodský. Ve snímku se objeví i hvězdy sociálních sítí jako Anna Purić, Džana Valjevac nebo pornoherečka Stacy Cruz.

Adam Mišík a Sergei Barracuda nahráli pro film Banger. i ústřední píseň s názvem Prach. „Track jsme museli mít hotový už před natáčením. Svým způsobem nese ten film, tudíž jsme si museli být jistí, že je to to pravé,“ říká o singlu Adam Mišík.

„Spolupráce s Adamem byla easy a šla bez toho, aniž bychom se museli sejít osobně ve studiu,“ přibližuje proces tvorby Barracuda. „Adam poslal skvělou věc s otevřenou slokou do níž jsem vplul. Prach je hodně netradiční a netypický track v porovnání s jeho dosavadní diskografií,“ dodává.

Fotogalerie

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:37 pátek 20. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 2
    LOVE
  • 0
    SUPER
  • 0
    LOL
  • 0
    WTF
  • 0
    FAIL
  • 0
    OMG

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART