Kordula Stropnická přikládá bulváru pod kotel. Půjde ve stopách sestry Agáty?

Přidat na Seznam.cz

Rodina Veroniky Žilkové prostě nenechá veřejnost v klidu. Agáta Hanychová čeká s třetím mužem, miliardářem Soukupem, své třetí dítě, její sestra Kordula se stále častěji ukazuje na sociálních sítích a ukazuje své dívčí vnady. A co na to máma Veronika? Po nešťastném období ve znamení rozchodu s Martinem Stropnickým prožívá novou lásku s rockerem Pepou.

Jak zveřejnila na Instagramu Veronika Žilková, její nejmladší dítě, dcera Kordula slaví 17. narozeniny. Na fotografii Kordula pózuje v sexy póze, zatímco její máma ji důvěrně objímá její dlouhé nohy. Přitom do jejích 16 let byla Kordula rodinou přísně střežena a veřejnost neměla tušení, do jaké krásy mladá Stropnická vyrostla.

Zlom nastal na MFF Karlovy Vary, kdy Veronika přivedla svou dceru na červený koberec a od té doby se zájem o Kordulu jak na sociálních sítích i v bulváru zvyšuje. A Kordula svými snímky pěkně přikládá pod kotel.

Nebude Kordula pokračovat v rebelských šlépějích své starší sestry Agáty, která byla předtím, než se stala maminkou, často označována kvůli své lásce k večírkům a průšvihům česká Paris Hilton, jak napsal například samuraj.

Zdroj: Samuraj, Instagram