Městská policie v Krupce oslavila kulaté výročí. Již 30 let pomáhá ve městě ochraňovat životy a udržovat pořádek
Foto: Městská policie Krupka
Teplice

Krupka - Ve středu 21. září si Krupka připomněla významné výročí 30 let od založení městské policie. V místním Komunitním centru Olympie byli u této příležitosti oceněni jak  strážníci, tak i zástupci organizací, kteří s městskou policií dlouhodobě spolupracují a jsou tak její neodmyslitelnou součástí.

Slavnostního aktu se zúčastnili zástupci města, policisté, hasiči a lékaři, kteří si převzali výroční medaile z rukou starosty Zdeňka Matouše a současného velitele městské policie Jiřího Petráka. Při této příležitosti byli také oceněni ředitelem Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Romanem Vyskočilem hasiči zasahující při rozsáhlém požáru v Hřensku v srpnu letošního roku, kterým tímto poděkoval za jejich obětavost a nasazení.

Městská policie v Krupce vznikla v roce 1992. V roce 2016 získala ocenění za svou činnost v oblasti poskytování první pomoci v rámci projektu Ústeckého kraje s názvem Chráníme to nejcennější. Svou činností výrazně přispívá k ochraně lidských životů a udržování veřejného pořádku v Krupce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru