Žilková září po boku nového partnera. Společný mají i osud, basák Holomáč se rozvádí

Žilková poznala nového muže

U Žilkových je veselo, dcera Kordula slaví 17. narozeniny, Agáta čeká další dítě a Veronika Žilková má nového partnera. Je jím bývalý basák skupiny Argema Josef Holomáč. Pár se rozhodl, že svou lásku nebude nikde skrývat. Vyrazili spolu na projekci filmu Spolu. Prozradili, že oba si nyní prochází rozvodovým řízením. V rozhovoru pro ShowTime tak popsali, kde se jejich životní cesty střetly.

„Šla jsem venčit a tam seděl Pepa. Bylo vedle něho volné místo,“ popsala jejich seznámení herečka Žilková. „Nějaká paní herečka ze Suchdola si ke mně sedla, tak jsme se dali do řeči,“ doplnil muzikant Holomáč.

Bývalý basák skupiny Argema připustil, že Žilkovou z obrazovek už znal. „Já jeho vůbec. Musím říct, že jsem se ho pětkrát ptala, jak se jmenovala jeho kapela,“ přiznala v rozhovoru pro ShowTime Žilková. Z nové lásky je ale nadšená.

Dvojice se vztahem nijak netají. „Pojedeme do Plzně na premiéru filmu Spolu, protože tam bude festival. I když jsem si říkala, že mu zakážu, aby do kina šel. Hraju tam opravdu vyřízenou matku syna se zdravotním postižením,“ komentovala to s nadsázkou.

Nový pár českého showbyznysu má také stejný smysl pro humor a zdá se, že i osud. Oba se totiž rozvádějí. Podle svých slov je oba jejich partneři podvedli. Herečka se rozvádí s diplomatem a hercem Martinem Stropnickým.

Tagy: